Drömmar

Ingen vet vad drömmar egentligen är, det finns några olika teorier men ingen kan bevisa någonting. Jag kan iaf garantera att jag har väldigt udda drömmar. Undrar vad dom betyder.. om dom betyder något alls. Men handboll?? Please. Resten var dock trevlig. ;)

Idag försökte jag lapa i mig lite av sensommarens sista strålar, det gick inte så bra. Solen envisades med att gå i moln stup i kvarten. En timme orkade jag med. Får se om det är mindre moln imorron. Nästan all min sommarbränna har försvunnit, de gjorde den så fort jag kom hem från USA. INTE BRA!! Blir jag blekare kan jag inte bära upp mina ljusa kläder längre. Katastrof.

Funderar på att tona håret brunt. Vore coolt med en förändring men jag skulle säkert ångra mig en vecka senare. Gillar mitt blonda hår men jag har ju haft de så länge.. Klippa mig måste jag iaf, allt hår oavsett hårfärg ser ju snyggare ut utan slitna toppar.

Prisonbreak var bra idag,  fast de är de ju alltid. Måste komma in lite mer kärlek nu bara tycker jag. Det börjar bli dags att hångla upp doktorn igen. MER KÄRLEK ÅT FOLKET!!

Snart ska jag börja med maten till Petra, hon har beställt fisk idag. Riskabelt, inte min starkaste sida. Det är rätt kul att laga mat faktiskt, drar man upp volymen på stereon bara så. Har kommit in i en Gyllene Tiderfas. Lyssnar hela tiden på deras Liveskiva från turnén. Tokbra ju.

Måste komma ihåg att boka tvättid i veckan, nån nytta kan man ju göra när man är hemma från jobbet. Nej det var allt för idag. Tack o hej..

Long time no see

Nu va de längesen jag skrev här, flera månader sedan, måste skärpa mig. Har hunnit vara i USA i fyra veckor, helt underbart. Måste åka tillbaka nån gång. Vädret var härligt, shoppingen var härligt, havet var härligt, lyxhotellet va härligt. ALLT va härligt. Förutom Grand Canyon och Las Vegas, det var coolt. =) Vi var i San Diego (favorit), Los Angeles och en snabbis i San Fransisco. Brände 30 000 kr men de var de värt. Den enda som inte var kul va resan dit och hem, HATAR att flyga. Det är nåt av det läskigate som finns. Petras hand fick många hårda klämningar. Varför ska alla ställen jag vill åka till ligga så många flygtimmar bort? USA, Brasilien, Thailand, Bali..

Vad har hänt här hemma då? Jag har hunnit med att jobba fem veckor efter semester. Så himla tråkigt, måste verkligen göra nåt annat snart. Frågan är bara vad. Kan ju inte byta bort en fast tjänst mot va som helst. Petra och jag har pratat om att åka till Thailand ett halvår, får se hur de blir med den saken. Måste spara ihop massa stålar först och det är inte det lättaste. Idag har jag sjukanmält mig, har haft huvudvärk i över en vecka. Jobbigt. Ska göra en synundersökning för att se om det är de som är felet.

Igår spelade vi match, de går bättre och bättre, bara orken som saknas. Fick en spark på smalbenet (precis ovanför benskyddet såklart) så nu gör de ont så fort jag trampar ner. =( Haltade iväg till affären iaf, ska laga mat till Petra idag. Vi ska börja äta hos varandra så vi får riktigt mat, så tråkigt att bara laga till sig själv. Hittade recept på Arla.se, toppenbra sida. Rekommenderar starkt.

Petra är utsedd till min träning och hälsocoach, hon ska försöka få mig att komma i mina gamla jeans till jul. Lycka till, hoppas verkligen hon lyckas. Hon har iaf fått mig att avstå mer från sötsaker och snabbmat. Bra jobbat. Nu ska hon bara få mig att röra på fläsket lite mer. Keep on fighting.

Jag hade en vit helg nu i helgen (idag är det måndag), det var längesen sist. Skönt att bara ligga i soffan och slöa. I lördags hade vi en lagaktivitet, trekamp i pilkastning, rockring och ponnytrav. Och gissa vem som vann.. JAG SÅKLART!! =D Va nog mest för att jag va så överlägsen på rockring, slutade  på 87 varv (hade kunnat hålla på längre) den som hade näst bäst klarade bara 15. Hehe.. Fick hyffsat på pilkastningen och kom två i min grupp på ponnytravet. Roligt hade vi iaf. =)

Hur går de på killfronten då?? Inte alls svarar jag som vanligt. Har iaf inte gjort bort mig nåt mer för killen jag skrev om förut, tur de. Ska på kräftskiva om två veckor, kanske finns nåt spännande där..

Min Petra kom hem igår efter en weekend i Paris, mycke trevligt. Jag fick en liter vodka, wohoo partytime, fem toksöta små parfymer från Dior, me like, och ett 12-pack daim. Hur de nu går ihop med min diet är ett mysterium, men whatever. =) Min darling är iaf hemma igen så allt är som de brukar, bra bra. Nej nu ska jag hitta på nåt att göra innan de är matlagningsdags. Ciao.