Today..

.. is a very bad day.

Jag känner inte igen mig själv längre..

Uppdatering

Jag har fått en lägenhet. En etta med sovalkov på 43 kvadrat på Kungsvägen 8. Den förra hyresgästen ska flyttstäda i helgen så jag ska ringa och fråga om hon kan höra av sig så fort hon är klar så jag får nycklarna på en gång. Jag har beställt en tv med massa finesser för att lyxa till det i min lilla lya, den står på posten och väntar på mig. Har även lagt handpenning på en fin soffa. Måste köpa massa mer möbler så det kommer bli en dyr flytt, men förhoppningsvis kommer jag trivas. Jag har ordnat med hemförsäkring och bredbandet sätts igång på torsdag. Bara elen kvar att fixa, måste komma ihåg att ringa dom på måndag. Så boendet börjar ordna upp sig. Ser fram emot att åka till Ikea och handla när jag har mätt i lägenheten.

Känslomässigt är jag fortfarande väldigt instabil. Det kan svänga väldigt fort, ungefär som pms, vilket är väldigt jobbigt. Det känns bättre när jag inte är ensam, men tyvärr är jag ofta just det. Jag saknar närheten, att ha någon att kramas med i soffan. Fysisk beröring, har aldrig insett hur mycket det faktiskt gör för välmåendet.

De senaste åren när jag varit i ett förhållande har jag ju inte festat så mycket. Jag har varit den som var nykter på förfesten och gick hem när dom andra gick till krogen, och jag trivdes bra med det. Sen jag blev singel tror jag att jag varit ute varje helg. Inte för att jag varit sugen, självklart har jag varit det också, utan för att mina vänner ska ut och jag inte klarar av att vara hemma ensam.

Att gå ut och festa när man bor på landet är ett projekt i sig. Man kan inte dricka ett glas vin när man gör sig iordning eftersom man måste ta bilen till stan sen. Man kan inte ta sin lilla partyväska med nycklar och kontokort utan man måste ha en övernattningsväska. Det ska bli så skönt att bli stadsbo igen.

Det här är mitt liv just nu. Blandat med jobb, alldeles för lite sömn och ett ständigt värkande i hjärtat..

Vill va förbannad

Ibland hatar jag att jag inte är långsint. Det är lättare att vara förbannad, det gör mindre ont.

...

Today is a bad day..

-6,5

Det positiva med att må dåligt är att jag gått ner i vikt. Dock beror det ju på att jag inte äter och inte på att jag blivit fit. Sover gör jag inte heller för den delen. Knarkar koffeintabletter för att ta mig till jobbet. Inte det muntraste inlägget, jag vet.

No time

Den här veckan bara flyger iväg. Jobbar kväll, 14-23:15, så man har inte så mycket tid över om dagarna. Två arbetspass kvar sen åker jag till norrland fredag morgon och kommer hem söndag kväll. Är inte jättepeppad, kände för att ta de lugnt den här helgen. Inte för att man inte tar det lugnt i norrland, det är det enda man gör där, men jag hade velat va hemma.

Lättnad

Det gick bättre än jag trodde. Hoppas allt blir som det var innan. Jag tycker fortfarande att beteendet är underligt men jag hoppas det gått över nu. Illamåendet försvann i alla fall, hoppas det håller sig borta.