Vitamin Well

Jag har fått en ny favorit. Vitamin Well. Hur gott som helst och bara 17 kcal på 100 ml. Inte nog med att det är sjukt gott, det innehåller massa bra grejer också.

Dancing by my self

Tog nyss en promenad och hämtade mitt HM-paket på vägen hem. Har snöat in på fina träningskläder, det är ju så mycket roligare att träna om man har nåt snyggt på sig. Tröjan köpte jag i ljustgrå (hittade ingen bild på den) och skojade till det med ett par lila träningstights till skillnad mot alla mina svarta. Ska inviga de om en timme då jag ska testa ett pass Body Jam. Har frågat flera personer men ingen vill följa med mig. Väldigt tråkigt tycker jag, jag saknar en likasinnad träningskompis.



Mellandagsfynd

Jag var nere en sväng på stan igår. Jag och Zarah skulle luncha men vi hann med ett par butiker också. Jag fyndade två sporttoppar och ett träningslinne på rean, mycket bra pris. Det blev även ett par träningstights, men dom betalar syrran i julklapp. Nu är jag redo för svett!

Blev både lunch och fika med Zarah, mycket trevligt, vi hade massor att babbla om. Det är dags att säga hej då på jobbet för hennes del tycker jag, det finns en gräns för hur mycket man ska behöva stå ut med.

Själv har jag åtta arbetspass kvar, sen tretton dagar skön semester innan skolan börjar. Jag längtar.

Snart är det dags

Idag kom jag på att jag bara jobbar nio dagar till. Det är sjukt lite. Sen är det bara två veckor kvar innan skolan börjar. Spännande. Om en timme ska jag ge mig av till det första av den kommande veckans fyra nattpass.

God Jul

Jag har haft en mysig jul i Hållsta tillsammans med min familj, Chrille, mormor och morbror. Traditionerna satt som dom skulle, precis som jag vill ha det. Även juldagen var sig lik, fast vi till skillnad mot andra år höll till i mamma och pappas hus istället för i mormors. Finns inte så mtycket mer att säga än att jag har haft det bra och tycker julen sprang förbi alldeles för fort, som alltid.

Kass kvalitet

Jag börjar bli trött på mina svarta leggings från Gina Tricot. Dom går alltid sönder mellan benen, inte i sömmarna utan i tyget. Nej jag har inte en för liten storlek, dom går lätt att dra på sig och sitter lagom tight. Jag vet inte hur många par jag har slängt på grund av hål i grenen och hur många gånger jag betalat 99 kronor för ett par nya. Ändå kan jag inte sluta köpa dom, har inte hittar några leggings som jag gillar lika mycket. Ibland är livet bra jobbigt.

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Jag var nere på stan en sväng och köpte lite saker inför morgondagens julfest. Som vanligt har jag ingen lust att laga mat såhär på helgen så jag köpte med mig Spicy Hot nr 16 utan fläsk hem. När jag satte mig i soffan, redo att äta, slog jag på tvn och vad visade dom? Dagboken. Det var så längesen jag såg den, det här gjorde min kväll. Vacker kärlek.


Lucia

Jag älskar Lucia, det är så mysigt och stämningsfullt. Idag hängde Chrille upp julstjärnan i fönstret och jag dekorerade med några fina kulor. Jag lagade mat till Luciatågets sång på svt2, sen kokade jag knäck för att förlänga julkänslan. Julafton och allt omkring är min absoluta favorithögtid. Synd att den brukar springa förbi så fort. Ska verkligen försöka njuta så länge det varar.

Antagen

Idag fick jag beskedet att jag blivit antagen till SjuksköterskeprogrammetMälardalens högskola. Så snart är jag student. Jag är superpeppad. Hoppas jag kommer känna mig hemma med utbildningen.

Lat dag

Jag var ju sjuk förra veckan, det sög, halkade efter med träningen. Fast ändå lyckades jag få till två träningspass, ett gympass på måndagen och jogging på söndagen. Den här veckan började bättre, jogging i måndags och powerwalk igår. Idag har jag inte gjort ett skit, har inte haft lust. Den lär ju komma när jag är på jobbet, den brukar göra de. Borde ta mig till gymmet imorgon men jag är inne i en joggingperiod, mest för det vackra vädret, älskar att springa i snön. Den bäst träningen är ju den som blir av så jag gör väl det jag känner mest för imorgon helt enkelt. Lär ju bli gymmet på fredag när jag är ledig och har mer tid.

Jag har fått förlängt på jobbet, till den tionde januari. Om jag kommer in på högskolan vill jag jobba ända fram till skolstarten, tjäna alla pengar jag kan innan jag blir fattig student. Borde få antagningsbesked imorgon eller på fredag.

Oj, nu är nog mina lunchägg klara.

Ingen kondition

Jag tog en lugn joggingrunda sent igår kväll och en nu på förmiddagen. Orken är i botten. Jag hade verkligen inget tempo. Antar att det är en kombination av att ha varit sjuk och att jag inte joggar regelbundet längre. Men nu jävlar ska jag komma igång igen. Det var i alla fall helt underbart väder. Älskar snön!

Äckligt, äckligare, äckligast

Ikväll upptäckte Chrille att Chili hade något vitt i rumpan. Maskar!! Jag höll i henne och han plockade bort dom en efter en med en pincett och slängde dom i toaletten. (Varje gång jag sätter mig där nu inbillar jag mig att maskarna hoppar upp och kryper in i mig.) Klockan var strax innan nio men jag kom på att Ica Maxi fått ett apotek så vi skyndade ner till bilen och for iväg. Det var öppet och vi köpte medicinen. Tanten på apoteket sa att katter kan se skabbiga ut i pälsen när dom har mask och nu när jag tänker efter kanske inte Chilis päls varit lika fin som den brukar vara de senaste dagarna. Dessutom har hon slickat sig väldigt mycket mellan benen. Hon lär ju alltså ha ätit upp de äckliga vita maskarna. Mysigt Chili. Mysigt.

Medicin?

Jag är rejält trött på att vara sjuk. Eller messjuk som jag alltid är. Hur som helst är jag trött på att va hängig, varm, ha huvudvärk och ont i halsen. Jag ligger i sängen hela dagarna och på kvällen har jag massa överskottsenergi som jag inte kan göra något med utan jag får helt enkelt lägga mig och sova istället. Folk säger ju hela tiden att whisky dödar bakterierna, att man ska ta sig en liten jävel varje kväll för att hålla sig frisk. Jag överväger faktiskt att rota i Chrilles whiskysamling för nu är jag trött på det här. Dock är jag, och det här är enda gången jag kommer säga det här, ledsen över att jag inte är förkyld. För när jag är förkyld tappar jag smaksinnet och det skulle deffinitivt vara en fördel om jag ska försöka få i mig whisky.

The Winner

Woho!! Min favorit vann Americas Next Top Model, säsong 15. Hon var galet lång, konstig och obekväm men blev fantastisk på foton. Här är Ann.


Skitdag

Nehe, jag mår inte bättre idag. Halsen är värre och kroppstemperaturen och huvudet känns som igår. Vilken rolig dag jag kommer få. Not. Suck. Jag som vill va ute och njuta av det vita vädret och kunna jobba och tjäna pengar, har ju bara fyra veckor kvar. Nu ska jag lägga mig och sura och titta på film eller nåt.