Vårstädning

Idag ägde den årliga vårstädningen rum på Gyllingsvallen. Det var väldigt dålig uppslutning hos damlaget, vi var bara tre stycken. Jag och Emelie räfsade bort gammalt gräs på planen och städade golvet i hemmalagets omklädningsrum. Annars satt vi en stund i solen, snacka skit och åt grillad korv. Vi stannade bara två och en halv timme. Herrarna tog såklart på sig uppgiften att bygga ihop de nya målen och småflickorna städade duschen. Några "vuxna" sorterade alla saker inne i bortalagets omklädningsrum. Hoppas det blir fint.

Budgetshopping

När man inte har lust att plugga hinner man med mycket annat. Idag har jag till exempel budgetshoppat i matvarubutiker.

I veckan fick jag hem massa olika erbjudanden och kuponger från ICA-butiker. Så idag skrev jag ner en inköpslista för varje affär så att det skulle bli så billigt som möjligt. ICA Nyfors har byggt om och har därför haft massa prissäkningar idag, köpte till exempel tacokryddmix för 1 kr och 6-pack ägg för 5 kronor. På ICA Stenby fick jag fyra kuponger jag kunde använda, varav en gav 10% på hela köpet, så allt som inte fanns på kupong köpte jag på ICA Stenby. De här två affärerna gav mig tre fulla kassar för 600 kronor. Bra pris. Då använde jag även min bounscheck på 50 kronor.

Dock blev det en del godsaker, fick köpa Pringles för 15 kronor och godis för 3,90 kr/hg.

Jag har en kupong kvar att använda. Den ger 25 kronor på ICA Maxi. Jag ska nog ta en cykeltur dit om en stund och köpa kattsand. Det är bara dom som har favoritsanden och det är ju trevligt att få den för 30 kronor istället för 55.

Det tar lite tid att handla såhär, men man tjänar på det om man orkade hålla på.

iPhone

Jag har ju glömt berätta att jag köpt en iPhone. Jag älskar min iPhone! Särskilt efter att jag var hos Sebastian igår och fick en liten lektion. Teknik är ju inte min starka sida liksom. Dessutom hjälpte han mig fixa massa bra appar. Som ni kanske anar är jag redan beroende av att surfa in och kolla Fb var och varannan minut, det går ju så fort och är så smidigt.

Känns även som det var en bra deal på abonnemanget. Tecknade 24 månaders surfabonnemang hos Telia. Jag ringer för 0,49 kr i minuten (startavgift 0,99 kr) vilket är 20 öre billigare än jag ringde för på mitt refillkort. 5000 gratis sms i månaden. Gratis Spotify premium i sex månader. Allt detta för 98 kronor i månaden. Då får jag surfa 1G. Fantastiskt. Dock kostade själva iPhonen 4795 kronor, men det var 1100 billigare än om jag hade köpt bara telefonen.

Jag är nöjd.

Cup

Jag har bränt mig i ansiktet. Det är en konsekvens av att spela cup hela dagen i solen. En annan konsekvens är att jag är helt slut. Det var riktigt jobbigt. Fyra matcher, 2x15 minuter långa. Alltså har jag spelat två timmar match idag. Sen uppvärmning på det. Massa kalorier brända. Det jobbigaste är att man får vänta så länge mellan matcherna, man hinner bli väldigt seg i benen lagom tills nästa match. Det gick inge vidare i cupen, vi hamnade på plats tio av tolv lag. Fast med tanke på hur många ordinarie spelare som var borta så kämpade vi på bra.

Jag sov sjukt dåligt inatt. Ca en timme sammanlagt. Jag låg och vred och vände på mig och mådde lite illa. Det kanske inte var de bästa förutsättningarna för att spela en cup på, men det gick hyffsat ändå. Om man inte räknar med sista matchen, där tog krafterna slut, men jag höll ut.

Konstigt nog har jag ätit väldigt dåligt idag. Jag brukar bli hungrig när jag sover illa, kroppen behöver väl kompensera energiunderskottet, men inte idag. Åt macka imorse, tre äpplen och två korv med bröd under cupen + en chokladboll. Med tanke på att jag rört så mycket på mig borde jag varit utsvulten. När jag kom hem köpte Chrille Spicy Hot och jag åt halva portionen. Nu mår jag lite illa igen. Inte så att jag känner mig sjuk, bara ett konstigt svagt illamående.

Jogging

Tog en joggingrunda på 58 minuter nu ikväll så jag kom upp i mina fem träningspass trots allt.

Skäms på mig

Jag känner mig dålig. Har ju några riktlinjer att följa för att förhoppningsvis nå mitt mål med att skala bort fett från kroppen. Ett var ingen alkohol på två månader, vilket jag bröt mot igår ganska rejält. Det andra var att jag ska träna minst fem gånger i veckan och den här veckan har jag bara kommit upp i fyra pass. Får skärpa till mig ordentligt nästa vecka för att kompensera. Vägde mig igår och då hade jag gått ner sammanlagt 2,5 kilo. Visst det är jätteskönt att jag fått bort så mycket fett från kroppen men det är ju inte i närheten av så mycket som jag vill gå ner. Känner att jag måste lägga i en högre växel om jag ska våga visa mig på stranden i sommar.