SATC

Igår kväll var jag, Petra, Zarah, Linda och Carro på bio och såg Sex and the City. Den var riktigt bra. Jag blev jättesugen på drinkar, shopping och New York. Hehe.

Midsommar i fredags var skoj. Tolv glada firande i en villa i Trångsund. Grilling, alkohol och massa lekar. Kalas. Det måste vi absolut göra om någon dag.

fredag börjar vi köra över mina grejer till Chrilles lägenhet, som från och med då är vår lägenhet. Jag borde börja packa glas och andra kökssaker, sortera ut vad jag ska ha med mig och vad jag ska ställa undan. Hm.. Börjar tro att jag har för få flyttkartonger trots allt.

Det finns ingen som vill köpa begagnade möbler eller en stationär dator?

De är jättetråkigt att vi har sommaruppehåll från fotbollen, är toksugen på att spela match. Det blir ju inte bättre av att man kikar lite på fotbolls-EM heller. Fan då att inte Sverige gick vidare. Suck.

Om tre veckor landar jag i New York, längtar massor.

Ska man orka ta sig ut och springa eller köra en runda på gymmet? Har verkligen ingen lust alls och är sjukt trött efter en sömnlös natt. Får se om jag får alltför dåligt samvete framåt kvällen.

Mina HM-grejer ska komma den här veckan! Weeeii!! Har beställt massa fint, hoppas bikinisarna passar. Dom jättesöta röda skorna har jag också längtat efter och den vita bhn är välbehövlig. På tal om nätshopping så har jag hittat superfina klänningar på asos.com men har inte vågat beställa för jag har ingen aning om vilken storlek jag ska välja. Klänningarna i min garderob består av storlekarna XS, S och M. Klurigt.

Ciao.

Shoppingbegär

Jag har precis ätit några jordgubbar som var kvar sen igår, helt fantastiskt gott. Fast dom hade varit ännu godare om det varit sol ute. Det var varit grått eller regnigt i tre dagar nu och jag börjar tröttna. Mer sol åt folket!

Mina planer var (är) att spara pengar så jag kan shoppa vad jag vill i USA, men igår blev frestelsen för stor. Jag va bara tvungen att köpa lite nya kläder (skyller på att jag måste ha något att ha på mig när jag shoppar i USA också) så jag drog med mig Petra till Tuna Park och kom hem med två tubtoppar, ett par corallfärgade shorts, en tubklänning, en mysig lång kofta och ett par solglasögon. Var på jakt efter klänningar eller tunikor i somriga färger men hittade ingenting. Suck. Har hittat en del fint på nätet men det är ju så svårt att veta vilken storlek man ska beställa.

Förra helgen beställde jag och Chrille svarta vardagsrumsmöbler från EM, blir nog snyggt. Dock var tv-bänken inte så djup som vi trodde så en platt-tv kommer snart behöva införskaffas. Man kan riktigt se hur pengarna bara flyger iväg. Samma helg åkte vi även till Ikea vid Kungens kurva och spenderade åtskilliga tusenlappar. Utgifter, utgifter, utgifter. Hoppas verkligen det blir fint i lägenheten, men det tror jag. Enda problemet är (såklart) förvaringsutrymmen, dom är i stort sett obefintliga.

I söndags spelade vi vår sista match innan sommaruppehållet. Det gick bra, vi vann med 9-0 och jag gjorde ett mål. Jag gör aldrig mål så det var extra kul, spelar ju back och är ofast inte så högt upp på planen. Nu behövdes det dock inte för jag sköt ett långskott från nästan halva planen som seglade in mellan målvakten och ribban. Vackert.

Appropå fotboll så tittade jag på Sveriges EM-premiär tillsammans med fotbollslaget i tisdags. Det blev mycket jubel och glada skrik när Zlatan dunkade in bollen i krysset. Härligt. Fast mest skratt när Petter Hansson ramlade in det andra målet. Hehe. En skön vinst va de i alla fall, längar till nästa match på lördag. Heja Sverige!

Nu ska jag mysa me Chili. Ciao.