Sträckning

Jag sträckte ljumsken på fotbollsträningen ikväll. Antagligen på grund av att jag missade uppvärmningen. Kom iväg sent från jobbet och bytte om i bilen när dom andra värmde upp. Kan tala om att ett baksäte är ganska otympligt som omklädningsrum. annars var det skönt att träna med laget igen, om man bortser från skavsåret, var ju ganska längesen nu.

Har grym träningsvärk efter matchen i söndags. Hela magen gör ont så fort jag hostar och igår kunde jag inte böja på mig utan att grimasera. Härligt. Då har träningen tagit.

Har blivit kallad till intervju nummer två.. igen.

Rösta på min snygga bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fotboll, bakfylla och födelsedagskalas

Jag har träningsvärk! I magen. Jag trodde jag skulle få i benen och ljumskarna, men det kanske kommer. Igår spelade jag min första elvamannamatch på nästan ett år. Det gick inge vidare. Mest för att jag fick skoskav av fotskyddet, varje steg gjorde ont. Sen var väl inte bollkontrollen den bästa heller. Eller det faktum att vi spelade på grus, det är mycket svårare än på gräs. Jag vågade inte riktigt gå in i närkamperna, rädd att skada foten igen. Smällde på ett par gånger i alla fall och den höll. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden, jag vågar nog mer om jag märker att den håller. Vi förlorade matchen med 2-1. Det var nog ett ganska rättvist resultat, motståndarna hade mer tryck framåt. Vi hade bara 12 spelare, inte alla på topp, så det blev bra träning för oss.

I lördags var jag på fest hos Johanna och Andreas, det var mycket trevligt. Alkoholen tog mer än jag trodde den skulle göra, vilket resulterade i en liten bakfylla igår. Ingen hit när man ska jobba och stå i kassan kan jag tala om, det var bara ett töcken i huvudet och min tankeförmåga var inte den bästa. Well, jag såg tjusig ut i alla fall.

I lördags förmiddag var jag på stan med Zarah, kom hem nästa en tusing fattigare och sex plagg rikare. Tre klänningar, en tunika och två långa baslinnen. Alla klänningar är tighta fodral så nu gäller det att inte lägga på mig några kilo. Jag som säkert kommer köpa godis idag. Har mens och ska jobba till klockan åtta, då behöver man en sockerkick fråmåt kvällen.

Igår kväll åkte jag och Chrille hem till Petra för att gratulera henne på hennes 25e födelsedag. Det var trevligt. Zarah hade redan lämnat den gemensamma presenten men hon har en till hon ska få. Jag har bara inte köpt den än. Letade länge i lördags men hittade inte det jag skulle ha. Men den som väntar på något gott..

Belöning

Nu har jag författat och mailat iväg en ansökan. Strax ska jag göra mig representabel och sen infinna mig på arbetsförmedlingen klockan tio för att övertala folk att anställa mig. Efter det bär det av till Tuna Park för praktik fram till klockan 18.

När jag kommer hem sen har jag de senaste avsnitten av Lost, 90210, Greys Anatomy och Vampire Diaries som väntar på mig. Om ingen annan har något annat förslag hur jag kan spendera min fredagskväll?

Cloudberries

Jag har tagit en paus i mitt Viktklubbande. Orsaken är brist på motivation. Dels för att jag stått stilla på samma vikt i flera veckor. Dels för att jag jobbar sent så ofta att jag inte hinner träna. Att jag har ont i halsen gör det ännu värre, nu kanske jag inte ens kan träna i helgen då jag är ledig. It sucks. Tröståt våfflor med grädde och hjortronsylt nyss. Det hjälpte inte.

Visste ni förresten att hjortron heter cloudberries på engelska. Gulligt va?

Imorgon ska jag på rekryteringsträff på AF och försöka få ett sommarjobb. Har även blivit tipsad om ett jobb i Strängsnäs så jag ska försöka knåpa ihop en ansökan imorgon bitti.

Det enda jag gör nu för tiden är att ha praktik, jag är alltid där känns det som. Jag trivs bra men det vore ju inte fel att ha ett riktigt jobb. Ett som ger pengar istället för att äta upp mina a-kassedagar. Får se till att skriva en kick ass bra ansökan imorgon alltså. Tjing!

Bad omen

Det är nog inte meningen att jag ska spela fotboll. Jag har knappt kunnat vara med på någon träning under hela försäsongen. Det var flera veckor sen sist. Nu när jag äntligen slutar praktiken i tid på torsdag så jag kan vara med, och är ledig i helgen då vi (kanske) har två matcher, då får jag ont i halsen. Jävla skit. Det är sämre idag än igår, hoppas jag kan uthärda mina långa dagar på praktiken i alla fall. Vill inte ha frånvaro. Får ta med ett gång värktabletter.

Fotarbete

Här sitter jag med trötta vader. På min lediga dag har jag skrivit en arbetsansökan, joggat i skogen, gått in till stan och hämtat ansökningar som mamma skrivit ut till mig, rett ut lite frågetecken på F-kassan, lunchat med mamma, fått skjuts hem, gått långpromenad med Jenny och tre hundar, handlade på vägen hem och nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag kan se Guldfeber.

Nu ikväll mår jag illa så fort jag tänker på lagad mat. Vet inte varför. Det enda jag var sugen på var fil och mûsli så det var det de fick de. Och resten av ostbågarna sen i lördags. Är dock lite sugen på apelsin så jag ska nog ta en sån också.

Fyra långa dagar på praktiken väntar. Imorgon har vi modekväll mellan 17 och 20. Hoppas det kommer mycket folk.

Ps. Emma sitter och kikar på lägenheter i Bryssel. Nyss hittade hon en som har toaletten i köket. Mysigt.

Chili + avokado = sant

Jag upptäckte precis att Chili tycker om avokado. Väldigt gott verkar det vara. Det slår nog champinjoner, som var det näst senaste i raden av saker hon gillar som jag inte trodde katter skulle vilja äta.

Ensam i storstaden

Idag åkte jag för första gången i mitt 25 åriga liv ensam till Stockholm. Jag var lite nervös, mitt lokalsinne är inte det bästa. Tåget blev lite försenat så vi rullade in på stationen strax innan halv tolv. Jag gick runt och fönstershoppade en stund och letade efter ett ställe att luncha på. Till slut vann min ekonomiska sida och jag satte mig på Burger King. Det var betydligt kortare till kliniken är jag trodde så jag strosade runt i gamla stan innan jag började känna av skoskav och satte mig i väntrummet istället. Jag hoppas behandlingen ger önskat resultat, i slutet hade hon svårt att se var hon skulle sticka mig. Nu spänner det i benet. Vet inte om jag borde träna på det ikväll, eller om jag kan träna på det ikväll. Får vänta en stund och känna efter. Enligt Emma hade Agnes och Elin haft med sig fotbollsskor till mig i tisdags, men då jobbade jag. Sötnosar. Jag tog första tåget hem och nu sitter jag här. Jag överlevde trippen och gick inte fel en enda gång. Får se det som lyckat.

Piano

Jag har kommit på att det skulle vara kul att lära mig spela piano. Dock har jag varken pengar eller plats för ett. Men tänk va härligt det skulle vara att kunna spela såhär.


Ny vecka

Det är måndag och jag är ledig. Underbart. Det var ännu härligare i förmiddags, då var det strålande sol. Jag tog en timmes joggingtur i skogen. Jag kommer sakna snön när den försvinner, även om jag tycker det ska bli skönt med vår.

Strax innan ett gick jag ner till Proffice kontor och gjorde ett test för att de ska se hur snabb och noggrann jag är på att registrera siffror på en dator. (Jag har sökt sommarjobb som deklarationsregistrerare.) Fick resultatet nybörjare på hastigheten. Visst kände jag att det kunde ha gått snabbare men jag tycker inte det gick söligt. På noggranheten fick jag expert, jag hade alla rätt. Det är många som ska göra testet, undrar vad som väger in högst, hastighet eller noggrannhet. Det känns ju som att om man sitter med det där hela dagarna kommer man ju bli snabbare ganska fort, det är ju en vanesak. Men men, jag får vänta och se helt enkelt.

Mötte upp Petra för att luncha. Mycket trevligt. Sen köpte jag en primer på Kicks som Emma Å rekommenderat. Ska inviga den imogon och se om den är så fantastisk som hon säger.

Jag är ledig på torsdag också. Ringde och bokade en tid på en klinik i Sthlm, ska snygga till benen lite inför sommaren. Somliga tycker det är onödigt och förstår inte varför. Men det är något jag har stora komplex över så om jag vill göra något åt det för att må bättre i mig själv så varför inte? Torsdag är även första dagen på länge som jag kan vara med på fotbollsträningen (om någon har ett par skor att avvara) men jag vet inte om jag får träna samma dag som jag fått behandlingen. Men men, nu var det den tiden som passade bäst. Kan inte vara med på årets första träningsmatchen i helgen heller, jag har praktik både lördag och söndag.

Ikväll ska jag och Emma I gå och heja Guif till seger!

Dreams

Inatt drömde jag att jag hade sex med Johnny Depp. I min mormors trädgård om jag inte minns fel. Har även för mig att min mamma (bland annat) såg oss men att vi inte brydde oss nämnvärt. Vad kan detta betyda?

Trailer

Nu har trailern till Eclipse kommit ut. Det brukar komma en längre version senare men vi får hålla till godo med den här sålänge.



My head is spinning

När jag vaknade i morse snurrade det i huvudet. Värst var det när jag satt utan att luta mig bakåt och när jag böjde mig fram för att t.ex ta på mig skorna. Jag gick en tuff promenad i en och en halv timme och det kändes bra, jag tänkte att frisk luft var det som behövdes. Men så fort jag kom in och började snöra upp skorna kom yrseln tillbaka. Det borde inte bero på låg blodsockernivå eller vätskebrist, drack två glas juice och ett glas vatten till frukost. Jag har väl kassa blodvärden igen, varje gång jag lämnat blodprov får jag svaret att jag har järnbrist. Tror jag har några järntabletter kvar, får väl svälja ner en sån och se om det bli bättre.

Det mest irriterande är att det är min lediga dag, jag hade planerat massa träning. Nu har jag avbokat passet på friskis, vill inte riskera att ramla ihop när jag börjer mig ner efter skivstången. Om det känns bättre ikväll kanske jag tar en joggingtur, måste förbränna skålen med ostbågar jag åt till Lost och Gossip Girl.

Jag och Chrille ska gå ner och luncha på stan sen i alla fall. Efter det tar jag en runda på rekryteringsmässan innan jag går förbi ICA på vägen hem. Så det blir en del promenerande idag ändå, alltid något.

I feel old

Ikväll var jag på gruppintervju för jobb på Mc Donalds Västerleden. Jag var minst fem år äldre än resten av oss tio kandidater. Hade jag inte åldersnoja innan har jag det garanterat nu. För övrigt har jag ingen bra känsla i magen, tror inte dom väljer gamlingen till de enskila intervjuerna. Fast det hade ju varit trevligt med ett jobb i sommar.

Jag fick beröm på praktiken av den ställföreträdande butikschefen. Hon tycker jag är väldigt duktig. Sånt är kul att höra. Jag tar med mig det från den här dagen och hoppas den värkande ryggen (ett resultat av dagens hårda arbete) känns bra imorgon igen.

Blev ingen träning varken igår eller idag. Hoppas på fint väder imorgon så jag kan ta en joggingtur på förmiddagen, sen är jag bokad på Skivstång/kondition klockan fem. Där emellan ska jag på rekryteringsmässa i Munktell. Hoppas det inte bara är bemanningsföretag den här gången.

Nej förresten

Jag hade planerat att ta en joggingtur så fort jag vaknade nu på mogonen. Jag kliver upp ur sängen och känner lite träningsvärk i benen av gårdagens pass, "det här kommer bli jobbigt" tänker jag. Sen går jag ut i köket och kikar på termotetern. 13 minusgrader. Jag vänder och går tillbaka till sovrummet. Det får räcka med promenaderna till och från Tuna Park idag.

Se men inte röra

Chrille åkte bort igår morse och kommer inte komma hem förens på söndag kväll. Så jag passade på att titta på Twilight igår och New Moon idag. Det är bäst att göra det utan manligt sällskap, dom fattar liksom inte grejen. Men jag menar, kolla in den här killen.



Eller den här överkroppen.



Hahaha. Jag vet, jag vet. Men va fan, titta får man.

4,1 kvar till målet

Smygvägde mig idag för att kolla om vågen visade lite mer i måndags på grund av röda veckan. Fick en positiv överaskning när den visade på sammanlagt minus 4,9 kilo. Jag har stått stilla i flera veckor men nu hoppas jag det tar fart igen. Minus 4,1 kilo to go!

Strålande sol

Vilket fantastiskt väder det är, jusblå himmel och snön glittrar i den strålande solen. Jag ska gå till jobbet idag. Tänkte ta en omväg och bara njuta av vädret, minst en timme tänkte jag gå. Underbart. Härligt med sovmorgon idag eftersom jag började så tidigt igår. Slutar klockan 20 dock, men det är det värt. Sen är jag ledig torsdag och fredag men har praktik i helgen. Hoppas det är lika vackert väder då.

This sucks

Jag har en deppdag. Eller en deppkväll rättare sagt. Tror det började med att jag surfade in på platsbanken för att se om någon ny tjänst kommit ut. Då kom jag att tänka på hur mycket det suger att va arbetslös. Hur värdelös jag känner mig när jag inte har någon plats. Ingen vill ha mig, jag behövs ingenstans. Jag sökte ett jobb. Jag lär ju inte få det. Ingen ser min ansökan bland alla hundratals, kanske tusentals, som kommer in. Det här suger, nu ska jag fan gå och lägga mig.

Snö, snö och mer snö

Det var inte det bäst vädret att springa i idag. Eller vädret var jättehärligt, -4 grader och solnedgången målade himlen vackert rosa och orange. Men vädret från igår låg kvar och spökade, d v s jag fick försöka jogga i snö som räckte upp till knäna. Det drog ut på tiden, men det var jobbigt, kanske kommer kännas i vaderna imorgon.

Inventering

Vilket storkok det blev idag. En portion till mig och fem matlådor. Hoppas Chrille tar tre annars kommer jag aldrig vilja äta spagetti och köttfärssås igen.

Idag har vi inventerat lagret på praktiken. 3383 saker scannade jag in mellan 10 och 17. Imorgon börjar vi klockan 7 för att hinna med så mycket som möjligt av det i butiken innan vi öppnar.

Invägningen gick mindre bra imorse. Men jag tror det beror på att röda veckan började inatt, blir alltid svullen då. Som vanligt blir jag sjukt sugen på godis, inte bra, jag anföll skålen på praktiken.

Hur kommer det sig att jag aldrig är träningssugen på måndagar? Hoppas lusten infinner sig imorgon.