Shopping

Jag har haft en jätteskön dag. En ledig vardag utan stressen att jag borde plugga, för jag har inget att plugga, min andra kurs börjar imorgon. Jag har bara gjort det jag känt för, förutom tandläkarbesöket men det gick bra. Blev en joggingtur i förmiddags. Jag städade badrummet så det blev fräscht igen. Nätshoppade. Gick en sväng på stan efter tandläkaren, köpte alldeles för mycket underkläder. Tittade på två nya avsnitt av Gossip Girl och gick sen en promenad.

Förutom underkläderna köpte jag ett par strumpbyxor, ett par leggings och en mascara på stan. Det jag beställde på nätet ser ni här nere. Det kommer nästa vecka. Är lite osäker på skorna, får se hur dem ser ut på. Bikinin och shortsen ser jag som motivation till att förtsätta med träningen så jag vill visa upp mig i dem i sommar.


Plus minus noll

Schysst av Försäkringskassan att pröjsa 300 kronor av tandläkarbesöket. Mindre schysst att tandläkarna höjt priset med 300 kronor så att det ändå inte blev någon skillnad.

Jag ska försöka

Hahaha. Notera att jag skrev att jag ska försöka dra ner på kolkydraterna och försöka ha nolltolerans på skräpmat i det förra inlägget. Bra att jag känner mig själv så väl. Men ärligt talat så ska jag verkligen försöka.

PS: Har varit ute på en joggingrunda idag. Bra va?

Mitt nya liv

Förra måndagen ställde jag mig på vågen och det blev vändpunkten. Har aldrig vägt såhär mycket förut och det vill jag aldrig göra mer heller. Jag bestämde att nu blir de skärpning på maten och gasen i botten på träningen. Har jag sett nåt resultat efter en vecka då? Ja. Efter första veckan har jag gått ner 0,8 kilo. Trots att jag hamnade på Burger King igår när jag, Chrille och Marcus varit på Ikea.

Mitt mål är att gå ner tio kilo. Tveksam till om det går men jag siktar högt. För att nå målet ska jag..

*Försöka dra ner på kolhydraterna.
*Öka grönsaksintaget.
*Träning minst fem gånger i veckan.
*Promenad de andra dagarna + gärna fler dagar.
*Försöka hålla nolltolerans på skräpmat.
*Jag får äta en måttlig mängd godis eller dyligt, men då ska jag ha tränat mig förtjänt av det.

Jag brukar ju gå med i Viktklubb när jag ska byta liv såhär men nu tänkte jag testa om det går ändå.

Zumba

Jag är sugen på att testa Let´s Moves zumbaklasser. Det ser ju så kul ut och jag ska snart göra en nystart med träningen så det skulle ju passa perfekt. Dom har drop-in på söndagar för 50 kronor. Fast jag vill ju helst inte gå ensam..

Kors i taket gånger två

Först vill jag bara tala om att jag faktiskt skrev lite på min hemtenta idag trots allt. Kors i taket! Dock har jag tre A4 kvar att fylla ut. Vette fan hur jag ska få ihop de.

17:15 körde jag ett Ki Box pass med Kattis. Hon är sjukt vältränad så jag fick mig en tuff match att försöka hänga på i hennes tempo. Räknar med träningsvärk imorgon.

Dagens andra kors i taket är att det är fredag men jag inte har stoppat i mig godis eller något annat snacks. Nästan värt en applåd va? Måste minska på sånt ordentligt och öka träningsintensiteten. Nu jävlar ska kilona bort.

Skjut inte upp allt till morgondagen - gör det i övermorgon istället

Dom ringde två gånger från Proffice förra veckan och ville att jag skulle jobba, men som ni vet låg jag dödssjuk så det hade nog inte blivit sådär jättebra. I onsdags ringde dom igen och ville att jag skulle jobba torsdag eftermiddag/kväll, då hade jag ingen ursäkt så det var bara att packa in sig i bilen och köra till Strängsnäs i ovädret. Var på Plan 2 istället för Plan 3 där jag var hela tiden förut. Det var en ny upplevelse, en långsam sådan. Men till slut blev klockan 23:15 och jag kunde krypa hem i snön.

Ser vi något problem med detta? Ja om du tittar riktigt noga kan du se att den individuella uppgiften jag tänkte göra klart i onsdags men som jag sköt upp till i torsdags med ursäkten "jag har ju ingen skola på torsdag heller, jag skriver den då istället" nu har blivit uppskjuten en dag till. Hur många tror att jag kommer sätta mig och skriva 4 stycken A4 idag? Nej, inte jag heller.

Äppel.. bajs?

Jag åt ett äpple nyss och la skruttet på bordet när jag va klar. Spännande tyckte Timmy och hoppade genast dit. Han luktade en stund och försökte sedan gräva över det som om han hade gått på lådan. Jag drar slutsatsen att han inte är så förtjust i äpplen.

Livet är orättvist

Jaha nu börjas det, mitt smaksinne har börjat försvinna. Nu förlorar jag ett av de få nöjen jag har om dagarna. Inte nog med att jag måste va hemma, att jag inte kan träna och att Chrille undviker mig, nu ska jag inte få njuta av goda smaker heller. Livet är så jävla orättvist.

Sjukling

I tisdags var jag i skolan fast jag inte mådde något vidare, jag svettades och halsen kändes inge bra. När jag kom hem blev det värre. Jag började frysa, halsen gjorde ont, huvudet gjorde ont, jag hade feber (tror jag, orkade inte prova) och ont i kroppen. Jag hoppades jag skulle sova bort det men vaknade igår och mådde lika dåligt. Jag kan tala om att läsa sjukt tråkig kurslitteratur är inte det lättaste när man mår dåligt, det hjälper inte direkt huvudvärken heller. Det blev lite bättre mot kvällen och jag ta mig i tidigt för att hoppas jag skulle sova bort det den natten istället.

Icke. Vaknade och mådde lika dåligt som jag gjorde morgonen innan. På eftermiddagen kände jag att jag var tvungen att ta mig till ett apotek för att köpa nässpray och bafucin för att klara dagen lite bättre. Bestämde mig för Fröslunda och började gå. Jag kom inte långt förens jag halkade på isen, vilket resulterade i ett ont ben och en ond handled. Det gick dock över ganska fort. Väl inne på apoteket började jag svettas och när jag såg att dom inte hade min nässpray började jag nästan gråta. Köpte bafucin och tänkte att jag kan gå förbi Ica på vägen hem och kolla om dom har nässpray där, skulle ändå behöva köpa honung.

På vägen dit får jag ont i kroppen och jag vill bara hem. Inne på Ica handlar jag det jag ska ha och går sedan till den lilla apotekdisken och ber om att få Nasin nässpray. Då ber hon om legitimation. Som tur var hade jag med mig det, men ändå. Jag har aldrig behövt visa leg på apoteket, vad jag än har köpt. Vad trodde hon att jag skulle göra? Ta livet av mig med en liten flaska nässpray? Det var en himla tur att jag hade körkortet med mig för hade jag inte fått köpa nässprayen hade jag definitivt börjat gråta.

Resten av dagen har jag spenderat i soffan. Först fryser jag, sen svettas jag, sen fryser jag igen och sen svettas jag igen. Drygt. Har druckit massa honungsvatten och ätit typ 100 gram choklad. Halsen gör sjukt ont, börjar misstänka halsfluss men har hittills inte sett några prickar. Nu är Chrille hemma och lagar mat, bra, har bara ätit frukost idag. Förutom chokladen då. Har inte pallat med kurslitteraturen idag, Twilight lockade mer.

Huskurer eller mirakelmediciner tas varmt emot.