Solsken

Dagen började med helt fantastiskt väder, kom upp i hela 11 grader och strålande sol. Jag promenerade i skogen i en och en halv timme och bara njöt. Förutom när jag klev i blöt lera, men det är väl smällar man får ta när snön smälter. Nu på eftermiddagen har molnen täckt himlen och det är lite kallare. Men allt är bättre än snöslask så jag är glad ändå. Hörde att det ska bli fint imorgon också. Underbart.

Idag har jag även jobbat lite mer på mitt projekt. Det går framåt, fast väldigt sakta.

Imorgon är det dags att gå till jobbet igen. Skönt med en tredagarsvecka. Hoppas det är lite ljust halv sex på morgonen i alla fall. Man vaknar lite mer då.

Här är bikinin


Bikini säljes

Idag fick jag ett glatt besked. Mina HM-varor jag väntat på hade kommit. Ett par vita tygskor och en brun bikini. Skorna passade jättebra men bikinin var en besvikelse. För det första så hade den knäppning i ryggen fast det stod i beskrivningen att det skulle vara knytning. För det andra var kuporna för små så den plattade till behagen och gjorde dom nästan obefintliga och oformliga. Så himla tråkigt, jag som längtat efter den bikinin. Nån som vill köpa en snygg brun bandeau bikini i storlek 36?

Jag vet inte hur man lägger in en bild i det här inlägget så den får ett eget.

Hjärnan sväller

Mitt huvud vägrar bli bättre. Det värker inte riktigt, mer trycker. Min hjärna kanske börjar bli för stor för mitt huvud? Det känns så om inte annat. Fast det är inte konstant längre, kommer lite av och till. Jag stannar nog hemma imorgon också, för säkerhets skull, det är ett helvete på mitt jobb när huvudet inte mår bra.

Idag har jag flyttat över allt jag vill spara från datorn till min nya hårddisk, det tog några timmar. Flyttade även över det jag hade på Chrilles hårddisk. Formateringen har ännu inte blivit av, trots att jag och Chrille high-fiveade på de igår.

Mamma och Lisa kom över med fika, så vi satt och pratade med dom en stund. Trevligt. Jag fick även New Body-pengar som jag hade lagt ut. Det behövdes, kontot är tomt.

Appropå pengar så har jag gjort av me typ 3000 kronor sen i onsdag. Hur har jag lyckats med det? Måste verkligen skärpa mig, vill inte ta mycket mer av de jag satte in på sparkontot den här månaden.

Min näsa gör fortfarande ont, men den är hudfärgad vilket är ett plus. Vilken tur att jag inte är snorig för jag tror inte jag skulle klara av att snyta mig.

Näsbrott

En skadad näsa och ett självmål. Så slutade matchen för min del idag. Vi vann i alla fall med 3-2 mot Alunda på gräspremiären. Eller rättare sagt leran med lite gult gräs på. Men det var en bra match, särskilt andra halvlek.

Min näsa knakar och gör ont, det kan inte vara bra. Fick en rejäl snyting av en tjej i mitt eget lag. Lyckat. Hoppas den inte blir blå.

Som vanligt äter jag upp alla kalorier jag springer bort, idag blev det ett besök på Ericsson. Dumt, dumt. Men gott, gott.

Ansökningar

Matchen slutade 0-0 igår mellan Sverige och Portugal men det kändes nästan som en vinst. Det var en bra match med två hårt kämpande lag. Dock tycker jag portugiserna filmade lite väl mycket. Skärpning.

Glömde ju skriva förut att jag faktiskt sökte tre jobb i fredags. Förutom brevbärare på Citymail så sökta jag som orderplockare på HM-lagret och deklarationsregistrerare. Det sista var bara 3-4 veckor men det ger ju lite pengar och erfarenhet. De två första var inga heltidsjobb men det skulle vara skönt att ta det lugnt ett tag. Vet inte om mina ansökningar blev så bra men jag har sökt i alla fall och annars får man ju absolut inget jobb.

Jag anmälde mig till högskolan i veckan också, men jag tror inte att jag kommer in.

Släckta lampor

Nu har jag suttit i mörkret och tittat på Robinson. Gjorde ett slag för miljön samtidigt som jag drömde mig bort mot varmare breddgrader. Till min förtjusning åkte Beatrice ut, hon verkade inte vara någon vidare trevlig person. Jag vill också leva Robinsonliv.. fast utan tv-kameror.

Idag fyller Petra 24 år, grattis, så vi var där och fikade och lämnade presenter. Trevligt, trevligt.

Jag gillar mitt mörka hår. Särskillt när jag har plattångat det, fast jag gillar alltid håret mer då. Jag har äntligen, efter många toningar, fått till en fin färg. Förutom i vissa ljus då det fortfarande envisas med att se rödaktigt ut. Nu är det bara längden som saknas. Skulle vilja ha det cirka 15 centimeter längre, det verkar dock som en omöjlighet.

Jag och Chrille svängde även förbi Tuna Park idag och köpte en extern hårddisk till mig, efter mycket tjat öppnade jag äntligen plånboken. Det blev en liten svart på 320 GB. Nice.

Nu ska jag koncentrera mig på fotbollen. Heja Sverige!

Sängen och serier

Jag börjar bli riktigt uttråkad. Nackdelen när man inte är jättesjuk är att man är pigg och vill hitta på saker, fast gör man det tar tillfriskningsprocessen längre tid. Jag har i stort sett legat och tittat på tv och tv-serier konstant sen i onsdags kväll. It´s getting old.

Igår köpte jag och Chrille mat från O´learys och såg sista halvan av tredje säsongen av Dexter. Jag har sagt det förut men måste säga det igen.. Det är sjukt att man gillar Dexter, han är ju värsta monstret men ändå är det honom man vill att det ska gå bra för. Väldigt bra serie.

En annan serie jag har tittat på är The secret life of the american teenager. Det är en mindre bra serie. Mest vill jag bara skjuta Ben, förutom att det är en dålig skådis så är det en sjukt störig karaktär. Inte för att nån skådis i serien är så himla bra, ändå måste jag se hur den slutar. Jag gillar Adrienne i alla fall, go bitch!

Klockan är strax efter tio och jag har redan hunnit med det senaste avsnitt av Lost och de två senaste av Gossip Girl, vad ska jag nu göra hela dagen?  Fast jag kan ju börja med att skicka in en arbetsansökan till Citymail, så har jag det gjort i alla fall. Sen ska jag nog storhandla, skönast att göra det när alla är på jobbet. Se där, dagen blir en aning produktiv.

Sen är det nog tillbaka till sängen som gäller, måste utplåna alla elaka basiller.

Hemma

Jag har mått dåligt hela veckan. Inte jättedåligt, utan varit mer hängig och haft ont i huvudet. Dessutom har kroppstemperaturen åkt bergodalbana, först är jag varm och nästan svettas för att sedan frysa. Det är väl min vanliga messjuka igen, som kan hålla i sig länge. Suck.

Efter att ha stått ut två och en halv dag på jobbet så sjukanmälde jag mig och gick hem ikväll. Nu ska jag se till att bli frisk.

Sitter och tittar på Du är vad du äter. Vill man ha motivation att träna och äta bättre så ska man titta på det. Nu skulle jag vilja springa en mil och köra ett stenhårt gympass.

Tisdag

Idag har jag gått en lång promenad med Erika. Hade det inte varit för den kalla blåsten så hade nog vädret varit riktigt skönt. Det var trevligt att bara gå i skogen och prata om att möjligt.

Jag ser inte fram emot jobbet idag, fast det gör jag ju aldrig, men det var verkligen astråkigt igår. Jag mådde inge vidare heller. Hoppas arbetspasset flyter på snabbare idag.

Finns inte så mycket mer att säga idag..

Vinst

Mötet mot Eskilstuna United 2 på Tunavallen slutade 3-0 till oss. Rättvisa siffror. Det hade fortfarande varit rättvist om vi fått in något mål till. Vi spelade riktigt bra. Det enda negativa var att jag inte fick så mycket speltid, ca halva matchen, men vi var 17 tjejer så man får ju turas om.

Tycker faktiskt att det var lite dåligt att en del fick spela hela tiden, visst dom var jätteduktiga men det var ju en träningsmatch och alla ville ju spela när vi för en gångs skull var på stadens finaste fotbollsplan.

Dessutom kom vintern och hälsade på under matchen. Snön föll och tårna frös till is. Jag har ärvt min mammas dåliga blodcirkulation så mina tår och fingrar blir jättelätt kalla. Mindre skönt.

Bensin och kattbad

Idag är en sån där dag då jag inte har lust med någonting. Samtidigt som jag gärna vill hitta på nåt. Tyvärr är de flesta upptagna så det verkar inte hända så mycket. Fast jag och Em kanske ska gå en promenad senare.

Chili kom in efter en utomhusvisit och luktade bensin. Eller luktade är en underdrift, hon stank. Efter några timmar hade det inte blivit bättre så vi bestämde oss för att bada henne. Vi tänkte att det inte var bra för henne att andas in och slicka i sig bensin. Ljummet vatten tappades upp i diskhon och Chili lyftes i. Hon greps av panik. Hon spände alla muskler i hela kroppen och försökte frenetiskt ta sig upp. Vi var dock stenhårda och till slut lugnade hon ner sig lite. Chrille höll i henne och jag schamponerade och sköljde pälsen.

Väl uppe ur vattnet kom paniken tillbaka. Vi försökte torka henne med en handduk men hon stretade emot och till slut fick hon sin vilja igenom. Dock kunde vi konstatera att bensinlukten satt kvar och hon spenderade nu flera timmar på att slicka pälsen torr. Hon har alltså fått i sig mer bensin än hon kanske gjort om vi låtit bli att bada henne. Undrar om det är farligt. Man kanske ska ringa djursjukhuset och fråga.

Hehe.. hon såg rätt patetisk ut när hon va blöt. Vi hällde inget vatten på hennes huvud, det ska man inte, så det var stort och burrigt som vanligt och resten av kroppen va liten och smal med det blöta håret slickat längs sidorna. Stackaren.

Teliaskit

Idag skulle jag installera antivirusprogrammet vi fick med när vi beställde bredband från Telia. Hur tror ni att det gick? Skit, rent utsagt. Det ville inte alls. Installera det gick men inte uppdatera det. Fast jag är väl inte förvånad egentligen, min erfarenhet är att det brukar bli skit med Telias tjänster. Ändå har jag det på mobilen, telefonen och bredbandet. Fast på de två senaste fanns typ inget annat alternativ.

När både jag och Chrille tappat tålamodet skulle jag avinstallera det och ladda hem ett annat antivirusprogram. Tror ni det gick? Nej. Som sagt. Skit. Får ta nya tag med det där imorgon. Då ska vi även formatera om hela min dator, det har inte blivit av än. Men jag har tröttnat rejält på att den hakar upp sig hela tiden. Peppar, peppar, nu har den faktiskt fungerat i flera timmar.

Idag har jag hämtat min cykel som varit på verkstaden och fått ett nytt framjhul. 200 kronor kostade det och jag hoppas att jag får slippa punktering ett bra tag framöver. Helst för alltid. Ska bli skönt att kunna ta cykeln när jag vill komma fram lite fortare än till fots.

Jag har köpt vaniljglass med smultronsås från Carte d´Or. Ska bli spännande. Jag älskar deras glass och jag älskar smultron så det kan ju inte bli fel. Hoppas bara att det inte smakar konstgjort.

Dilemma

Det är helt fantastiskt väder ute. Riktig vår då man ska äta glass i solen. Jag skulle gärna vara ute. Dock är jag så himla trött, efter tre nätter med väldigt lite sömn så borde jag lägga mig och sova ett par timmar. Särskilt eftersom det lär bli likadant i natt. Men jag vet inte. Det är ett svårt val.

Fotbollsträningen igår var jobbig. Fysträning. Vi var 12 stycken en tisdag, det tar sig. Dock är vi väldigt få till matcherna i helgen. Det är mindre bra.

Ögongodis



Vi såg Twilight igår så jag passar på att ge alla flickor något att drömma om..

Plus minus noll

Vi slog två flugor i en smäll, jag och Chrille. Det blev ungefär en timmes promenad i det fina vädret, som gick förvånande bra trots tån, och på vägen hem stannade vi på 7ans och åt. Blev en pizza för mig så nu har jag väl fått i mig minst lika många kalorier som jag sprang bort på matchen. Men man får unna sig.. ibland.

Nu kommer jag nog inte göra så mycket mer ikväll, fast jag skulle vilja. Vet inte vad dock. Nyaste avsnittet av Grey´s Anatomy väntar på mig senare i alla fall. Chrille ska iväg och spela poker med några kompisar så jag kommer ha lägenheten för mig själv.

Orkar man laga matlåda tills imorgon? Fast det betyder att jag måste gå och handla. Vad jobbigt det blev nu igen.

Strålande sol

Årets andra träningsmatch slutade med en förlust, 3-0. Men det var en rolig match ändå, vi jobbade bra. Triangeln, som vi mötte, spelar en division över oss så dom ska va bättre. Förutsättningarna för bra fotboll var fantastiskt, varm, strålande sol och en fin plan av konstgräs.

Jag är sjukt hungrig, men har ingen som helst lust att laga mat. Vet inte vad jag är sugen på heller. Chrille vill inte ha nåt så min plan att dra med honom och köpa mat fungerade inte. Suck.

Nu när vädret är så fint skulle jag vilja vara ute. Men jag vet inte vad jag skulle göra. Promenad är ingen bra idé då mina tår gör ont efter matchen. Dåligt, dåligt.

Fulla träningsveckor

Det blev BodyPump igår. Bra val måste jag säga, det kändes skönt att anstränga musklerna till max. Jag har blivit starkare sen jag började gå på passen, nu orkar jag göra nästan alla repetitioner. Förutom när vi tränar bröst, då gör det bara ont i mina axlar. Samma sak som när jag försöker mig på plankan, det känns bara i axlarna. Tråkigt.

De veckor jag jobbar förmiddag kommer bli fulla av träning nu framöver. Fotbollsträning tisdag och onsdag. Har vi match på lördagen kommer vi dessutom ha träning på söndagen. Sen vill jag gå på BodyPump minst en gång i veckan + att jag har mitt gymkort på friskis. Dessutom tycker jag det är skönt att jogga i Kronskogen. Men det blir oftast av på helgerna eller när jag jobbar eftermiddag.

Imorgon är det final i Melodifestivalen. Jag hade tänkt att vi skulle vara några tjejer här och kika men intresset verkar inte svämma över precis. Petra kommer i alla fall och Zarah skulle komma senare om hon hinner. Får se vad dom andra bestämmer sig för. Men men, jag och Petra brukar va bra på att roa oss.

Man kanske ska gå en promenad i vårvädret, innan man stängs in i fabriken för resten av dagen. Snön har nästan försvunnit igen och hoppet för en tidig vår har åter tänts.

Jag har lagt in två nya ljudböcker i min iPod. Jag älskar min iPod. Hur skulle jag annars stå ut på jobbet? Dags att stoppa in lurarna i öronen och ge sig av.

Ingen lust

Usch, jag har ingen lust idag. Inte för nånting. Vill krypa ner under täcket igen och stanna där hela dagen.

Mötet med jobbcoachen igår gick bra, fast det tog bara en halvtimme. Han var imponerad av mitt fina CV och personliga brev jag skickat på mailen. Jag förstörde hans planering sa han, vi skulle ju börja skriva det där idag. Hehe.

Orkar jag gå på BodyPump idag? Jag borde verkligen, var inte där förra veckan. Hm.. Det kommer ju kännas bra efteråt.

Jag vill inte jobba imorgon. Min lediga fredag, förstörd.

Ingen tidig vår

Idag har vädret varit finare så jag var ute på en drygt 50 minuters joggingrunda i Kronskogen. Härligt. Dock har vintern kommit tillbaka så det var massa snö i spåret. Jag som verkligen hade hoppats på en tidig vår.

Annars har jag inte hunnit så mycket mer idag. Sorterade det som låg i tvättkorgen och hoppas Chrille kan tvätta i eftermiddag.

Jag har ett möte med min jobbcoach idag klockan tre. Undrar vad vi ska prata om i en hel timme. Jag ska väl berätta om mina högskoleplaner i alla fall. Fast han verkar vara ganska bra på att prata så det löser sig, jag slipper ju jobbet en stund.

Appropå högskolan så pratade jag med Komvux i måndags. Det är fullt. Dom har inte ens tid att låta mig plugga hemma och komma och tenta av. Suck. Jag får väl söka Sjuksköterskeprogrammet och hoppas på det bästa. Jenny sa att man kanske får räkna in arbetslivserfarenhet. Intressant.

Svärmor hade en annan idé. Om jag inte kommer in i höst kan jag söka enstaka kurser som ingår i programmet, så kan jag tillgodoräkna dom poängen sen om jag kommer in i vår istället.

Vi har match på söndag igen, på konstgräs. Jag hoppas verkligen att mina tår ska va läkta då, men just nu känns det ganska hopplöst. Mina joggingskor verkar va det enda som verkligen funkar att ha på fötterna.

Jag har börjat lite smått. Men det går inte som jag tänkt mig. Har mycket bättre idéer när jag står på jobbet, insjunken i min egen värld.

Snöblandat regn

Idag hade jag planerat att börja dagen med en lång promenad. Gissa om jag blev besviken då jag vaknar och det är grått ute med snöblandat regn. Humöret skönk och jag stannade inne.

Snart ska jag ner till stan och träffa Jenny för en lunch eller fika innan jobbet. Ska bli trevligt, längesen jag träffade henne.

Hur mår min då? Det gick sådär att jobba igår, mina skyddsskor är ganska stora. Men när jag slutade och bytte om till mina vanliga kläder fick jag en smak av helvetet igen. Efter att ha stått upp i stort sett nio timmar i varma skor var fötterna svullna. Att klämma in dom i mina hårda Superstars var inte ett dugg skönt. När jag kom hem va naglarna typ gröna. Fräscht.

Hoppas det är fint väder imorgon. Då är det Kronskogen som gäller. På torsdag siktar jag in mig på BodyPump.

Smärta i sin renaste form

Det är helt sjukt vad min har gjort ont nu ikväll. Med stor möda fick jag på mig skorna, tog mig ut till bilen och körde till Hållsta. Jag skulle hämta Chili, som spenderat helgen där, och tänkte passa på att ta ett varmt bad. Det kanske kunde lindra värken, trodde jag. Oj så fel man kan ha. Jag hann inte mycket mer än sätta mig då tån började pulsera av smärta. En halvtimme stod jag ut där i vattnet, ständigt hållandes i tån, innan jag var tvungen att stiga upp.

Att klä på mig var nästan omöjligt, för att inte tala om att förflytta mig framåt. Det tog ett tag men till slut fick jag in katten i buren och grimarserande stack jag in foten i skon. Väl hemma placerade jag mig i soffan men det fanns inte en enda bra ställning. Jag var tvungen att hålla i tån för bästa möjliga lindring. Andningen ökade. Gnället ska vi inte tala om. Till slut, när jag tror att jag ska gå sönder, tar jag en ipren. Just nu, världens bästa uppfinning. Smärtan avtar. Jag kan gå igen. Undrar hur länge det varar.

Sömn är ju som bekant den bästa medicinen, fan om det inte funkar för tår..

Första träningsmatchen

Nu sitter jag här och fryser, mina tår o händer är iskalla och scarfen hänger kvar runt halsen. Jag har precis kommit hem från vår första träningsmatch. Ingen avbytare och vinst med 5-4, det är bra jobbat. Men det gick kasst för mig. Inget gick som jag hade tänkt mig. Dessutom blåste domaren offside när jag sprang helt själv me bollen. Nej, det här var inte min dag.

Gårdagen var väldigt lugn och skön. Jag slöade i soffan hela förmiddagen innan jag orkade lyfta på arslet och ge mig ut på en 50 minuter lång joggingrunda i Kronskogen. Efter en dusch och lite mer sittande i soffan gav jag mig av till svärföräldrarna där det bjöds på middag. Resten av kvällen spenderades i Zarahs soffa, mycket soffor denna lördag.

Ångesten över McDonaldslunchen efter matchen börjar ta vid. Inte bra. Det har blivit en hel del onyttigt i helgen. Jag som är sugen på att baka, men det kanske vore en mindre bra idé.

Min vänstra stortå gör ont. Halva nageln har släppt  mitt i och det rinner ut vätska och blod genom ett litet hål. Ajajaj. Det är mina dumma fotbollsskors fel, men jag vägrar köpa nya.

Värmen sprider sig nu lite smått i kroppen, dags att fundera ut nästa aktivitet denna söndag.

Twilight

Igår fick jag äntligen hem Twilight med bra kvalitet. Jag såg den nu ikväll med Em, som tyckte den va bra fast hon trodde att hon skulle tycka den va kass. Men det går ju inte liksom. Så nu är jag lite kär i Edward.. igen.

Det var helt underbart att va ledig igår. Jag behövde verkligen det. Halv tolv mötte jag upp Zarah på stan för att luncha innan vi besökte Rekryteringsmässan. Det var sjukt mycket folk. Man kom knappt fram. Jag var inte så intresserad av företagen som var där dock, jag har nämligen kommit på att jag nog vill plugga. Till sjuksköterska.

Har försökt ringa komvux både idag och igår men får bara en maskin i örat som säger att det är många som ringer och att jag ska försöka senare. Svarar ingen på måndag morgon tänker jag gå dit. Jag vill plugga upp minst ett betyg för att ha större chans att komma in på Högskolan.

Det blev ingen träning idag, jag skulle gå på BodyPump, alla bangade och då tappade jag också helt lusten. Får se till att springa eller nåt imorgon istället. Inget för hårt för på söndag har vi vår första fotbollsmatch. Längtar massor.

Dags att mysa under täcket med Grey´s Anatomy eller Tyskungen, svårt val..

Män som hatar kvinnor

Igår kväll var jag och Chrille på bio och såg Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra. Dom hade fått med det mesta ur boken. Bara strykt vissa mindre delar, som till exempel Mikael Blomkvists alla kärleksaffärer, men det gjorde inget. Skådespelarna var valda med omsorg, dom flesta stämde överens med de karaktärer man hade föreställt sig. Det ska bli spännande att se om filmatiseringarna av de två andra böckerna lever upp till samma standard. Synd att man måste vänta på dom ett tag.

Aktiv tisdag

Nu har jag lagt mig i sängen efter min riktigt aktiva tisdag. Det började med att jag jobbade i åtta timmar, på vägen hem stannade jag i affären och handlade den sista ingrediensen till middagen jag skulle laga. Väl hemma dammsög jag lägenheten och dammtorkade fönsterbrädorna. Sedan började jag med maten, kycklinggryta med saffran och apelsin, avancerat va? Den blev faktiskt helt okej. Dessutom är det nog en ganska smal rätt. Perfekt.

Maten avnjöts i soffan till ett halvt avsnitt av Dexter, sen vankades det bullbak. Jag är sjukt bra på att göra kanelbullar. Medan degen jäste tittade vi klart på avsnittet. Dexter är en riktigt bra serie. Rekommenderas starkt om ni inte sett den.

När bullarna var ute ur ugnen var det bara att byta om och åka iväg till träningen. Vi var väldigt få idag. Tråkigt. Vi var bara tre som sprang och jag är riktigt stolt att jag orkade ta mig runt i samma takt som Mari och Lisa. Att jag sen hade behövt en syrgasmask är en annan historia. Efter en timmes jympa med min mamma och sex hurtiga tjejer kändes det skönt att åka hem och duscha.

Imorgon ska jag och Chrille på bio och se Män som hatar kvinnor, ska bli kul. Längesen vi gjorde nåt bara vi två.

På torsdag har jag permission från jobbet för att gå på Rekryteringsmässan. Sovmorgon, hurra! Det ska bli kul att se vad man kan hitta på när jag slutat på mitt jobb, få lite inspiration. Sen ska jag nog träna på Gympozz på kvällen, eller möjligtvis Friskis, får se vad jag känner för.

Dags att läsa några sidor ur Camilla Läckbergs Tyskungen. God natt.

Svajigt

Igår hade vi först möte med fotbollslaget och sen lagfest. Det var sjukt kul. Massa alkohol och trevliga flickor. Emma I kom också, men hon och Pia fick lite för mycket av det goda och kunde inte följa med ut. Hehe.

Efter massa dans i mina nya höga klackar protesterade mina fötter, Pe jagade rätt på en taxi och vi åkte förbi Statoil för att köpa med oss fyllemat. Mosbrickan och korven avnjöts i mitt kök till massa fnitter. Chrille tyckte inte det var lika kul dock.

Jag har inte mått toppen idag, fast huvudet har faktiskt varit helt okej. Lite illamående och allmänt svajig i kroppen blev priset jag fick betala för festligheterna.

Nu ska jag sikta på att ha en vit månad. Fast är mycket tveksam till om jag lyckas, man kan ju inte banga om det dyker upp en kul fest liksom. Men två veckor borde ju inte vara nåt problem i alla fall.

Jag har grym träningsvärk i ryggen idag efter gårdagens BodyPump. Skönt att känna att man gjort nåt bra. Nästa vecka ska jag satsa på fler pass på Gympozz.

Nu måste jag byta om till fotbollsträningen.