Prison Break

Jag blir galen, måste se fortsättningen NU!! Finns det någon bättre serie än Prison Break? Jag tror inte det. Nej nu måste jag göra lunch så jag får något annat att tänka på. GI-hamburgare låter inte helt fel..

Grr..

Min hyresvärd har höjt min hyra med 300 kr i månaden. SKANDAL!! Nu vill jag verkligen flytta, den här lyan känns inte värd pengarna längre. Hittade en underbar lägenhet idag som dessutom ligger i trappuppgången bredvid min bästa vän. Weei!! Ska gå och titta på den på torsdag. Köpeslägenhet dock, dyr sådan, nån som vill dela kostnaden och investera i en lägenhet?? Jag vill inte vara skuldsatt för resten av livet..


Svimmattack på jobbet

Jag höll på att svimma på jobbet idag. Läskigt, har aldrig gjort det förut, det gick så fort. Jag satt där som vanligt när jag plötsligt började må illa, sen började det snurra och jag kunde knappt stå på benen. Allt blev suddigt och helt kritvit i ansiktet fick jag lägga mig ner på golvet en stund. Människokroppen är en mystisk apparat. Fick en ledig dag dock. Eller fler t.o.m, ska stanna hemma och sova ut imorron. Ska blir skönt. Om det bara kunde komma nåt kul på tv snart oxå så skulle det kännas mycke bättre..