Trött

Gäsp. Jag är sjukt trött idag. Ganska förståeligt eftersom jag inte sov många timmar inatt. Ska pallra mig iväg på en promenad med Chrille om en stund, behöver kommer ut och röra på mig lite. Kanske piggnar till så jag orkar vara uppe några timmar till iaf.

Första arbetsdagen för veckan gick faktiskt riktigt fort. Jag var skadeglad över att Siv var så missnöjd över det nya schemat. Hehe. Hoppas de resterande fyra dagarna denna vecka går lika fort. Nu kom Chrille. Ciao.

Bakfyllefri söndag

Vilken skön morgon. Först sover jag till elva men eftersom man ska dra tillbaka klockan till vintertid var den bara tio. Sen känner jag inte av något dunkande i huvudet och förstår att jag klarat mig ifrån bakfyllan den här helgen. Härligt.

Jag är faktiskt sugen på att träna. Fast det kommer jag inte göra idag, bara gå promenad med Chrille senare. Hoppas suget håller i sig i kommande veckan, då ska jag fan ta mig ut oftare.

I fredags åkte jag ju till Heroncity och tittade på The Grudge 2. Den var inte lika bra som ettan, hade sämre handling. Men den var läskig, de döda japanerna är ju överallt. Återigen.. sängen är helig. Under täcket ska man vara säker, men nej - klart japanerna tar sig dit med. Scary.

Igår var vi några tjejer som förfestade hos Maarit, mycket trevligt. Däremot var det inte så kul på krogen, var nog för att det inte var så roligt folk ute. Var där en timme sen blev det hamburgare innan jag åkte hem och la mig. Behövde verkligen sova ut.. som vanligt.

Snart ska jag hem till Petra, vi ska se den nyaste Beck-filmen och moffa American Pizza. Måste ta en dusch innan, kanske skriver mer sen. Ciao.


Post Blue

Wow jag lyckades hitta en låt jag hört i One Tree Hill. Tyckte det lät som Placebo men hade ingen aning om vad den hette. Så jag laddade hem tre album och sen var den lättfunnen. Post Blue heter den, mycket bra.

Det var en riktigt pärs att försöka ta mig upp ur sängen i morse, tjugo över tio lyckades jag släpa mig ut till datorn. Det första jag gör på morgonen är att sätta mig vid burken, haha, vad skulle jag göra utan den? Hela min värld skulle gå under.

Trots brist på lust och energi tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad/joggingrunda. Det var faktiskt riktigt skönt. 40 minuter var jag ute och min motivation att börja träna oftare höjdes lite. Kanon.

Snart ska jag ner på stan, Petra ska shoppa kläder. Jag måste försöka hålla mig, har verkligen inte råd med det just nu. Det enda jag får titta efter är en vinterjacka.. och möjligtvis en festtopp. Senare ska jag fika med Jessica om hon hinner och ännu senare blir det roadtrip till Heroncity för att titta på The Grudge 2. Jag kommer inte kunna sova inatt, blir så himla rädd av skräckfilmer, ändå måste jag se dom. Galet.

Ciao.

Diet-test?

Jag har nästan gått i fällan. Jag har alltid sagt att dieter av den sorten att man bara dricker soppor och dyligt inte funkar i längden, men efter att ha pratat med Zarah som kör Cambridge har jag blivit väldigt sugen på att prova. Den rena kuren skulle jag nog inte klara av, skulle bli alldeles för hungrig, men den lite långsammare kuren då man får äta ett riktigt mål mat om dagen skulle jag nog kunna klara av ett tag iaf.
Zarah har efter tre veckor bränt bort 3,5 kg i bara fett, då körde hon på ren kur de första två veckorna ungefär. Det låter väldigt lockande. Man borde ju inte få tillbaka fettet igen när man övergår till vanlig kosthållning, inte om man är någorlunda medveten om vad man stoppar i sig och rör på sig regelbundet. Som sagt.. mycket lockande.

Den här arbetsveckan har gått ovanligt fort, jag tyckte nyss det var måndag. Men jag klagar inte, hur skönt som helst med helg. Imorgon ska jag äntligen få sova ut. Härligt.

Min HM-beställning har kommit och jag är nöjd med allt, toppen!

Vi hamnade i en diskusion förut, några vänner och jag, om hur olika killar och tjejer reagerar och hanterar olika saker. Mest kärlek, krossad sådan. Tjejer vill prata av sig och söker tröst hos sina vänner medan killar inte visar mycket känslor alls. Det har väl med stoltheten att göra, man vill inte visa sig svag. Jag är precis som en kille. Undrar om jag är det när det gäller vem man vill ha oxå. Killar vill ju ha the chase och jag faller alltid för dem jag inte kan få. Konstigt.

Obestämt. Oplacerbart. Otydligt. Ovisst. Osäkert. Vagt.

God natt.

Darkness

Det märks att hösten är här. Mörkret och regnet har kommit för att stanna. Att det är lite kallare gör inget, då kan man ha snygga höstkläder på sig. Att det regnar spelar ingen roll så länge det håller uppe när jag gjort iordning håret och makeupen. Men mörkret är bara till besvär. På kvällen gör det inte så mycket, förutom att jag måste köpa nya cykellysen, men på morgonen är det hemskt. Det spelar ingen roll vad klockan är eller hur länge man sovit, är det mörkt så orkar man inte gå upp. Mina redan korta dagar blir ännu kortare.

Förvirrat. Härligt. Oväntat. Hemskt. Oplanerat. Konstigt.

En ny kvällsvecka har börjat. En vecka då de lediga timmarna på förmiddagen flyger förbi men tiden på jobbet går saktare än någonsin. Har verkligen inte sett fram emot det. Hoppas Zarah är på flumhumör idag. De andra på jobbet tycker säkert vi är barnsliga och jobbiga men det skiter vi i, bara vi har kul och tiden går ett snäpp fortare. Det är väl inget fel med att ha stiftkrig, kiss o bajshumor eller kasta gris med ett par ihopknutna handskar? Nej, det tycker inte vi heller.

Det finns några ljuspunkter den här tråkiga veckan iaf:
* PrisonBreak och varma mackor med Chrille imorgon.
* Lönen kommer på onsdag.
* Förhoppningsvis fika med Kristina och Petra på torsdag,
   plus nya avsnittet av One Tree Hill.

Nu är det dags att svänga ihop spagetti och köttfärssås.

Ciao.

Ännu en helg förbi

Jaha så va de söndag igen och helgen är snart över. På söndagar gör man ju oftast ingenting iaf, förutom ha ångest över att jobbet börjar imorgon. Kommer inte på något bra ord för att beskriva hur helgen varit, varierande kanske. Var jättetrött i fredags, tittade på film med Petra och somnade klockan tio. Vilket gjorde att jag vaknade halv sju dagen efter och kunde inte somna om. Gick upp sjugo över åtta och slängde in några handdukar och dyligt i tvättmaskinen. Sen kände jag att jag hade sån energi att jag hoppade i joggingskorna och drog iväg på en trettio minuter lång intervallöpning. Ville känna hjärtat pumpa hårt, benen skaka av utmattning och känslan att vara riktigt trött efter att ha ansträngt sig. Så himla skönt, längesen jag ansträngt mig så mycket.

Klockan elva kom Zarah ner och vi åkte till Tunahallen för att titta på ASSAs fotbollsturnering. Ångrade mig att jag inte var med, verkade jättekul att spela. Det var trevligt iaf, fick se Baken en lördag. Mums. Min avdelning Låshus vann såklart. Weei!
När jag kom hem kila jag iväg och solade en snabbis innan jag gjorde iordning mig för fest. Förfesten med tjejerna var trevlig, men festen med herrarna var seg så vi drog därifrån ganska snabbt. Åkte in till stan för att gå på ett annat party istället. Jag hade dock helt tappet suget och blivit trött så jag ringde Chrille som snällt gav mig skjuts hem.

Varför ska alla ljuga för dig hela tiden? Varför ska hon alltid ljuga för dig hela tiden? Elakt, dom förtjänar inte dig. Du kan alltid ringa mig eller komma hit.. oavsett tillfälle. Det vet du.

Kan inte pizzerian öppna nu så Pe får lite mat i magen. Kanske inte är så bra att hugga in på cheescake direkt. Spännande att se hur den blev. Nu ska det bli Beck-tittande.

Så det blev, mysigt iaf..

Ciao.


American cheescake

Äntligen är det helg! Arbetsveckan gick faktiskt förvånansvärt fort måste jag säga, fast det strulade mer än vanligt. Usch, i tisdags blev en kille av med ett finger på jobbet. Någon hade tagit bort skyddsgallret och på något vis gick pressen ner just när han hade pekfingret under. Måste ha gjort sjukt ont. Hoppas han får ut ett saftigt skadestånd. Men inget lär ju kunna kompensera för ett förlorat finger, särskillt inte när det var på den handen han använder mest. Stackare.

Vad ska jag hitta på i helgen då? Idag blir det lugnt, jag och Petra ska försöka oss på att laga white chocolat and raspberry cheescake. Ska bli spännande. Men innan det ska vi ta en sväng till systembolaget och inhandla dricka till morgondagens festligheter. Det är föreningsfest ute i Hållsta, så vi i damlaget ska svänga våra lurviga tillsammans med herrlaget. Ska bli kul.

Lite bonus är ju alltid trevligt.

Vilket tvär vändning det blev i One Tree Hill igår. Det var inte alls Brooke som var gravid, utan Haley, vilken härligt vän. Rachel fotades i bara underkläderna för en tidning och Lucas börjar misstänka att Derek har nåt fuffens för sig. Cleen teens - virgens for life var riktigt roliga.

Ciao.

Dimma

Festen i helgen var mycket trevlig, blev färre än vi räknat med men det gjorde inte så mycket. Sen bar det iväg till krogen för att skaka rumpa på dansgolvet. Eftersom jag hade en ganska stor mängd alkohol i kroppen var större delen av kvällen ganska suddig. Inte så att jag var aspackad och fick minnesluckor utan bara att allt känns ganska dimmigt såhär efteråt. Kanske beror på att det inte hände nåt speciellt som satte sig fast på minnet, bara allmänt mingel och dans. Kul var det iaf.

Han var ute och naturligvis såg han bättre ut än vanligt. Titta - titta bort, titta - titta bort. Varför vill du inte titta på mig när jag ser? Ibland pratar killar och tjejer verkligen helt olika språk. Just ja, det var ju jag som skulle glömma det här..

När vi på lördagsnatten satt och åt pommes på Corner kände jag att ena halsmandeln började göra ont.. igen. När jag vaknade dagen efter värkte den ännu mer och hade svullnat ordentligt så det såg ut som jag gått upp tio kilo på ena sidan om hakan. Kände mig nästan grotesk och jag kunde inte vrida på huvudet hur som helst. Alla tyckte jag skulle ringa doktorn om det inte gick över under natten. Det var fortfarande svullet och ömt, men inte lika farligt, så jag lät bli. Nu har det gått ner ännu mer så jag verkar vara på bättringsvägen iaf. Hoppas jag inte håller på att dra på mig nåt farligt bara så jag måste operera bort halsmandlarna eller nåt annat läskigt.

Oj, sådär brukar man ju inte göra. Jaja, ingen skada skedd hoppas jag.

Suck. Varför är jag alltid så trött nuförtiden? Jag har ingen ork till något alls känns det som. Laga matlådor är högt över min energinivå och jag har ingen lust alls att träna. Att lämna lägenheten överhuvudtaget känns väldigt ansträngande. Beror det på vädret? Eller på att jag tränat så lite de senaste månaderna? Hur som helst så gillar jag det inte alls så ni får hjälpa mig, bara ta tag i armen och släpa ut mig. Gick en promenad på en och en halv timme igår med Chrille, sen kändes det lite bättre iaf.

Nu ska jag nog ta och äta lite center, min senaste hang-up. Supergott. Ciao.

Bankrutt

Usch, det ekar på mitt konto. Jag gick ner på stan idag med Petra för att hitta en topp att festa i ikväll. Hittade en jättesnygg med bar rygg, men ingen bh som passade. Jo en som kanske hade funkat men den kostade 400 kr och det tyckte jag va lite väl dyrt. Däremot hittade jag en snygg vanlig bh med tillhörande underdel, två par jeans jag bara var tvungen att ha, ett par stövletter och en guldig festtopp som fick funka istället. Mina försök att spara pengar går inge vidare, var tvungen att föra över lite slantar från sparkontot så jag klarar mig månaden ut. Mina lådor med kläder är så fulla att de inte går att stänga ändå har jag aldrig något att ha på mig, konstigt fenomen det där. Dessutom är det väldigt lätt att förklara varför man måste ha dom där jeansen och väldigt svårt att komma på varför man inte borde köpa dom.

Det ska bli så kul ikväll, vi ska fira Jenny som fyllt år. Var längesen jag var ute på krogen så jag är jättepeppad. Hoppas bara det är mycket roligt folk ute.

Nu ska jag göra mig festfin. Ciao.

Surt

Grr.. jag är sur. Lägenheten jag tittade på var fin men vardagsrummet/sovrummet var för litet för att mina saker ska få plats, dessutom var det väldigt svårmöblerat. Det var ju tråkigt men det är inte det jag surar över. Jag frågade om jag får det ommålat i min lägenhet istället, gillar nämligen inte alls mina fula tapeter. Hon sa att jag måste prata med han som bestämmer om det, men att dom bara tapetserar - inte målar. För det måste ju se bra ut när nästa hyresgäst kommer. Vad spelar de för roll? Nästa hyresgäst kanske älskar målade väggar och hatar tapeter. Morr.

Jag hade iaf fått hem ett nytt avsnitt av One Tree Hill att trösta mig med. Brookes hemlighet börjar läcka ut, Rachel är en fucking little biatch och Derek är ett stalking psycho. Dessutom är det synd om Mouth, han är alltid olyckligt kär.

Va bra det känns att vi pratade igår, det redde ut vissa frågetecken. En ljus punkt i min förnärvarande mörka vardag. Nu kan vi fortsätta utan missförstånd. Toppen.

Hur får man upp humöret igen? Orkar inte vara sur på jobbet, tiden har en tendens att gå ännu saktare då. Well, well.. inte mycket att göra åt saken, hoppas Zarah kan liva upp stämningen.

Ciao.

Varsel

När jag kom till jobbet idag skulle hela ASSA Industri samlas i matsalen för ett informationemöte. Det var VDn som talade om för oss att några delar av företaget ska flyttas till lågkostnadsländer. Det visste vi sedan tidigare men det visade sig handla om mer än vi trodde. Vilket innebär att det kommer varslas runt 100 personer nästa år, eller kanske 2008. Så om dom bara kör med "sist in - först ut" reglen så ryker jag rätt snabbt. Kan ju vara bra av den anledningen att jag då måste hitta på något annat att göra, något som jag förhoppningsvis tycker är roligt. Det är bara vänta och se, är ju minst ett år kvar iaf.

Imorgon ska jag titta på en lägenhet, ettan jag skrev om förut. Just den var redan tingad med dom bygger om i huset bredvid så där kommer det finnas likadana. Hoppas jag får välja alla färger isf. Mina problem är ju hur jag ska få plats med sängen och mina kläder i en mindre lägenhet, hoppas verkligen den har smart planlösning. Längtar massor tills imorgon.

Tror starkt på att någon limmat fast visarna i klockorna på jobbet idag för dom rörde sig inte ur fläcken. Det gick så himla segt så jag trodde aldrig jag skulle komma därifrån. Som tur var hade jag fel och njuter nu väldigt mycket av att vara hemma. Bara en arbetsdag kvar den här veckan, håll ut..


Partypictures

Jag tittade på några gamla bilder nyss och blev lite nostalgisk. Vi såg faktiskt gulligt kära ut.. men så var tydligen inte fallet. Inte för den ena av oss iaf.

Tittade på några nyare bilder oxå, de från kräftskivan. Jag såg hemsk ut på de få jag var me på, hoppas det inte är många som får se dom. Den bästa bilden var på tre fyllon som sov i soffan. Haha. Klockrent. När man ser tillbaka på korten kommer minnena tillbaka.. både de bra och de man helst vill glömma.

Hur har jag haft det idag då? Förmiddagen va trevlig med kladdkaka och gamla One Tree Hill avsnitt. Tiden på jobbet gick förvånansvärt snabbt, på tisdagar brukar den oftast sega sig fram värre än vanligt men inte idag faktiskt. Dock kan jag ju inte påstå att det var roligt. Suck, va tragiskt de är att jag ogillar mitt jobb så mycke.

Hoppas inte historien upprepar sig.

Kelsjuk

Jag vill kramas. Men inte med vem som helst. Jag vill kramas med någon som får det att pirra i magen och hjärtat att slå ett extra slag. Var längesen jag hade någon som fick mig att känna så.

Du verkade speciell men visade dig vara likadan som alla andra.

Jag förstår inte..

Dåliga nyheter

Fick just veta att Prison Break inte visas imorgon och inte nästa vecka heller. Hur ska jag nu klara mig? Det rubbar hela min tillvaro. Varje tisdag tittar man på PB så är det bara. Katastrof.

Två sekunder senare fick jag en till sorglig nyhet. Ett jättegulligt par bråkade och gjorde slut på ett fem år långt förhållande. Hoppas verkligen det ordnar upp sig igen. Krossade hjärtan finns det nog av.

Jag har tydligen inget roligt alls att berätta idag. Eller jo, Sverige vann mot Spanien. Weeei! Men såklart finns det en tråkig sida oxå, Kim fick inte spela mycket alls. Hoppas han får starta på onsdag mot Island istället.

Jobbet var segt och tråkigt som vanligt. Usch vilken dag, kanske bäst jag går och lägger mig. Chrille och Zarah livade upp stämningen iaf. Tack, tack.

Suck. Du såg bättre ut än jag kom ihåg.

God natt.

A walk in the rain

Den här lördagen började illa men blev bättre som tur var. Jag vaknade outvilad, som alltid den här veckan, och på lite halvdåligt humör. Jag slöade i soffan en stund innan jag tog mig i skinnet och gick en promenad i regnet. Väl hemma såg jag ut som en slickad katt och tog en skön dusch innan jag återvände till soffan och åt frukost. Några timmar senare åkte jag, Petra och Zarah ner till stan för att gå i affärer och luncha på Wayne´s, sen fortsatte till TunaPark för lite mer shopping. Tyvärr hittade jag inget mer än ett par örhängen och make-up remover. Tråkigt för mig, bra för ekonomin.

Beställde mer grejer från H&M idag. Två tröjor, bh+trosor och en väska jag trånat efter länge. Det var mindre bra för min ekonomi, men jag var bara tvungen att ha de. =)

Nu har Zarah färgat Petras hår, utan slingor, det kommer stor skillnad. Om en halvtimme får vi se resultatet. Färger såg jättefin ut på förpackningen så det borde bli bra.

Ikväll är det fotboll på tv. Sverige möter Spanien i EM-kvalet och Kim Källström blev petad av Anders Svensson i startelvan. Katastrof! Det var ju honom jag sett fram emot att se. Min Kim ju. =( Jag är mycket besviken.

Well, well. Go Sweden! Ciao.

Städmani

Idag är en sån där dag då jag tagit tag i saker. Det var inte längesen jag slutade jobba och jag har redan hunnit med att klippa mig, påbörjat tvättningen, dammsugit, gnuggat bort fläckarna på köksgolvet och tvättat badrummet grundligt. Jag lekte t.o.m rörmokare och rensade handfatsröret. Rörmokare måste vara ett av de värsta jobben, luktade inte gott precis. Hur kan man grisa ner sådär mycket bara i handfatet? Nu är det bara resten av tvätten och disken kvar. Usch, har verkligen ingen lust att diska. Men tyvärr är det ju ingen annan som kommer ta tag i den.

Idag fick jag svära åt kärringen på jobbet. Hon försökte få mig att göra hennes jobb, så att hon kunde smita hem några minuter tidigare, men jag vägrade och hon blev jättesur. Ingen annan skulle be någon om en sådan sak och hon skulle inte be någon annan än mig. Jag är hennes lilla hackkyckling. Vet inte varför, kanske för att jag är yngst. Nu har jag iaf börjat säga ifrån, hon ska fan inte bestämma över mig.

Petra har en överraskning till mig ikväll. Jag ska va hungrig så jag antar att vi ska äta något. Perfekt, har ingen lust att laga mat idag. Undrar vad det blir för gott.

Nej nu ska disken bli ren. Ciao.

Spännande intriger

Brooke, Brooke, Brooke vad allt blev fel för dig den här gången. Och du kom dit i precis fel tidpunkt.. men så är det ju alltid. Hoppas ni pratar i nästa avsnitt. Jag gillar inte att Rachel börjat intressera sig för Nathan, försöker hon sno honom av Haley så tycker jag inte om henne längre. Både Deb och Dan platsar på psyket. Nu är det en hel vecka kvar till nästa avsnitt av One Tree Hill. Suck.

Undrar om det finns nån ledig tvättid idag? Skulle verkligen behöva tömma tvättkorgen. Får kila ner och titta sen. Klipptid har jag dock fixat, imorgon direkt efter jobbet ska mitt slitna hår kapas av. Härligt. Och hemskt. Jag gillar inte att gå till  frisören, dom klipper alltid av mitt hår just när det börjar få lite längd. Typiskt.

Måste bara säga att jag har varit riktigt duktig med att spara in pengar på mat. Har haft hemlagade matlådor med till jobbet i två veckor nu.. okej en dag fuskade jag men det är allt.

Nej men kolla nu tittar solen fram. Det var på tiden, har regnat och varit mulet bra länge nu. Hoppas det håller i sig, men det kan man ju inte lita på i såna här hösttider. Får nog bli en promenad lite senare iaf.

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och se om jag kan ta tag med smutstvätten eller inte. Ciao.

Kanelbullens dag

Idag är en riktigt BLÄ-dag. Är trött och känner mig som den fetaste människan på jorden. Ångrar grymt den där kanelbullen jag slukade på mötet, jag kunde inte motstå frestelsen när den låg där och osade nybakad. Va svag jag är. Lyckades tvinga ut mig själv på en promenad iaf. Trodde att det skulle göra mig piggare, men nej så fel jag hade. Var bara det dåliga samvetet för bullen som krympte en smula, men bara en smula. Mår dåligt för mitt risiga hår oxå, det är pinsamt slitet nu. Måste verkligen ringa frisören, om jag nu vågar gå dit med mitt kråkbo.

Visst är det jobbigt att umgås med självcentrerade människor? Såna som bara pratar om sig själv hela tiden. Det finns liksom inget annat på deras hjärnor. Man försöker föra in samtalet på något annat, de fungerar i typ två sekunder sen är man tillbaka på ruta ett igen. Suck.

Jag såg The OC igår. Trodde jag hade sett alla avsnitt på säsong tre men det fanns tydligen ett till. Man fick en mindre chock på slutet. Marissa dog. Jag gillade inte henne i de senaste avsnitten men jag tyckte ju inte att hon skulle dö. Hur ska The OC bli sig likt utan henne?
Visst, jag har läst att Mischa Barton sagt att hon ville hennes karaktär skulle dö, eftersom hon ville lämna serien, men jag trodde inte det skulle ske så snart.

Appropå tv-serier så var Prison Break bra igår, fast de är de ju alltid. Men det hände massa saker den här gången och som vanligt längtar jag sjukt mycket efter nästa avsnitt. Jag tjatar jämt om mina serier i bloggen känns det som, men det får ni leva med, är helt insnöad i PB och OTH. Eftersom jag ser avsnitten innan de sänds i Sverige kanske jag avslöjat saker ni inte vill veta än.. HA HA, SYND FÖR ER!

Nej om jag skulle ta och träffa Pe snart. Ciao.

Insomnia

Vad är det för förbannelse som vilar över söndagar? Iaf söndagarna då man ska upp klockan fem dagen efter. Det är helt omöjligt att sova. Igår var jag helt slut i hela kroppen och det värkte i ögonen av trötthet, ändå gick det inte att somna. Låg mest och vred och vände på mig största delen av natten.
Jag brukar inte vara så trött på måndagarna ändå, det kommer dagen efter istället, men idag var det extremt. Allt snurrade och jag hade dålig balans, mådde illa av och till. Det är fortfarande inte stabilt, konstigt. Förhoppningsvis beror det på sömnen och jag mår bättre imorgon. Sleep tight.

Lyckad födelsedag

Gäsp, nu har jag äntligen orkat ta mig upp ur sängen. Jag är inte bakis så att jag mår illa eller har ont i huvudet, är bara trött och seg. Skönt.

Det var hur kul som helst igår. Först vann mitt lag i paintball. Yes! Sen åkte alla hem för en väldigt välkommen dusch och gjorde sig iordning för 18:00 hade vi bord på Perrongen. Alla åt och drack gott och hade trevligt. Efteråt fick jag hoppa in i en bil med ögonbindel och vi åkte runt i väldigt många rondeller för att jag inte skulle förstå vart vi var på väg. Vi gjorde ett snabbt stopp där jag skulle dra en shot, sen in i bilen igen med en grogg i handen. Väldigt äcklig kan tilläggas. Den snurriga färden slutade hos Pia, som bor typ 300 meter från där vi startat med bilen. Galet. Förfesten var trevlig, kul folk, glada miner och massa alkohol - en underbar kombination. När vi väl kom oss för att gå ner till krogen var klockan så mycket att vi bestämde oss för att fyllemat på Corner var mer värt. Jag kom på att jag inte ätit tårta så jag, Zarah och Emil tog en taxi till statoil och köpte en fryst prinsesstårta som vi avnjöt hemma hos Zarah innan jag kände att det var dags att gå hem och sova.

Jag är väldigt nöjd med min födelsedag. Tusen tack Pe som organiserade alltihop, du är bäst. Jag älskade mina presenter men du behöver inte spendera så mycket pengar på mig eller betala för allt under dagen, blev ju tokdyrt. But I love you for it.
Ett stort tack till alla för mina fina presenter. Jag fick ett guldarmband, One Tree Hill boxen säsong två, en biljett till Bounce, rosor, en tavla med Johnny Depp och presentkort på Village, MQ, Guldskytten och Make Up Store. Nu kan jag shoppa massor, helt underbart.

Om tre timmar ska jag spela vår sista match den här säsongen. Kommer bli intressant att se hur det går med Pia och Emma som står i mål varsin halvlek + en massa bakfylla. Tur att vi inte spelar för någonting.

Nu ska jag försöka lura i kroppen någonting som inte är fyllemat. Ciao.