Död dag

Idag har det inte hänt någonting. Det började med att jag låg ute och solade i en och en halv timme men när jag läst ut min Cosmopolitan hade jag inte ro att ligga där ensam längre. Sen satt jag inne och väntade på att torktumlaren skulle bli klar så jag kunde slänga in nästa omgång, två och en halv timme tog de, förstå att jag hade tråkigt. Det gick ingenting på tv så jag klickade in på aftonbladet.se så många gånger att jag tappade räkningen. En kvart ägnade jag åt att laga mat och det tog nog inte hälften så lång tid att trycka i sig den. Strax efter klockan fyra bestämde jag och Petra att vi skulle åka till Tuna park och döda lite tid, det var trevligt fast jag är nästan pank så jag kunde inte shoppa de fina jag hittade. Suck. Och nu sitter jag här hemma vid datorn och har tråkigt.. igen.

Vilket roligt inlägg det här blir. Hehe. Eller inte.

Usch va irriterad jag blev idag. Jag kände mig inte uppskattad och fick ju inte precis mer lust att träffas. Nu bangade du ändå tillslut och det var kanske lika bra den här gången.

Det verkar inte hända mycket idag. Folk jobbar, är trötta eller upptagna med familjer och dyligt. Varför ska Jessica och Em bo i andra städer? Då blir det mycket svårare att spontanträffas. Tråkigt.
Den här sommaren har inte varit vad jag hoppades på. Jag hade föreställt mig härlig dagar spenderade på stranden med vänner, glada miner och kvällar med grillning eller drinkar på uteserveringarna. Men nej, de flesta jobbar och solen lyser med sin frånvaro. Håller tummarna för att nästa vecka blir bättre.

Igår kom lönen, den var väl okej men 11000 gick till räkningar och målaren som fixar lägenheten så det blev bara 4000 kvar. Var tvungen att tröstshoppa ett par svarta jeans så att jag blev ännu pankare. Suck. Nu blir det till att nalla från sparkontot för att klara mig månaden ut. Jaja.. det är ju bara sommar en gång om året.

Nu tycker jag Chrille får komma hem och underhålla mig. Ciao.

Sverigetripp

Idag var första dagen på semestern som jag kunnat besöka gymmet, hela friskishuset var stängd förra veckan på grund av renovering. Kändes bra att trötta ut kroppen genom hård träning igen, ska kanske tillbaka imorgon redan, känns som jag gått upp flera kilo den senaste veckan. Inge kul alls. Mitt gymkort hade gått ut så jag köpte ett årskort för 1150 kr, ett riktigt bra pris tycker jag, dessutom fick jag en månad extra på köpet. Kanon.

Nu ikväll har jag bakat bullar så jag kan muta Chrille att hjälpa mig med flyttstädningen, han är helt galen i dom. Jag tycker inte om att be om hjälp med sånt som är mitt problem, men en del går mycket lättare att göra om man är två. Som att öppna de gigantiska fönstren och tvätta mellan glasen. Dessutom behöver jag hjälp med att tvätta taket och högst upp på väggarna dit jag inte når. Jag hade tänkt ta några rejäla krafttag imorgon så det blir klart någon gång men kom på att målaren kanske skulle komma då, i så fall får det bli senare i veckan. Men jag ska fan vara klar innan helgen.

Imorgon vid midnatt kommer lönen in på kontot. Väldigt välbehövligt.

Nästa vecka har jag och Chrille planerat att åka på en liten Sverigetripp ner till västkusten. Vi vet inte exakt vilka platser vi ska besöka men vi ska iaf till Strömstad, Göteborg och Halmstad. Ska blir kul, hoppas bara vädret bli bättre, jag vill ha massa sol så man känner att det är sommar.

Nu är det dags att plöja igenom några avsnitt av Sex and the city. Ciao.

Önskas: Laptop

Jag vill ha en laptop. Sitter och skriver på Chrilles nu och den är verkligen toppen. Dessutom skulle det hjälpa mig i inredningen av min nya lägenhet då skrivbordet jag använder som databord inte alls passar ihop med resten av möblerna. Hm.. nu blev jag tokpeppad på att byta ut min gamla mot en sån här smidig sak, måste be Chrille hjälpa mig hitta en bra.

Appropå lägenheten så flyttade vi över alla möbler i lördags och eftersom den är under renovering så ställde vi allt lite huller om buller, det såg ut som ett enda kaos. Men det börjar ordnaupp sig nu sakta men säkert, sovrummet har blivit så pass klart att sängen kunde komma på plats och det är bara en vägg som ska målas i vardagsrummet. Renoveringen av badrummet, som är det största projektet, har dock knappt påbörjats så jag kan inte flytta in än. Men det är ingen fara, Chrille är snäll o låter mig vara hans sambo sålänge.

Jag har börjat flyttstäda den gamla lägenheten, är snart klar med köket och nästa etapp får nog bli att putsa alla fönster. Vill ha det mest tidskrävande avklarat så jag slipper göra sånt tråkigt på semestern. En väldigt glad nyhet är att jag antagligen fått tag på en målare som ska fixa vardagsrummet och hallen, hyresvärden va inte så nöjd med vårt amatörjobb, vilket var ganska väntat. Hur som helst ska han imorgon komma och titta på vad som behöver göras, hur lång tid det tar och vad det kommer att kosta. Kanon. Ska verkligen bli skönt att få det här ur världen.

Det är uppenbart att vi ser saker olika, hoppas bara det inte förstör.

Petras förlossning har börjat, för tillfället är hon hemma och vilar i väntan på nya värkar. Spännande. Jag hoppas verkligen att allt går bra så dom snart får sin lilla envisa bebis. Tänkte kanske åka och hälsa på henne snart innan det bär av till sjukhuset igen.

Ha en trevlig kväll. Ciao.

Första lasset

Nu börjar lägenheten bli tom, igår åkte jag över med första lasset flyttlådor till det nya stället. Nio stycken kartonger kånkade jag upp till tredje våningen, gissa om jag har träningsvärk i armarna idag. På fredag ska jag flytta ännu fler, började fylla upp dom idag, samtidigt som jag tänkte ta med gardiner, lampor, hyllor och sånt som oxå får plats i en vanlig bil. Vill som sagt flytta över allt så fort som möjligt.

En bra sak med att flytta är att man kan rensa ut allt man tänkt göra sig av med länge men som aldrig blivit av. Jag ska passa på att ställa kartonger i förrådet på en gång med sånt jag inte behöver eller vill ha i lägenheten för tillfället.

Ciao.

Blodsugare

Jag har börjat packa ner mitt liv i kartonger för i helgen flyttar jag förhoppningsvis till min nya lägenhet, det beror på om jag kan fixa en lastbil att stuva in mina möbler i. Egentligen har jag kvar den gamla bostaden månaden ut men vardagsrummet och hallen behöver renovering innan den godkänns så jag tänkte flytta så fort som möjligt eftersom den nya lägenheten ändå är ledig. Försöker genom kontakter hitta en målare som har tid och lust att spacka några väggar, hoppas verkligen det går vägen annars kan de blir dyrt.

Det är svårt att veta vad jag kan packa ner, hur mycket jag behöver här de sista dagarna. Egentligen tror jag att jag kan packa ner i stort sett allt, jag jobbar eftermiddag så jag hinner inte så mycket mer än att jobba om dagarna. Sen är det ju inte hela världen om jag saknar en tallrik liksom, det är nog skönare att få allt klart så fort som möjligt istället.

Hehe. Nästa vecka har jag två lägenheter men ingenstans att bo. Jag kan inte bo kvar här eftersom jag flyttat ut alla mina saker och det nya stället kommer inte ha någon dusch eller toalett för badrummet ska renoveras. Men jag slipper sova på gatan, får bli inneboende hos Chrille. Ska bli trevligt.

Med arrogans kommer du ingenstans. Ingen gillar din attityd, förhoppningsvis får blodsugare som du vad ni förtjänar en dag.

Oj, nu börjar det bli dags att åka till jobbet. Ha en trevlig dag. Ciao.