Tryck på paus

Så var det måndag igen, tiden går alldeles för fort. Kan vi inte bara pausa några veckor? Eller månader.. Min helg var iaf väldigt skön, vädret hade kunnat va mildare dock, det blåste riktigt kallt ibland. Födelsedagsfest, avslappnande bad, grillning, filmtittande och träning fyllde mina dagar. Härligt.

Ett minus i helgen var att jag hade riktigt ont på höger sida av nacken. Tror det berodde på en övning jag gjorde på gymmet i lördags, hade nog lite för tunga vikter och nacken fick ta smällen. Det är bättre nu iaf.

Nonchalant. Inga pluspoäng där inte.

Jag har lust att åka till Heron City idag och bara slappa, spela biljard och gå på bio. Men det kan jag ju inte. Ibland är jobbet en riktig pest. Bara tre dagar som tur är, tar ledigt på torsdag för att åka upp till norrland och hälsa på släkten och gå på min lilla kusins dop. Ska bli kul, var längesen jag träffade alla.

Hm.. ska man gå till jobbet idag? Bränna lite extra kalorier. Får se. Ciao.

Orkar inte

Jag orkar inte. Idag är en sån där dag då jag bara vill ligga i soffan och tycka synd om mig själv. Det har inte hänt något, jag har bara ingen energi till någonting. Jag och Zarah skulle gå till gymmet efter jobbet men hon bangade och då tappade jag oxå motivationen att träna. Skulle behöva, har bara tränat en gång den här veckan, så jag tänkte att jag kan jogga en runda istället men den lusten försvann innan jag hunnit byta om. Hade även tänkt växla in mina sparade guldtior, är katastrofalt pank, men det är för jobbigt att pallra mig ner till stan. Så nu sitter jag här och hoppas att Petra ska komma över snart så vi kan laga mat och sätta på en film. Förhoppningsvis höjs energinivån med mat i magen så att jag iaf orkar gå en promenad lite senare. Vi får väl se.

Jag kan inte placera den.

Igår fick jag nya numret av Veckorevyn. Det fanns massor av bra hårtips och dom hade testat olika hårinpackningar, toppenbra, jag som funderat på att prova en ny. Det är ofta jag läser bra tips och råd om skönhet och hälsa, sen glömmer jag bort var jag läst det någonstans. Funderar på att göra en klippbok där jag klistrar in allt så jag har det på samma stället. Bara att slå upp när jag behöver inspiration eller hjälp. Smart.

Suck. Vädret är grått och trist, inte undra på att man bara vill stanna i soffan. Ciao.


Gräsmatch

Skönt att vi äntligen pratade ut om det och att vi tyckte och tänkte likadant. Redde ut sig bätte än jag vågat hoppas på. Kanon.

Jag var konstigt nog inte bakis idag, trots att jag fortfarande var rejält dragen när jag gick och la mig. Hade iaf vett att klunka i mig en massa vatten, kanske var det de som gjorde susen. Matchen idag hade dock kunnat gå bättre, vi förlorade med 3-0. Fast det gick förvånansvärt lätt att springa för att vara den första gräsmatchen. Tyvärr pallade inte min tå trycket och jag var tvungen att gå av ca 20 minuter in i andra halvlek. Börjar bli riktigt trött på den, kan den inte bara ramla av så att det läker nån gång?

Födelsedagsfesten igår var trevlig men jag följde inte med ut på krogen, hade ingen lust och var ganska trött. Istället blev det fyllemat från McDonalds, mums. Jag som ska sluta äta sånt där, hjärnar fungerar inte som den ska med alkohol i kroppen.

Måste bara säga att vi har ett helt fantastiskt vårväder. Superskönt verkligen, hoppas bara det håller i sig.

Som sagt.. väldigt skeptisk.

Ciao.


Toppenidé

Den 30 september blir jag varslad från jobbet. På min födelsedag. Haha. Antingen är det en väldigt dålig födelsedagspresent eller oxå en väldigt bra, jag kommer äntligen ifrån det där stället och kan prova på något nytt. Tråkigt dock med pengarna, men jag slipper ångesten jag har varje dag jag ska till jobbet.

Jag är skeptisk.

Jag kom på den toppenbra idén att jag kan hyra Petra och Peters lägenhet när dom flyttar till en större. Mäklaren tycker inte att dom ska sälja än eftersom värdet kommer höjas ytterliggare under ett par år. Då måste dom ha någon som hyr och dom kan ju inte hitta en mer passande hyresgäst än mig. Jag behöver bo billigare, kommer ta väl hand om lyan och dom kan hälsa på när dom vill. Som sagt, toppen.

Vi får snacka om det där senare.

Vad händer idag då? Snart ska jag iväg till gymmet och ikväll ska jag på födelsedagsfest, Em fyllde 23 år igår. Ska bli trevligt, måste bara hitta en present. Svårt sånt där, letade igår utan resultat. Självklart har jag fotbollsmatch imorgon klockan 14, det slår aldrig fel, fast jag är van att spela bakis. Det kan iaf inte gå sämre än sista matchen och då hade jag varit nykter kvällen innan. Vi ska spela på gräs så det kommer bli jätteskoj.

Frukostdags. Ciao.

Fel sida

Jag vaknade på fel sida idag. Jag är på sådant humör att inget verkar kul och energi existerar inte överhuvudtaget. Dessutom klarar jag inte av när folk pratar bebisspråk eller liknande till mig på morgonen, humöret blir ännu sämre. Dumma människor eller uttalanden likaså, har inte alls ork att lyssna på sånt.

En kompis berättade nyss att hon älskar att gå till tandläkaren. Särskillt när dom borrar. Hon måste ha något allvarligt fel i huvudet. Det är ju vidrigt att ha någon som pillar runt i munnen med plasthandskar som smakar illa och trycker i hålen med ett metallföremål så att det ilar genom hela kroppen. Till råga på allt så är det fruktansvärt dyrt. Usch, jag önskar man slapp dessa minuter av tortyr.

Hur ska jag trassla mig ur det här taggsnåret?

Jag har absolut ingen lust att jobba idag, inte träna innan heller för den delen. Motivationen är verkligen på botten. Vädret är vackert, skulle helst lägga mig ute i parken och läsa hela eftermiddagen. Tyvärr har jag inte den lyxen.

Ciao.

Insomnia III

Jag måste bara få klaga lite. Jag är trött! Jag gick och la mig klockan tio igår kväll, så trött att det sved i ögonen. Jag läste lite Rocky men när jag knappt såg texten längre la jag den ifrån mig och släckte lampan. Sen låg jag där, vaken, hela natten. Efter många vridningar och vändningar, snurrande tankar och fler sidor Rocky hade klockan blivit 04:22. "Nu är det ingen idé att somna längre" tänkte jag, eftersom jag ställt klockan på 05:10, och släpade mig upp ur sängen. Jag förstår inte vad jag ska göra för att somna, det går bara inte. Och till råga på allt.. mina ben värker! Dom brukar göra det när jag spelat match men det brukar gå över när jag sover. Så nu ska jag stå på jobbet i åtta timmar utan sömn och med ben that are killing me. Vilken toppendag. Ciao.

Blå tånaglar

Nu har jag spelat min första grusmatch för året. Det var en katastrof, inte för laget men för mig. Vi hade bara en avbytare så jag spelade hela matchen. Mina stortånaglar är blå och värker så jag kunde inte springa, dessutom rörde jag nästan aldrig bollen och när jag väl gjorde det så kändes det mest som att jag slarvade bort den. Jag kunde knappt hålla min position rätt heller eftersom tjejen framför mig inte kunde hålla sin så jag var tvungen att vara ett mellanting av ytterback och yttermittfältare. Jaja, vi vann iaf med 2-0, alltid något. Usch, jag blir alltid på så dåligt humör när det går illa. Inge skoj.

Lördagskvällen var rolig iaf. Jag valde den nyktra vägen och det känns skönt. Jag och Jani sjöng Sing star och spelade sedan upp det vi nyss sjungit. Det var inga ljuva stämmor jag kan tala om. Haha. Annars grillade vi korv och Jani hade gjort en jättegod potatissallad, sedan blev det film och mer sång. Jag är bäst på Europe - The final countdown.

Upp och ner hela tiden. Pick one and stick with it. Eller ja, de beror ju på..

Ciao.