Fylleångest

Aaaaahh!! Jag ska aldrig mer dricka sprit. Aldrig, aldrig, ALDRIG!! VI var ett gäng som spelade kubb och drack lite i lördags, sådär lagom trevligt. =) Tyckte inte spriten tog så bra så jag drack lite mer.. och lite mer.. och lite mer. Helt plötsligt är jag aspackad och  gör bort mig som fan på krogen framför killen jag spanat lite på. Varför kan jag aldrig hålla käften?? Eller åtminstone tänkte efter innan jag pratar. Till råga på allt så hade jag värsta baksmällan dagen efter, var helt paj tills jag kom ut i friska luften sådär klockan sex på kvällen. De är nog kört med den karln nu, har alltid lyckats varit tokfull när jag träffat honom. Han verkade INTE imponerad. Suck. Jag ska gömma mig i fortstättningen.

Los Angeles

Nu har vi bokat och betalat vår resa. Vi kommer att resa tur och retur till Los Angeles, vara borta i en månad. De första två veckorna vet vi inte vad vi ska göra än. Har en natt bokad på hotell mitt i smeten, sen får vi se vad vi känner för. Funderar på att ta en tripp ner till San Diego och Tijuana i Mexico. De två sista veckorna bor vi i ett hus nära stranden. Underbart. =)

Jag har haft en sträckning i ljumsken i flera veckor så jag har inte kunnat träna. Så himla typiskt, när jag skulle komma i beachformen. Har försökt promenera en del dock. Ska träna fotboll två gånger den här veckan och se hur de känns. Hoppas verkligen att jag inte sliter upp det igen, vill spela match i helgen och kunna träna ordentligt. Får tokångest när jag inte rör på mig. Måste ut och gå..