Årets fattigaste månad?

Oj oj, va mycket utgifter jag har den här månaden. Först var det vanliga räkningar + första halvan av mobilräkningen från Thailand. Sen betalade jag av 5000 kr på skulden till pappa (lånade 20 000 kr till pensionssparandet eftersom det var sista året det är avdragsgilt). Har även bokat tid för synundersökning (de bågar jag fastnade mest för kostade 1800 kr), påfyllnad av mina akrylnaglar och kastrering av Chili. Dessutom ska jag köpa födelsedagspresenter till tre personer. Suck. Där rök hela min lön, blir till att nalla från sparkontot om jag ska överleva till den 25e.

För att fortsätta spenderandet pratade jag och Zarah om att beställa varor från Victoria´s secret. Vi har pratat om det länge och tänkte passa på nu när dollarn är låg. För att tjäna in leveranskostnaden kommer vi såklart inte snåla med shoppandet. Dessutom är jag sugen på en klänning som finns på nelly.se. Den där från American Apparel som alla vill ha, men hallå den är ju faktiskt helt fantastisk.

Jag har fått för lite sömn de senaste nätterna. Chili löper så hon jamar väldigt högt och är rastlös i stort sett hela tiden. Vad som är ännu värre är att hon börjat kissa i min säng så jag var tvungen att sätta tillbaka dörren till sovrummet. Så nu får hon inte sova hos mig längre, vilket gör att hon krafsar/bankar på dörren och skriker för att få komma in. Det är väldigt svårt att sova med de oväsendet och det dåliga samvetet kan jag lova. Gäsp.

Dags att svettas på gymmet. Ciao.

Vårstädning

Idag har jag städat intensivt i två timmar. Det ser inte så annorlunda ut mot vad det gjorde innan, förutom mindre dammigt, men jag gjorde sånt där som man alltid tänker att man ska göra men aldrig kommer sig för. Som att rensa ur skåp och bära ner grejer till källarförrådet. Känns bra. Upptäckte dock att Chili hade kissat på min favoritväska. Grr. Gnuggade länge me rengöringsspray och tvättmedel men tror att det kommer bli en fläck. Dumma katt. Måste köpa krokar så jag kan hänga upp väskorna istället för att lägga dom på golvet. Skulle även behöva ett par i sovrummet där jag kan hänga använda kläder som jag inte vill lägga tillbaka i lådorna. Får kika på Village idag, ska ner och luncha med Petra.

Vi ska även kika på glasögon till mig. Gjorde en synundersökning för ett år sen men kom mig aldrig för att köpa ett par brillor. Har inget stort synfel, om de inte försämrats nu, utan behöver glasögon för att slippa anstränga ögonen när jag tittar på tv eller kör bil. Ska kika in på en butik som har ta två betala för en, kanon.

Ska även hoppa in på en frisersalong där jag hört att dom gör akrylnaglar, måste verkligen fylla på mina och en håller på att lossna. Inte bra. Nej nu måste jag skynda på så jag hinner allt innan jobbet.

Ciao.

Back in Sweden

Så var man hemma i verkligheten igen. Ska jag beskriva hela Thailandsresan kommer det ta väldigt lång tid så jag sammanfattar den i några punkter.

* Härligt.
* Trots mycket regn var det väldigt varmt.
* Utflykter till olika öar där vi bland annat simmade genom en grotta till en gömd strand, snorklade och gästade "The Beach".
* Shopping.
* Solade och badade, dock förstörde solexem några soldagar. Grr.
* Billigt, billigt, billigt.
* Watermelon shakes.
* Massage, ansiktsbehandling, pedikyr och akrylnaglar.

Hur underbart de än är att resa bort så är de alltid skönt att komma hem. Här finns ju vänner, familj, min lägenhet, svensk mat och min Chili. Snart kommer även Chrille hem, längtar. Det enda negativa är att jag måste gå till jobbet igen.. och kylan. Burr.

Något annat som var bra när jag kom hem var att jag hade tre avsnitt av One Tree Hill att titta på, (+ ett till som kom ut idag) man blir ju så himla glad när avsnittet tar slut och man inte behöver vänta en vecka för att få se fortsättningen. Nu måste jag dock de eftersom jag sett alla men lyckan varade ett tag i alla fall. Hehe.

Jag älskar mina akrylnaglar. Just nu har jag målat dom chockrosa, lite tant över det hela men ändå roligt. Jag har aldrig haft långa naglar, eftersom mina alltid går av, så jag är helt fasinerad. Tyvärr är dom i vägen på jobbet då jag behöver mina fingerspetsar så jag kanske blir tvungen att fila ner dom någon millimeter. Suck.

Tre timmar kvar innan Älsklingen kommer hem..

Ciao.