Pengakåt

Så var det fredag. Den här veckan har gått fort, trots att det inte känts så på kvällarna då jag varit på jobbet, och jag kan inte tänka mig att denna kväll kommer blir annorlunda.

Jag har inte tränat så mycket som jag hade tänkt, lusten har inte funnits, men jag har rört på mig i alla fall. Igår var jag på BodyPump och i tisdag och i onsdag blev de promenader i skogen.

Ska strax snöra på mig skorna och ge mig av på ytterliggare en promenad. Vi ska beställa pizza till jobbet, för att festa till vår tråkiga fredag, och jag vill reducera skadan så gott det går.

Imorgon blir det BodyPump igen och sen på söndag fotbollsträning. Veckoträningen blir nog inte så illa ändå, fast jag hade velat ha något mer pass där pulsen kommer upp högre. Får bli nästa vecka.

Igår fick vi reda på att ytterliggare varsel lagts på ASSA, sammanlagt 60 personer. Snart finns det ju ingen personal kvar. Vi fick även veta att vi kanske måste jobba ännu en fredagskväll. Suck. Tänk på pengarna Anna, tänk på pengarna.

Appropå pengar så fick jag ju lön i onsdags. Jag älskar lön. Vem gör inte det liksom? Den var bra dessutom. Och den kommer va ännu bättre nästa månad. Sweet.

Elden härjar

Tidigt i morse brann Statt ner. Branden tros vara anlagd. Chockerande? Nej. Det är vad som brukar hända när det går bra för en uteställe här i stan.

Nu ligger jag i sängen och försöker hitta motivationen att ta mig ut och gå eller jogga en runda. Jag har börjat plöja igenom alla säsonger av Grey´s Anatomy så jag borde röra på mig som omväxling. Dessutom måste jag förbi affären innan jobbet.

Det är skrämmande. Jag blir nervös. Men hittills har det gått bra.

Pigg måndag

Va tidigt jag har gått upp idag. Fast med tanke på att jag somnade typ halv elva igår så är det inte så konstigt. Jag har startat två tvättmaskiner så dagen har redan blivit produktiv. Det känns som att det kommer bli en bra dag idag.

Igår följde jag med familjen Odelius/Flodin till Vilsta för en stund i snön. Jag har verkligen inga kläder för såna aktiviteter, måste kolla om det finns några termobyxor i Hållsta. Snowjoggers måste också införskaffas, det kan väl inte vara så dyrt? Jag ska upp till Norrland i påsk så då kommer det behövas.

Jag jobbade ju i lördags så det var inte min piggaste helg. På kvällen var jag med Zarah, Linda och  Carro och spelade spel med Melodifestivalen i bakgrunden. Det var mycket trevligt. Dock proppade vi i oss en massa flott, mindre bra.

Här hemma hade Chrille fest, två av hans lumparkompisar var och hälsade på så fyllan var ett faktum. Deras bakispizzor igår gjorde tyvärr mig också sugen så jag fick i mig en halv kebabpizza. Dåligt, dåligt. Får se till att träna duktigt i veckan.

Fotbollsträningen igår kväll var rolig, äntligen acceptabelt många närvarande. Nu är det fotboll på riktigt.

Det börjar bli frukostdags, magen kurrar.

Ny kula

Luften är rensad. Brutal ärlighet. Nu kan det bara bli bättre. Jag ska verkligen kämpa.

Dum som jag är gick jag med på att jobba 06 - 12 på lördag. Min lediga lördag. Som jag verkligen behöver. Jag behöver pengar också dock. Så jag håller ut. Tio veckor kvar.

Idag blev jag arg på tanten på jobbet. Alla är arga på tanten på jobbet. Hon är dum och okänslig. Jag tror dock hon känner min fientlighet. För jag vågar säga emot. Och blänga. Haha.

Utförsbacke

Du kan ju i alla fall låtsas att du är intresserad. Jag kunde lika gärna pratat med en vägg.

Från att efter en sömnlös natt gå till ett jobb, där det bara strular, och ändå behålla humöret, till att åka och handla och allmänt trivas i vardagen, så kommer man hem och allt rasar. Orsaken? Uppmärksamhet. Respekt. Intresse. Avsaknaden av det får humöret att falla i botten.

Och när man tar upp det för en diskusion, vad får man då till svar? Oengagerat mummel.

Nu kommer jag säkert inte kunna somna sen heller, på grund av att jag är irriterad. Suck.