Jobb?

När jag satt på den galet storta bufférestaurangen i Liverpool i måndags ringde min kontakt från Proffice. Hon har ett jobb i Strängnäs som hon tror kan va intressant för mig. Just då va kanske inte det bästa tillfället att diskutera ett jobb så jag skulle ringa tillbaka i veckan när jag kommit hem. Jag vill ju helst ha ett jobb i Eskilstuna och slippa pendla, men ett tag kan det väl kanske funka. Dessutom får man ju in en fot på Proffice. Försökte ringa henne i tisdags men då satt hon på möte hela dagen. Jag skickade ett mail och bad henne ringa igår. Då hörde jag inget så idag ringde jag tillbaka, då sa telefonsvararen att hon är sjuk och kommer tillbaka imorgon. Så jag får väl prova då istället.

Kass kondis

Igår skulle jag ta en lång skön joggingtur. Jag stoppade lurarna i öronen och gav mig av. Efter tjugo minuter var jag tvungen att gå. Benen värkte, ryggen värkte och hållet satt stadigt i sidan. Fy fan va otränad jag är. Dags att skärpa till sig ordentligt nu när förkylningen nästan är borta.

England

Fredagen
Jag, Chrille, yngsta lillasyster Lotta, hennes kille Dag och storasyster Lisa tog bilen till Skavsta. Där mötte vi upp Lisas kille Gustaf och min äldsta lillasyster Britta. Jag och Chrille blev 760 kr fattigare eftersom vi inte tänkt på att vi behövde checka in en väska. Vi landade i Liverpool kockan 18 lokal tid, tog ut pengar och klev på bussen till tågstationen. Väl på stationen delade vi på oss, jag, Chrille, Lisa och Gustaf åt en snabb middag på Burger King och satte oss sedan på en pub innan tåget tog oss till Preston. Mor och Far mötte upp oss och tog med de tre yngsta i sällskapet till Stugbyn där dom skulle bo. Jag, Chrille, Lisa och Gustaf tog en taxi till vårt hotell. Vi hann med ett pubbesök till innan det var dags för sängen.

Lördagen
En god hotellfrukost och en promenad längs den mysiga kanalen. Sen var det dags att svira om till Bröllopsstassen. Vi blev upplockade av brudgummens universitetskompisar och åkte till kyrkan på fel sidan av vägen med förare som var ovana med växellådor.


I väntan på skjutsen till kyrkan.

Vi var ca hundra personer som bevittnade den katolska vigseln. Måste påpeka att den överrepresenterade Engelska sidan var dåliga på att sjunga. Vi svenskar, som aldrig hört psalmerna förut, försökte i alla fall. Efter vigseln togs brudparet emot med kramar ute på gården, sedan följde fotografering för dem och den närmaste familjen medan vi andra tog oss till en Countryclub där festen skulle hållas.

I väntan på brudparet besökte vi baren. Sedan bjöds det även på en välkomstdrink. När bruden och brudgummen anlände i sitt inte helt moderna, men fina, fordon var det dags för dem och alla gäster att fotograferas tillsammans. Fotografen tog plats vid ett fönster på övervåningen och vi trängde ihop oss nedanför.


Brudparet. Min kusin Jonas och hans fru Katie.


Nu ska vi fotograferas. (ps. visst ser det inte ut som jag? haha)

Sedan följde lite mingel innan det var dags att slå sig ner i den stora salen med ett glas champagne. Där hölls några tal innan middagen (äntligen) serverades.


The Sisters. Britta, Lisa, Lotta och Anna.


Vårt bord under middagen. Britta håller i kameran.


Stiliga pojkar. Min kusin Oscar och mitt kusinbarn Melker.

Efter middagen var det mingel, besök i baren och dans hela kvällen. Jag, Chrille, Lisa och Gustaf tog en taxi tillbaka till hotellet halv ett efter en mycket lång, men trevlig, dag.

Söndagen
Vi stoppade i oss en stor hotellfrukost innan vi checkade ut och tog en taxi till tågstationen. Lisa var lite bakis, klena typer såna där storasystrar. Vi mötte upp Britta och tog tåget till Liverpool. En till taxitur till hotellt där vi fick ställa våra väskor i ett förråd innan vi gav oss av för att utforska staden. Vi promenerade, kikade i affärer, åt lunch, gick lite till, kikade i fler affärer och fikade på Starbucks innan vi gick tillbaka till hotellet.


Vi hade tur med vädret.


Stora byggnader.


Ett torg.


På shoppinggatan.


Vilar fötterna på Starbucks.


Klubben där The Beatles hade nästan trehundra spelningar.

När vi checkat in på hotellet gick vi ner till spaavdelningen för att bada och basta. Till vår besvikelse var bubbelpoolens bubbelfunktion ur funktion + att vattnet var lika kallt som i den stora bassängen. En timme spenderade vi där, sen gick vi tillbaka till rummet där jag och Chrille tog en varmt bad i badkaret istället. Vi mötte de andra i lobbyn och frågade receptionisten om vägen till en bra indisk restaurang. Vi åt en väldigt stor middag med flera olika indiska rätter. Efter maten gick vi hem och däckade i sängen.


The lobby.


Massa indisk mat.

Måndagen
Återigen en väldigt stor frukost. Vi checkade ut och ställde in väskorna i samma förråd som tidigare innan vi gav oss iväg till fots. Vi träffade mamma, pappa, Britta, Lotta och Dag på Albert Dock där vi splittrade oss för att se olika saker. Alla utom Lisa och Gustaf gick till ett slavmuseum och ett museum om Titanic och två andra båtar som sjönk bara ett par år senare. När vi tröttnat gick jag och Chrille till Liverpool One, ett väldigt stort shoppingcenter, där åt vi lunch på en galet stor bufferestaurang.


En liten del av Liverpool One.


En del av The Foodcourt.

Vi gick mest runt och gjorde ingenting på eftermiddagen. Vi letade upp ett mysigt café där vi bestämde att Lisa och Gustaf skulle möta oss. Dom ville kika i ett par affärer innan vi gick tillbaka till hotellet, hämtade väskorna och tog en taxi till flygplatsen.


Trötta på cafét.

Både ditresan och hemresan flöt på väldigt bra, det var aldrig någon överdrivet lång väntetid. Trots att det fanns väldigt många affärer kom jag och Chrille bara hem med en Band of brothersbox, Pirates of the Caribbean bluraybox och varsin Liverpooltröja. (Sedan tidigare har vi Romtröjor och New Yorktröjor, det är vår thing.)

Det var en väldigt trevlig resa och England är ett mycket mysigare land än jag trodde. Det duggade lite när vi landade men annars hade vi bra väder. Jag vill absolut åka tillbaka, fast då vill jag turista i London och hälsa på faster och kusiner i Hemsley.

Ps. Vi hade bokat det första hotellet i Chrilles namn så på vår bokning stod det Christoffer Edqvist och Mrs Edqvist. Så vi lekte gifta i två dagar. Haha.

Nu drar jag

Förmiddagen har jag spenderat med att fundera på hur kallt och regnigt det egentligen är i England just nu. Om jag har nån jacka överhuvudtaget som matchar min bröllopsoutfit. Hur många par skor man behöver under fyra dagar. Om jag har tillräckligt mycket pengar på kontot. Frågorna är många men nu är det bäst jag bestämmer mig för det börjar bli dags att ge sig av. Kommer hem sent på måndag kväll, typ natt. Hejs!

Aussie

Nu har jag tvättat håret med mina nya produkter, använde schampot och hårkuren. Schampot var drygt och löddrade massor, vilket jag gillar. Hårkuren var också dryg och gjorde håret lent och lätt att reda ut. Det här kan absolut bli en favorit. En liten jobbig detalj är dock att schampot doftar väldigt starkt av Fizzy bubbles, det luktar gott men jag blir otroligt sugen på godis.


Rustashopping

Jag har varit sugen på Aussies produkter ett tag. Dels har Emma pratat varmt om dom och dels har dom fått bra omdömen i tidningar. Priset för en flaska är cirka hundra kronor men Emma tipsade om att Rusta säljer det billigare, så idag tog jag en tripp ut till Folkesta. Jag köpte tre schampo, två balsam och en hårkur, dessutom hittade jag min favoritdeo, en duschcreme och en flaska Ajax Universal. Allt för 440 kr. Återkommer när jag tvättat håret.



There´s a last time for everyting

Idag fick jag nog av allt damm. Så trots att dammsugning är Chrilles syssla så gav jag alla dammråttor en match. Jag vann. Torkade även av dammiga ytor och sprayade badrummet med Ajax Universal. Vilket påminde mig om att jag verkligen måste köpa en ny flaska nästa gång jag handlar. Toapappret är också slut, det kan vara bra om det finns hemma. Jag tog även tag i diskberget. Börjar tröttna på att diska rent allt och när man kommer hem från jobbet är det en ny hög. Suck. Det slog mig när jag höll på att utrota all smuts att det antagligen är sista gången jag städar den här lägenheten, om man bortser från flyttstädningen. Usch, jag ser inte alls fram emot att montera isär alla möbler. Sjukt tråkigt. Undrar om jag kan förhandla med Chrille att han gör allt sånt och jag sköter det mesta av flyttstädningen.

Anna tipsar

Så fort jag åker till Stockholm eller Uppsala passar jag på att köpa hårprodukter, det är mycket billigare där. I lördags kom jag bara men med en hårinpackning. Men det är den bästa inpackningen. Det känns verkligen som att den vårdar och håret blir mjukare. Köper man den här i stan kostar den närmare 200 kronor för 200 ml. På Hair and Face i Stockholm fick jag 500 ml för 200 kronor. Jag har varit dålig på att använda inpackning på sistone, men jag ska skärpa till mig, håret mår så mycket bättre då.


Lose-lose

Jag har sökt ett jobb idag. Ett deltidsjobb. Tänk om jag skulle få ett heltidsjobb någon gång så min ekonomi skulle ta fart igen. Fast huvudsaken är väl att man trivs? Vilket jag inte gör just nu. En lose-lose situation.

Dålig form

Att vara med på matchen igår var nog inte den bästa idén jag haft i mitt liv. Inte nog för att jag sög och inte hade någon ork i kroppen, jag mådde sämre efteråt också. Halsen gjorde sig påmind igen och jag var hängig. Förhoppningsvis sov jag bort det inatt, nu mår jag ungefär som jag gjorde igår innan matchen. Tyvärr får nog min planerade hårdträning vänta lite till, men en långpromenad ska jag försöka mig på idag.

Det känns som jag skrumpnat ihop till en sladdrig degklump de senaste veckorna när jag inte kunnat träna. Att sockersuget varit skyhögt och att det just nu står en godisskål framför mig hjälper ju inte direkt. Men jag har i alla fall en matlåda att ta med till Mc Donalds ikväll. Alltid något.

Min röst är hörd

Chrille tvingade upp mig klockan sju imorse för att skjutsa honom till jobbet. Drygt, jag som skulle sova. Var ju ingen idé att gå och lägga mig igen när jag kom hem, så jag placerade mig i soffan med datorn i knät och åt frukost istället. Passade på att skriva ledighetsansökningar till jobbet och gjorde upp planer att träffa Petra på Tuna Park klockan elva. Nyss gick jag även till Stålforsskolan och gjorde min röst hörd. Det hoppas jag att du också gör idag.

Igår åkte jag och Chrille till huvudstaden för att använda min Smartbox innan den går ut. Vi åt en vegetarisk buffé på Hermans restaurang och trädgårdscafé. Det blev en kort tripp, dels för att det inte gick något vi ville se på bio, och jag kom bara hem med 500 ml hårinpackning och ett paraply (eftersom det alltid regnar när jag är i sthlm). Vi avslutade kvällen med att bada i Odlaren, skönt med varmt vatten efter en så regnig dag.

Jag har varit väldigt orolig för Chili det senaste dygnet. Hon gick ut i fredags kväll och sen kom hon inte tillbaka, hon brukar bara vara ute några timmar åt gången. Jag vaknade inatt och kunde inte somna om, låg bara och tänkte på vad som kunde hänt henne. Så hörde jag ett ljud, lät som någon var vid postlådorna, jag klev upp och öppnade fönstret. Där satt mitt hjärta och jamade högt när hon såg mig. Jag öppnade dörren och hon sprang in till matskålen. Jag la mig i sängen igen och väntade. Hon tassade in, la sig på mig och började spinna högt.

Kan ingen uppfinna en inbyggd gps i katthalsbanden? Skulle va så mycket lättare att hålla koll på henne då och slippa oroa sig. Nu är hon i alla fall hemma igen och jag gissar på att hon kommer sova hela dagen.

Nyknådad

Ikväll var jag på en väldigt välbehövlig massage. Min rygg, nacke och axlar fick underbar behandling i en halvtimme. Jag fick veta att jag inte är stel utan spänd och det kan hjälpa att träna upp styrkan i bålen och ryggen, speciellt runt skulderbladen. Jag står så mycket och ryggen kanske inte orkar ha rätt hållning och jag spänner mig och får ont. Mina ASSA-år där jag ständigt stod med nedböjt huvud bidrog nog en hel del. Men hon sa att jag går att fixa. Perfekt. Kanske ska boka in fler massagestunder, det ska ju vara bra även ur andra perspektiv.

Tisdag

Finns inte mycket att säga om dagen. Pratat med min a-kassehandläggare. Jobbat på donken. Det var kaos. Kom hem. Åt. Duschade. Diskade berget i diskhon. Skickade mail till min chef och bad om nya arbetsgivarintyg. Och nu funderar jag på att lägga mig och läsa. Upp tidigt imorgon och jobba på Skanlog.

Det var nio dagar sen jag tränade. Det dåliga samvetet svämmar över men jag är inte frisk. Suck.

Skanlog

Nu är första dagen på Skanlog avklarad. Det gick helt okej. Trots att jag glömt mitt truckkort hemma fick jag köra truck största delen av tiden. Kort och gott plockar jag ihop ordrar. Det finns en hel del osociala människor på lagret och jag var lite nervös att jag skulle få sitta ensam på rasterna. Men Danne tog mig under sina vingar på frukosten och han blev min truckkompis under dagen. Strax innan lunch kom Jennie (den enda andra Arena tjejen) fram och frågade om jag ville luncha med henne. Vi klickade så hon blev min andra vän, den jag tror det kommer bli jobbigt att klara sig utan. Som tur är ska hon jobba på Skanlog tisdagar och onsdagar nu framöver och det är då Arena-Danne (min kontaktperson) vill ha mig där också.

Jobbet är väldigt olikt donken. Man kör sitt eget race och allt är smutsigt. Haha. Jag har frågat väldigt många frågor idag, dom flesta är i alla fall trevliga och hjälper gärna till som tur är.

En rolig sak. Imorse när jag kom sa Arena-Danne: "Har du färgat håret i helgen? Visst är det mörkare än i fredags?" Jag tonade ju håret igår och jag tyckte det blev lite mörkare än vanligt. Chrille märkte inget såklart men Arena-Danne som jag träffat en gång tidigare såg det direkt. Det är att vara uppmärksam.

Time for a change

Nu har jag kletat in toning i håret. Var verkligen på tiden att fräscha upp färgen och få utväxten i samma nyans som resten av barret. Är även dags för klippning, men det får vänta lite till.

Jag vägde mig för ett par dagar sen. Stämmer den vikten så har jag lagt på mig ett kilo sen jag började på donken. Inte bra. Det är dags att börja ta med matlåda. Jag hade som sagt planerat hårdträning den här veckan, men så blev det ju inte. Hoppas jag kan träna nästa vecka, jobbschemat är fullspäckat.

Måndag
: Skanlog 8-17
Tisdag: Donken 10:30-19
Onsdag: Skanlog 8-17
Torsdag: Skanlog 8-16 Donken 17:30-22:15
Fredag: Donken 10-19

Vet inte om jag är tillräckligt frisk för att träna i början av veckan, kanske borde avvakta och se hur det känns mot slutet.

Dagsformen

Idag mår jag bättre än igår, det finns lite energi i kroppen. Men eftersom jag verkligen vill må så pass bra imorgon att jag kan jobba och inte insjuknar på nytt så tar jag det väldigt lugnt. Har legat i sängen och tittat på Top model största delen av dagen. Jag har även tagit tag i tvätten, det är ju inte så ansträngande att fylla en tvättmaskin liksom. Snart ska jag gå bort till apoteket och köpa nässpray, den jag köpte i fredags funkar inge bra och livet känns ju lite lättare om man kan andas.

Jag har bokat massage på onsdag kväll. Äntligen ska min nacke och axlar få sig en ordentlig knådning.

Träningsabstinensen är enorm. Har inte kunnat träna på en vecka. Och det känns ju inte bättre när jag sitter hemma och stoppar i mig godis. Men jag skyller på att jag är sjuk och behöver tröstäta.

Dagen D

Igår var den äntligen här. Dagen då det första avsnittet av Vampire Diaries säsong två kom ut. Efter månader av väntan fick man äntligen veta vad som skulle hända. Avsnittet var riktigt bra, hände en hel del, oväntade saker dessutom. Problemet är dock att det är en hel vecka kvar tills jag får se fortsättningen.

Sjukling

Jag vaknade imorse med tjock slemmig hals och feber. Jag som trodde jag var på bättringsvägen, om man inte räknar med igår eftermiddag/kväll då jag var yr. Sådär jag blivit förut ni vet när det känns som att jag ska svimma. Jag har legat i sängen och glott på datorn sen halv sju imorse. Gissa om jag är rastlös. Dessutom är jag hungrig men det finns inget hemma och jag orkar inte laga mat. Suck. Det är mycket synd om mig. Jag har ju jobbat hela veckan trots att jag varit halvsjuk och var glad igår morse när det kändes bättre. Jag ska ju börja ett nytt jobb på måndag, jag kan absolut inte vara sjuk då. Matchen imorgon är tråkigt att missa men den känns ändå inte lika viktig, det är ju inte den som betalar mina räkningar. Nu ska jag ringa Chrille och fråga hur länge han ska jobba idag. Han borde komma hem och fixa mat till sin sjukling.

Nytt jobb

Idag ringde en kille från Arena Personal och frågade om jag är intresserad av extrajobb på ett lager. Jag sa att det är jag men förklarade att de blev problem sist eftersom jag inte får stämpla upp när jag är anställd av ett bemanningsföretag. Han var medveten om det men sa att de är ett sånt tryck nu att jag nästan helt säker får jobba varje tisdag och onsdag, kanske även mer om jag vill. Jag gick och träffade honom nu i eftermiddag och allt lät så bra att jag bestämde mig för att försöka. Börjar nästa vecka då jag ska jobba måndag, onsdag och torsdag som en introduktion.

Det verkar som att jag gått tillbaka till mitt första ansällningsavtal (de jag hade innan sommaren) på donken och jobbar nu 50%. Skönt, det ger ju mer tid till Arena. Jag frågade assistenten om det är möjligt att lägga mitt schema så jag alltid är ledig tisdag och onsdag, eftersom de är då Arena kommer vilja ha mig som mest. Han sa att de borde inte va något problem om jag skickat ett meddelande om det på McTime (vår hemsida) så det har jag gjort nu.

Jag ringde a-kassan så fort jag kom hem idag, men dom stängde klockan fyra så jag får försöka på måndag igen (om jag har tid). Måste kolla så jag kan pausa mina dagar eller hur det nu går till om jag börjar jobba för ett bemanningsföretag. Hoppas de går att fixa på något smidigt sätt, skulle ju va så skönt att slippa hålla på med alla deras papper.

Vacker dag

Det blir jobb imorgon ändå. Maher ska hämta mig, måste bara ringa och berätta var jag bor, och sen plockar Petra upp mig när jag slutar. Vi hade planerat att luncha så det passar ju bra. Dock hade jag tänkt kurera mig idag och imorgon men va fan, jag dör nog inte.

Idag har jag och Chrille uträttat några ärenden på stan och ätit lunch på Waynes. Det är underbart väder. Jag vill gå en lång promenad men min hals protesterade bara jag gick ner till stan så det är nog inte en jättebra ide tyvärr.

Krasslig

Tänkte bara tala om att jag hatar min hals. Jag hade tänkt komma igång ordentligt med träningen igen. Skulle spela fotboll tre gånger den här veckan + ett tufft pass på gymmet, men igår small det till och jag mår skit. Tog mig ändå upp imorse och började jobba klockan sex, trots lite feber och värkande hals. Nu verkligen svider halsen, inte alls behagligt. Dom frågade om jag kan jobba 6-14 på fredag men jag måste nog ringa och tacka nej, Chrille ska ha bilen och det känns inte jättelockande att cykla strax efter fem på morgonen när man är halvsjuk.

Tummen upp II

Efter en kanalsökning har jag nu TV10. Kvällen blev genast lite bättre.

Dock blir halsen bara sämre. Tummen ner på den.

Uppdatering

Jag älskar den långa koftan med pärlorna på. Trosorna och bikinitrosorna orkade jag inte prova, jag antar att de passar eftersom de är de storlekarna och modellerna jag har. Linnet var skönt. Boleron funkar till klänningen jag ska ha på bröllopet, provade även med skorna jag ska att ha och det blir nog bra. Får ju tänka att håret och sminket är fint då också. Dock bör jag investera i partyfeet. Skjortan är jag lite osäker på, mycke för att det är så mörkt i hallen (blir knappt nån skillnad med lampan) och jag vet inte om jag passar i rött, men jag hoppas den blir bra också, lite lagom avslappnad sådär.

Problemet är att kläderna inte får plats i min garderob. Tre veckor kvar, sen får jag äntligen mer plats.

Tummen upp

Jag fick första delen av min HM-beställning idag. Den långa koftan, boleron och det svarta linnet jag la upp bilder på här några inlägg tillbaka. Dessutom det här..

 

Trosorna är typ dom skönaste som finns och jag var tvungen att beställa bikinitrosorna nu när jag äntligen hittade ett par i min storlek (dessutom var dom på rea), skjortan är snygg på bilden, får se hur den ser ut på. Jag tänker mig till ett par leggings eller väldigt tighta svarta jeans. Nu ska det provas.


Dagens ros

Dagens ros går till damen på apoteket. Hon visade mig genuin sympati och var väldigt trevligt. Precis ett sånt bemötande man vill ha när man handlar bafucin. När jag gick hälsade hon att jag ska krya på mig. Tack så mycket.

Ingen fotboll alls

Någon mycket elak människor har smittat mig, jag har ont i halsen. Jag hatar att ha ont i halsen. Kanske borde messa och säga att jag står över träningen ikväll. Inte lönt att åka dit om man inte kan va med, då blir man bara uppäten av myggen. Inte ens EM-kvalmatchen kan jag se ikväll eftersom den ska sändas på en skitkanal som jag inte har. Grr. Nu blev jag bitter.

Öppning

Igår och idag har jag jobbat 06-15 på donken. Jag har faktiskt sovit mer än jag trodde jag skulle göra om nätterna, fast inte alls så mycket som jag borde. När jag jobbade på ASSA sov jag ju knappt alls när jag jobbade morgonpass. Jag har varit hyffsat pigg också, fast det kanske beror på koffeintabletterna, såhär på eftermiddagarna är det värre. Det är ganska skönt på donken under morgonen, fast idag blev de riktigt hektiskt ett tag. Hoppas det är lugnt imorgon, jag jobbar samma tid då och sen är jag ledig två dagar. Härligt.

Chili skulle behöva en gps

tre dygn har tre personer ringt och frågat om min katt sprungit bort. Bara en av gångerna var hon så långt bort att jag är osäker på att hon skulle hitta hem, då var hon nästa borta vid Målet. De andra två gångerna var hon på Engelbrektsgatan och på Fröslundas minigolf. Undrar varför alla tror att hon är långt hemifrån, eller ser hon bara inte ut som en utekatt? Hon har ju halsband, de skulle hon inte behöva om hon bara var inomhus. Hur som helst är det i alla fall snällt av alla att dom ringer och är oroliga för henne. Man skulle haft en gps på henne och se var hon håller hus när hon är borta flera timmar i sträck.

Bra försök

Igår tog jag en lång lugn joggingtur som uppladdning inför dagens match. Dock har jag träningsvärk idag, inte det bästa resultatet, var längesen jag joggade. Hoppas jag blir mjukare när jag värmt upp, jag vill ju kunna spela fotboll ordentligt.

Varför ska jag stöta på ormar när jag är ute och springer? Ryser i hela kroppen.

Skorensning

Jag fick en plötslig lust att rensa bland mina skor nu på förmiddagen. Jag hade tänkt att jag ska göra de när vi flyttar men om jag gör det idag så får jag ju en mindre sak att göra då. Sagt och gjort, två påsar har slängts och två påsar ska skänkas till Myrorna. Det känns bra, när jag flyttar får jag plats att köpa nya skor. Hurra!

Snälla människor

Ett okänt nummer ringde min mobil ikväll. Det var en tjej som Chili sprungit fram och kelat med på Engelbrektsgatan. Hon tänkte att Chili kanske sprungit bort och ville ringa och kolla var vi bodde. Jag svarade att vi bor en gata in så hon kommer nog hem snart. Jag tackade så mycket för att hon ringde och sen la vi på.

Jag har tänkt på det där förut. Chili har ett halsband där det står vad hon heter samt mobilnummer till husse och matte. Men hur vet någon om hon sprungit bort? Jag har också träffat på katter med halsband, men jag har ju ingen aning om var dom bor så hur ska jag veta om dom är vilse? Egentligen borde adressen också stå på halsbandet.

Det här är andra gången som någon ringt eftersom Chili är så gosig och vill följa med personerna hon träffar. Hon är för social mitt lilla hjärta. Här hemma är hon kompis med alla grannar, barnen i området älskar henne och hon njuter av uppmärksamheten. Det är i alla fall tur att det finns snälla människor som vill väl.

Anna gillar II

Define a lash mascara. Den senaste tiden har jag varit på jakt efter den perfekta mascaran och nu har jag kommit väldigt nära. Maybellines mascaror define a lash och define a lash volume är kanon. Gummiborstarna separerar fransarna fint och de smular inte utan håller hela dagen. Jag ser typ inte någon skillnad på de två, kanske att volymmascaran ger lite mer volym. Jag har båda i vattenfast, såklart, och till skillnad från mina tidigare favoriter är de här förvånansvärt lätta att tvätta bort. Mascarorna kostar runt 140 kronor.


Anna gillar

Ögonfransserum från Loréal. Man målar på det innan man går och läggar sig och det tvättas bort när man tvättar ansiktet på morgonen. Jag var lite skeptisk först, serumet sägs göra fransarna längre och starkare och man ska se resultat efter ett par veckors användning. Jag ville prova ett dyrare serum som jag hört fungerar fantastiskt, men det kostar 1600 kronor och det kände jag var lite väl saftigt. Loréals serum köpte jag för 175 kronor och det funkar faktiskt. Jag upplever att jag inte tappar lika många fransar som tidigare och att dom känns starkare. Möjligtvis att dom även blivit en aning längre. Me like!