Dizzy

Måste erkänna att det inte blev någon extra hård träning i fredags som jag sagt, jag var konstigt yr hela dagen. Trodde först det berodde på att jag klev upp för fort ur sängen när jag vaknade (det knackade ihärdigt på dörren) men då borde det ha försvunnit efter en stund. Vet inte vad det var men jag vågade inte ens gå till affären av rädsla för att svimma, höll på att ramla omkull bara jag skulle plocka upp en tröja på golvet. Sen på kvällen gick det över i alla fall, konstigt.

Igår var jag dock superduktig, var ute och sprang en hel timme. Wow.

Jag skulle vilja spela tennis. Inte seriöst utan på kul med en kompis, det verkar vara roligt och är bra träning. Jag har bara provat spela en gång och det var på skolgympan för sex år sen. Undrar om man kan hyra en bana någonstans i stan..

Nu har Chrille åkt tillbaka till Ronneby, fick ha honom ett par dagar extra den här gången åtminstone. Det var en mysig tid, hela fem nätter med min Prins. Nu är det 15 dagar kvar tills vi ses igen men efter det kommer han hem varje helg fram tills julledigheten. Jippi!

I lördags hade vi fotbollsavslutning och lagfest. Superkul. Det är härliga tjejer i DFK Husby-Rekarne. Var kul att så många följde med, det trodde jag faktiskt inte. Mer sånt! Nåt som inte var lika skoj var att när jag kom hem på natten tappade jag min mobil i golvet så att den gick sönder. Var bara att knalla ner till stan på söndagsmorgonen och köpa en ny. Fyra tusen borta på några minuter. Suck. Jag som skulle spara massa pengar den här månaden. Har dock en fin Nokia 6500 Classic att trösta mig med.

I love you too.

Ciao.

Ingen träning

Jag har dåligt samvete. Jag gick inte ut och sprang igår och jag kommer inte gå ut och springa idag. Jag skulle hinna om jag gick nu men jag mår så dåligt om jag lämnar missen ensam för länge och eftersom jag kommer gå hemifrån kvart i tolv idag för att inte komma hem förens efter elva så vill jag vara hemma så mycka jag kan nu. Får kompensera det med ett ordentligt pass imorgon istället, både löpning och gym. Sen på lördag blir det också att ge sig ut och svettas.

Jag har frisörtid idag klockan tolv, är verkligen på tiden, mitt hår är sjukt slitet - ingen trevlig syn. Jag ska prova ett ställe som heter Amino, det ligger nära och ser trendigt ut. Lönen kom in på kontot idag så jag får se upp så hon inte försöker sälja på mig en massa dyra produkter, jag är ju som bekant lite av en shopoholic.

När håret blivit klippt ska jag träffa Zarah, Petra och Freja på stan för lunch innan jobbet, ska bli trevligt. Sen när jag knegat nio timmar på jobbet blir jag hämtad av min prins. Weeei. Det var 18 dagar sen vi sågs sist.

Dags att hoppa in i duschen. Ciao.

Provträning med BK

Igår provtränade jag med BK Sport. Det var kul, vi var i tunahallen och spelade femmannamatch. Jag var förvånad över hur få vi var, dom har två lag + jag och ett par andra spelare som provtränade och ändå var vi bara tretton personer. Fick veta efteråt att i stort sett alla spelare som BK hade med spelar i deras a-lag (division tre), det förklarade det höga tempot. Jag tyckte ändå att jag hängde med ganska bra. Vet inte hur jag ska göra än dock, trivs i DFK så jag ska höra hur det blir där först och sen tänkte jag kanske provträna med BK nästa vecka för att få en starkre uppfattning.

Nu ramlade min lönespec in genom brevinkastet, fick ut mer än jag trodde den här månaden. Toppen.

Jag håller på att tjata på Petra att följa med och gå på Ki Box, det skulle vara sån grymt bra träning. Det var en del i Ki Medleyt jag provade i lördags och jag hade grym träningsvärk dagen efter, förstå hur slut jag kommer vara efter ett helt pass. Man förbränner mest genom att variera träninge, så nu efter fyra veckor med joggning och ett fåtal fotbollsmatcher börjar det blir dags att lägga till något annat också. Dessutom måste jag bli bättre på att gå till gymmet.

Du åker alltid ifrån mig.Hur länge orkar man vänta?

Ciao.

Nyttigt

Idag har varit en nyttig dag så jag är mycket nöjd. Gick till Friskis & Svettis som firade 25 år och hängde med mamma. Först var vi med på ett Ki Medley pass, det var kul, boxningsdelen var riktigt jobbig - mina armar skakade en timme efteråt. Sen åt vi varsin macka till lunch (den kändes nyttig i alla fall) och efteråt gick vi på danspasset, helt okej det också. Dom stod och sålde träningskläder vid receptionen så mamma köpte oss varsin sporttopp, den var riktigt skön och fin faktiskt. Tack mamma.

Middagen som jag nyss åt bestod av grönsaker, tonfisk, kräftstjärtar och lite minifraiche. Det tyckte Viktklubb om. Tyvärr kommer jag nog äta något lite mindre bra senare, typ chips eller kakor. Men va fan, man måste ju få unna sig och jag behöver ju inte stuva in det i käften.

Kom hem.

Ciao.

Svettig

Kom precis in efter en joggingtur. Fick sånt dåligt samvete efter mina femton godisbitar jag åt i soffan till Idol att jag gick ut och sprang en halvtimme. Nu känns det lite bättre i alla fall. Bra.

Jag har varit riktigt duktig den senaste tiden med träningen måste jag säga. Om jag räknat rätt har jag varit ute och sprungit åtta gånger på tre veckor (det är inte färre i alla fall) och förhoppningsvis blir det en gång till nu på söndag. Aldrig mindre än 30 minuter, helst minst 45, mitt mål är att komma upp i en timme. Det dumma är att jag inte har någon klocka så jag kör på känn, men det har funkar hittills. Oftast är det riktigt skönt att springa faktiskt, jag som alltid bara tyckt det varit jobbigt.

Imorgon firar Friskis och Svettis 25 år och har öppet hus med massa olika aktiviteter. Jag funderar på att gå dit och försöka få plats på Ki Medley-passet eller Danspasset. Båda lät spännande.

Nu när träningen börjar arta sig är det bara matvanorna jag måste få till. Vill lära mig laga god och nyttig mat med mycket grönsaker, men jag är ju ingen kock om man säger så. Skulle gärna få bukt med mitt sockersug också, kan få riktigt begär och då är de väldigt svårt att stå emot frestelser.

Nu ska jag se vem som åker ur Idol och sen måste jag hoppa in i duschen. Ciao.

Shopping

Jag har ont i hela kroppen. Eller i alla fall träningvärk i benen, magen och ryggen. Spelade match igår och det var väldigt mycket jagande. Tyvärr en förslust, men vi hade inte det starkaste laget. Fast har vi det någon gång? Fick ett rejält träningspass dock, och om jag inte misstar mig så har mina tre löprundor förra veckan gett resultat. Kan det göra det så snabbt? Annars hade jag bara en bra dag.

Appropå att jag har varit ute och sprungit så har det faktiskt känts riktigt bra. Jag som alltid hatat att springa. Hoppas det håller i sig, det enda dåliga är att jag måste jag springa på förmiddagarna den här veckan och jag tycker bättre om att göra det på kvällen när de är mörkt. Men men.. hoppas det går bra ändå. Två gånger, helst tre ska jag försöka ta mig ut.

I lördags var jag på tunapark och shoppade alldeles för mycket. Notan slutade på 4052 kronor. Ops. Fast i söndags lämnade jag tillbaka ett par skor som redan gått sönder så då fick jag tillbaka 380 kronor. Typiskt, jag gillade dom.
Det dyraste jag köpet var en jacka för 2499 kronor. Okej det var lite väl dyrt för en höstjacka men jag hittar aldrig jackor jag gillar. Det var en grå dubbelknäppt kappa, helt underbart fin.
Det andra jag köpa var ett par lila stövletter, en handväska, en grå finstickad tröja, ett par leggings och två stickade klänningar. Klänning är inte alls min stil men jag gillade dom så förhoppningsvis blir det min stil. Nu måste jag bara hitta ett par andra vardagsskor, eftersom jag var tvungen att lämna tillbaka dom jag köpte, fast det får nog blir efter nästa lön.

Chrille
var hemma i helgen, det var jättemysigt, han är bäst. Men nu kommer han vara borta i 17 dagar och jag saknar honom redan massor. Det blir så tomt när han åker ifrån mig.

Ciao.