Besatt?

Mitt störta mål för tillfället är formen inför beach 2007. Trots att båda fotbollträningarna blev inställda den här veckan har jag rört på mig tre av fyra dagar. I tisdags körde jag konditionsträning på gymmet, 45 minuter på löpbandet och 15 minuter på den konstiga motionscykeln, och lite styrka för magen och armarna. Igår powerwalkade jag i 35 minuter och idag var jag ute och flåsade i 48 minuter + att jag avslutade med situps och armhävningar. Får se vad jag hittar på imorgon, kanske ett styrkepass.

Jag måste be Jani skicka över måtten vi tog på oss förut, i slutet av januari tror jag att de va. Vi mätte och skrev ner hur breda vi var runt armarna, låren, midjan och stussen. Spännande att se om det hänt något. Men förstå vad tråkigt om man är lika stor som man var då. Eller, hemska tanke, om jag har blivit ännu större. Vågar knappt titta.

I helgen läste jag en tidning som heter I Form, där kunde man med hjälp av sin ålder, vikt, längd och hur aktiv man är på jobbet och i vardagen se hur stort sitt dagliga kaloribehov är. Jag undervärderade lite på träningen och ändå fick jag svaret att jag ska få i mig drygt 2700 kaorier om dagen. Jag tyckte det lät väldigt mycket. Nu ska man inte tro på att allt man läser, men enligt deras uträkningar förbränner jag mer än jag trodde om dagen, vilket betyder att om jag drar ner lite till på onyttigheter och ökar motionen ytterliggare ett snäpp borde jag snart se någon form av resultat. Försöka duger.

Oj, det här inlägget handlade bara om kropp och motion. Hehe. Jag låter helt besatt. Nej nu ska jag titta på det nya avsnittet av One Tree Hill, äntligen har det kommit ut. Ciao.


Vardagen

Oj, va längesen det var jag skrev något här. Fast det har väl inte hänt så mycket som är värt att berätta. Jag kom hem från Cypern i stort sett lika blek som när jag åkte, kunde bara sola två dagar. Det var bara två veckor sen men känns mycket längre bort. Konstigt. Vi gjorde det bästa vi kunde av situationen iaf, dvs satt på hotellrummet och drack vin. Hehe.

Jag är tillbaka i vardagen och längtar starkt till nästa vecka då jag endast jobbar två dagar, hoppas bara de är fint väder så man kan vara ute i solen. Mina päron åker till Island då så jag ska vara husvakt ute i Hållsta igen. Har tillgång till badkar, stor studsmatta, fler tv-kanaler och en stor tomt. Kommer nog bli ganska trevligt, som sagt.. hoppas på bra väder.

Jobbet är som vanligt, tråkigt. Men nu ska tydligen flera av dom som skulle varslas i juni få förlängt till sista september, alltid något positivt. Det skulle vara toppen om dom gjorde likadant när det är min tur och ger oss förlängt året ut. Isf skulle jag bara vara arbetslös någon vecka innan Thailandresan. Men som sagt.. det är ju bara vad jag hoppas på.

Apropå Thailandresan så hoppas jag verkligen att den blir av. Det finns vissa som har lite problem med att spara pengar, och då syftar jag faktiskt inte på mig, tiden börjar ju bli lite knapp då det bara är sju månader kvar. Vi har några nya idéer gällande resan oxå. Vi funderar på att börja äventyret i Kambodja, det sägs vara som Thailand innan turismen, vackert och ännu billigare. Längtar massor. Dessutom ska Peter och Putte komma och hälsa på oss när vi är i Thailand, mycket trevligt.

Beslutsångest.. som vanligt.

Ciao.

Stormigt pa Cypern

Jaha, nu ar jag i Cypern och det ar val inte riktigt sahar jag hade forvanta mig en solsemester. Idag har det blast storm med osregn, aska och blixtar. Vi tyckte det var illa i onsdags och torsdags da det var mulet och regnigt men det har tar priset. Enligt vaderprognosen jag tittade pa ska inte solen titta fram forens pa sondag, dagen innan vi aker hem. Toppen. Vi trodde det skulle bli kanonvader, var 34 grader nar vi landade i mandags och nagot liknande pa tisdagen, men sen gick det utfor. Vi ska skriva i en reklammation direkt nar vi kommer hem, for visst borde man fa en del av pengarna tillbaka? Vi aker med Fritidsresor och deras hemsida lovar 30 soldagar i maj. Okej om det ar mulet en dag men nar man far sitta och hacka pa hotellrummet i fyra dagar nar man kopt en resa for sol och bad tycker iaf jag att man har ratt till ersattning. Det ar ju trakigt nar man tagit semester fran jobbet och lagt ut pengar, inte minst for Petra som betalade storsta delen av priset. Dessutom kommer vi hem lika bleka som nar vi akte. Som sagt.. valdigt trakigt.

Ciao.

Cypern here I come

Nu är det inte länge kvar, tidigt på måndag morgon hoppar jag och Jani på flyget till Cypern. Det är Petra som bjuder oss på resan, helt galet och sjukt generöst, men hon är bäst helt enkelt.
Jag har lite problem med vad jag ska ha för kläder med mig. Gör alltid felet och tar med mig alldeles för mycket men bara använder hälften, så jag tänkte ändra på den traditionen nu. Men det är verkligen jättesvårt att bara välja ut några stycken klädesplagg. Jag vet iaf att jag ska ha med mig två bikinis och de nya korta shortsen. Hoppas jag vågar använda dom för de är riktigt fina, egentligen tycker jag att mina lår är lite för tjocka. Tråkigt.

Orolig. Nervös. Pirrig. Lycklig.

Ikväll ska jag på bio och se Spiderman 3. Skoj. Nu ska jag duscha av mig så jag är lite fräsch när jag åker till Tuna Park en sväng. Ciao.