Aldrig mer en räkrulle

Jag tänker aldrig mer äta en räkrulle. Åt en i söndags kväll, fick värsta magknipen och halv fem nästa morgon spydde jag upp hela magen kändes det som. Min första tanke var matförgiftning men sen berättade Petra att hälften av gästerna på dopet hade blivit magsjuka. Tack för det Freja. Blev maraton till toaletten nästan hela måndagen, men slapp spy, det kom den andra vägen istället. Det är mycket bättre nu men magen känns fortfarande ostabil, äter försiktigt men får behålla det mesta som tur är.

Det enda positiva med magsjukan är att jag gick ner två kilo och kände mig jättesmal. Tyvärr gick jag upp ett kilo så fort jag åt två knäckemackor igår. Typiskt.

Dopet i lördags gick bra, jag varken snubblade omkull eller tappade bebisen. Jag lämnade dock över Freja till mamma Petra i slutet när hon började bli gnällig, bättre det än att hon börjar gråta liksom. Tyvärr hjälpte det inte så länge för när prästen tog över henne började hon gallskrika. Men men, det är sånt som händer. I det stora hela var det ett lyckat dop med god mat och glada miner. Tyvärr härjade ju magsjukebacillerna bland gästerna men, som sagt, det märktes ju inte förens någon dag senare.

Igår kom min HM-beställning. Toppen tänkte jag och cyklade iväg för att hämta dom. Var skönt med frisk luft efter ett och ett halvt dygn i min instängda sjukdomsluktande lägenhet. Min kropp tyckte dock inte det var lika kul. När jag klev av cykeln efter den ca fem minuter långa färden darrade jag i hela kroppen och mådde illa, var nog ganska tom på energi. Hur som helst fick jag mina grejer och åkte glatt hem för att prova dom. När jag öppnade paketet fick jag till min fasa se att bhn jag beställt skulle levereras i slutet av november istället. What? Beställningen skulle komma den här veckan och inte veckan innan bara för att bhn skulle hinna skickas med i samma paket. Är mycket besviken. Jag som skulle ha den på fredag när Chrille kommer hem. Damn it. Allt jag fick passade i alla fall, en liten tröst. Och trosorna, som matchar bhn, är världens skönaste.

Idag har jag registrerat mitt CV på två olika bemanningsföretag så jag har gjort något nyttigt av min sjukdag. Bra.

Ciao.

Friday night

Det är fredagkväll och jag sitter hemma med missen. Härligt. Ibland är det skönt att vara ensam och bara ta det lugnt. Jag har kikat lite på Idol och snart ska jag se några avsnitt av Lost. Man kanske skulle poppa lite popcorn..

I förmiddags tvättade jag och städade lägenheten. Hoppas dom gör klart badrummet snart och städar ur hyllan i garderoben så jag äntligen kan få bort städgrejerna som står och tar upp plats i badrummet. Och åka till tippen med sakerna som står ivägen i hallen. Ja så att det kan se ut som ett helt hem här helt enkelt. Borde verkligen bära ner byrån till förrådet nån dag också, men man måste vara två för att ta den nedför trapporna, så jag kan sätta upp hyllorna på den väggen. Många projekt att ta tag i. Synd att man inte är född med alltför händiga talanger.

I eftermiddags åkte jag, Petra, Freja och Zarah till Tuna Park. Vi åt en sen lunch och gick i några affärer. Jag köpte födelsedagspresenter till Peter, som planerat, och klarade mig ganska bra från att öppna plånboken för mig själv, kom hem med endast en halsduk och hårsnoddar. När jag kom hem gjorde jag dock en beställning på
www.hm.com för att stilla mitt shoppingbegär, men de gör inget för jag har tillgodopengar där som jag inte använt upp än. Toppen.

Hann även med ett gympass mitt på dagen. Blev tyvärr ingen joggingtur innan som jag hade tänkt, städningen och tvätten tog för mycket tid, så det blev bara styrka idag. Med tanke på det snöblandade regnet har jag inte varit allt för sugen att ge mig ut nu på kvällen heller. Får ta det imorgon istället.

I torsdags spelade jag och Petra tennis igen. Det gick faktiskt lite bättre men jag har lång väg kvar innan jag kan vinna Wimbledon. Hehe. Det målet kan vi nog stryka, men det vore ju kul att få till ett ordentligt spel någon gång och inte bli glada bara vi får bollen över nätet fem gånger i rad.

Min älskling kan äntligen använda sin mobil igen. Just nu är han ute och visar Luleåborna hur man festar, skulle ringa senare. Längtar tills han kommer hem, vill ju ha honom nära. Nu fick jag pojkvänsabstinens igen. Suck.

Lost kallar. Ciao.

Miss you

Det var över ett dygn sen Chrille hörde av sig senast. Saknar honom massor. It sucks att ha en karl som ska va uppe i Jokkmokk i två veckor, när han dessutom inte kan använda sin mobiltelefon. Jag kan inte få tag i honom och jag har pojkvänsabstinens för tillfället. Suck. Som sagt.. it sucks.

Hela min helg har varit slapp. I fredags var jag hemma hos Petra och Peter och åt och tittade på Idol. I lördags var jag hemma med missen hela tiden förutom när jag gick till gymmet och åkte till Ica Maxi. Jag var jättesugen på en myskväll med älsklingen men eftersom han inte är hemma så blev det bara jag, missen och Lost. Jag är helt såld på den serien för tillfället. Började se den igår kväll och har redan hunnit med femton avsnitt. Vilket bevisar att jag inte gjort så mycket mer idag än tittat på tv. Hehe.

Jag provar ett nytt namn på missen, Chili. Jag gillar det, det passar henne, hon har sting. Känns konstigt dock att kalla henne något annat än alla hennes smeknamn så vi får väl se om de fastnar. Vi slet oss från Lost några timmar idag och åkte hem till Hållsta på lunch. Efter maten provade jag att gå ut på tomten med Chili utan koppel. Hon tyckte det var väldigt spännande och höll sig i närheten, mycket bra. Jag upptäckte att klättra i träd inte är hennes bästa område, tur att jag stod nedanför och kunde fånga upp henne i fallet. Stackare, varför ska fåglarna vara så högt upp?

Jag har sjuk träningsvärk idag, var längesen jag var så öm i musklerna efter ett träningspass. Men som jag alltid säger är det skönt att det känns att det tar. Hoppas bara jag kan motionera på något sätt imorgon.

Hör av dig snart älskling, I miss you.

Ciao.