Juno

Om du inte redan sett Juno måste du bara se den, så himla skön film. Jag och Chrille såg den för andra gången nu i helgen. Haha. Skrattar bara jag tänker på den, det är så en riktigt bra komedi ska vara. Ellen Page är klockren i huvudrollen. När jag tänker efter är nog alla skådespelarna perfekta för karaktärerna. Se den nu!

Blev bara fyra timmars sömn inatt, inte ens i sträck, jag som hade tänkt ta igen för den sömnlösa natten dygnet innan. Men icke! Nu inatt kan jag ju också glömma allt vad skön sömn heter. Fotbollsträningen slutar 21:30, sen ska jag gå hem och duscha. Sen kommer jag bli stressad för att klockan är så mycket och jag kommer somna strax innan klockan ringer klockan 05:00. Suck.

Ciao.

Valentines Day

Jag känner mig lite kärlekskrank såhär på hjärtedagen så lyssnar på några kärleksballader just nu. Det här är första gången på flera år som jag har en pojkvän den här dagen. Dessvärre kommer jag nog inte märka av det nämnvärt eftersom jag jobbar till elva ikväll. Men men, det finns i alla fall någon som tänker på mig.

Idag kom ett nytt avsnitt av One Tree Hill, säsong fem är tokbra. Och på något sätt hade dom lyckats få karaktärerna i rätt ålder i det här avsnittet. Jag tyckte det var lite konstigt att första avsnittet i säsong fem hette "4 years and 6 months later" och Brooke sades va 21 år, eftersom hon fyllde 18 i början av säsong fyra. Men i dagens avsnitt, det sjunde, sa hon att hon var 22. Det låter rimligare.

Varför ska det vara uppehåll i Grey´s Anatomy och Gossip Girl? Väntar med spänning på fortsättningen.

Kan ingen skänka mig en miljon såhär på Alla hjärtans dag? Det skulle göra allt så mycket enklare. Jag tror absolut att jag skulle bli lyckligare av pengar, i alla fall för ett tag. Ja jag vet att jag kan vara lite av en material girl men det får ni leva med.

Em kan du inte komma hem snart så vi kan supa oss fulla och spela twister?

Ha en mysig hjärtedag. Ciao.

Blåbärsglass

Vilket fantastiskt vårväder det är idag. Jag blev genast sugen på glass, blåbärsglass. Tyvärr måste jag ta mig till ett ställe som säljer kulglass för att få den sorten jag vill ha, blir nog inte av idag. Synd. Mer blåbärsglass åt folket!

Igår köpte jag jättefina gardiner till vardagsrummet. Panelgardiner med vit botten och löv i svart och grått. Äntligen. Det gav en helt ny karaktär åt rummet. Jag var även inne på Underbara hem och EM för att hitta en ny soffa. Men sen jag satte upp gardinerna konstaterade jag att det blev en så stor förändring att nya möbler kan vänta. Tänker ändra billigare saker sålänge som kuddfodral, lampor, tavlor och förvaringslådor. Rummet kommer bli mycket ljusare, passar bra nu när vi går mot ljusare tider.

Petra kommer över om en stund och ska hjälpa mig att bära ner en byrå till källarförrådet. Mitt skrivbord ska också ut ur lägenheten men först måste jag köpa en laptop, får bli efter Thailand. Vi åker om 12 dagar. Weeeii!!

Jag har bil den här veckan, päronen är på skidresa, så jag tänkte passa på att tömma förrådet på saker som ska slängas. Skönt att få bort all skit. Tyvärr fylls lägenheten på hela tiden med tomflaskor, pantflaskor, mjukplast, pappkartonger och tidningar jag inte vill ha. Sånt tar sjukt mycket plats och det tar emot att slänga det bland det vanliga hushållsavfallet. Måste komma på något bättre system än att samla allt på hög tills jag blir galen.

Dags för dusch. Ciao.

Actionmove

Hur ska jag fira Alla hjärtans dag med min karl? Bara gå ut och äta är ju lite tråkigt. Vi kan dock inte fira på hjärtedagen, jag jobbar till 22:54, så vi får ta det på lördagen två dagar senare istället. Förslag välkomnas.

Chili chockade mig igår med ett riktigt actionmove. Hon stod beredd bredvid kuddhögen, rullade över dom och landade lika koncentrerat på andra sidan, redo att gå till anfall. Hon är bara för cool, min fightermisse.

Usch, jag är helt paj de här veckorna när jag jobbar förmiddag. Att gå upp 04:50 efter bara ett par timmars sömn ger ingen energikick direkt. Största tiden efter arbetes slut tillbringas i soffan. Vilket liv man har. Hoppas det blir bättre när dagen blir ljusare.

Ciao.


Long time no see II

Ojojoj va längesen de va jag skrev här, är verkligen på tiden att uppdatera. Tyvärr har de nog inte hänt så mycket i mitt liv. Jul och nyår var trevligt, var bara en månad sen men känns som mycket längre bakåt i tiden.

Jag och Chrille åkte på lyxkryssning med Birka Paradise i mellandagarna. Vi bodde i sviten och hade egen jazucci. Härligt.

Annars har jag blivit återanställd på ASSA OEM så nu behöver jag inte söka jobb längre. Dock vill jag ju göra något annat, kan inte stanna kvar här längre snart, måste verkligen ta tag i mitt liv. Har funderat ganska mycket på att börja plugga. Tyvärr har jag ju ingen aning om vad jag vill bli. Funderar på att plugga några enstaka kurser vid sidan om jobbet, skulle aldrig klara mig på bara studiebidraget. Får kika lite närmare på den idén.

Jag och Zarah har äntligen bokat vår Thailandsresa! Vi åker den 23e februari och blir borta tre veckor. Hade ju tänkt ett par månader från början men det var ju när vi inte trodde att vi skulle ha något jobb. Det blir nog bra det här, en paus i vardagen.

Chrille kommer inte hem igen förens på Alla hjärtans dag, det är 13 dagar kvar. Som tur var har försvaret dåligt med pengar så dom kommer antagligen få ganska mycket ledigt i vår. Jag håller tummarna för det. Nu när han vara kommer hem några dagar i månaden får man ju ingen vardag tillsammans, ska bli spännande att se hur vi klarar av de.

Jag försöker hitta motivationen att gå till gymmet. Att titta på bilder av kändisar med den perfekta kroppen brukar hjälpa, typ Jessica Alba i Into the blue. Fast jag måste nog smälta frukosten lite mer först.

Stackars Chili tycker mamma är tråkig och skriker efter uppmärksamhet. Ska busa med henne en stund nu.

Ciao.