Sista dagen år 2009

Då var sista dagen på året här. Jag funderar på hur jag ska spendera den. Antagligen kommer jag utöva någon form av motion. Var lite sugen på Nyårsdansen på gympozz men nu lutar det mer åt en joggingtur i Kronskogen. Om min kropp orkar, har grym träningsvärk från gårdagens tuffa promenader och ett pass på friskis. Det kanske bara bli en lång promenad i det fina vädret.

Kvällen kommer spenderas hos Emma Å. Blir inget speciellt, förutom skumpa på tolvslaget. Brukar bli roligast då, när man inte planerar för mycket utan bara satsar på att ha kul med sina vänner. Jag har inte ens köpt en nyårsoutfit, som jag annars alltid gör, utan tänker rota fram nåt ur garderoben. Jag har nog lika kul ändå.


Jag tänkte visa er min lista av mål för 2010. En del kan bli riktigt svåra, men jag tänker sträva efter att nå dom i alla fall.

* Gå ner 5,5 kilo så jag når målvikten jag skrivit in i Viktklubb.

* Förbättra konditionen och orka lyfta tyngre vikter på skivstångspassen.

* Göra ett fantastiskt jobb under min praktik på Lindex.

* Skaffa ett eller flera jobb så jag får en stadig inkomst.

* Bli bättre på att hålla i pengarna.


Som avslutning vill säga att jag hoppas år 2010 bli ett fantastiskt år för mig och för er.

Gott nytt år!

Pengaångest

Nu måste jag verkligen stänga igen plånboken. Eller gömma kontokortet snarare. Har shoppat helt galet mycket på sistone, då är i och för sig julklappar inräknat men ändå. Idag kom jag hem med en fin täckjacka, fula regnbyxor, ett par örhängen, hårsnoddar, make-up remover och hårfärg. "Behöver" fortfarande ett par fina skor att ha på praktiken, samt ett par sockor. Men sen får det fan vara nog. Har redan bestämt mig att skippa en ny nyårsoutfit, får gräva i garderoben istället. Hur kul man har sitter ju inte i kläderna. Nästa a-kasseutbetalning ska fan räcka längre. Mitt nyaårslöft ska nog vara att hålla hårdare i pengarna. Förutom det vanliga om sundare matvanor och mer motion såklart.

Julafton, juldagen och annandagen

Min julafton var mysig. Vädret var perfekt, vackert vitt, som ett julkort. Först trevlig frukost i goda vänners lag. Sedan plockade vi upp storasyster och åkte till Hållsta, placerade klapparna under granen och sen var det dags för julbord. Mycket gott. Vi har i stort sett samma julbord varje år, men det är så det ska vara. En kort promenad med ett litet snöbollskrig efter maten, sen hem till glöggen och julgodiset framför Kalle. Jag och Chrille letade fram våra klappar under granen och gav oss av till Odlaren. Efter en stunds kortspel var det dags för dagens andra julbord, även det mycket gott. Julklappsutdelning och studerande av innehållet. Sedan skjutsade Chrille hem tanterna och vi andra spelade Stopp. Jag tog hem potten på 120 kronor. Yes! Chrille kom tillbaka efter ett besök hos en kompis och vi åkte hem runt halv elva, nöjda och glada.

Igår var en inte lika rolig dag. Jag vaknade med helt sjuk magknip som höll i sig hela dagen. Jag fick inte behålla någonting vilket gjorde mig väldigt hungrig och det hjälpte ju inte magknipen. Kvällens festplaner fick ställas in för min del, istället satt jag hemma framför tvn i min ensamhet. Inte världens roligaste juldag. Dagen spenderades i Hållsta, men jag kunde inte äta och fika med dom andra och min energinivå var väldigt låg. Tråkigt.

Idag gör inte magen ont. Jag provade äta två mackor nyss men det var inte så populärt. Skönt att det inte gör ont i alla fall, alltid något. Dock har jag nog en matlös dag framför mig, igen. Suck. Jag som ville följa med twinsen på BodyPump i eftermiddag och ta en joggingtur. En promenad kanske funkar senare. Något annat som inte lär bli av idag är en runda på stan för att kika på mellandagsrean. Ingenting går min väg.

Chiliabstinens

Jag saknar Chili. Hon har varit i Hållsta på julsemester sen i söndags. Jag var där både i måndags och idag för att baka och bada men det hjälpte inte mot Chiliabstinensen. Jag tycker jag ser henne i ögonvrån eller hör henne jama. Ibland kommer jag på mig själv med att titta efter henne och undra var hon gömt sig. Lilla älsklingen. Imorgon får vi träffas igen.

Imorgon är det julafton. Min absoluta favoritdag på hela året. Så himla mysigt. Härligt stämning, god julmat, familj, släkt, Chrille, julgodis, julmusik, spel. Det här året kommer dock se annorlunda ut, ska vara hos Chrilles föräldrar på kvällen. Men det blir nog mysigt ändå. Jag skulle vilja gå i kyrkan men det passar inte imorgon, får bli ett annat år. Lyssna på en vacker kör och känna den där speciella känslan man bara får i kyrkor, trots att jag inte är troende. Som sagt, jag älskar julen.

Jakten på den perfekta brudklänningen

Något som var riktigt roligt idag var att följa med Chrille syster Sara som skulle prova brudklänningar. Jag och den blivande brudtärnan, Fia, rotade runt bland alla klänningar och hängde upp dom på rad till Sara att prova. Innan vi började sa hon att hon inte ville ha axelbandslöst och inget med pärlor eller nåt sånt på. Det slutade med att hon hängde undan två klänningar, båda axelbandslösa och den ena med pärlor. Haha. Att leta bland alla fina klänningar, kikade runt lite på balkläningarna också, var det närmaste himlen jag kommer komma på länge. Underbart. Kan ingen mer gifta sig så jag får leta mer bland de vackra drömmarna?

Klockan gick väldigt fort och jag blev tvungen att skynda mig till gympozz där jag, Marie och Jessica gick på ett pass Functional fit. Det var riktigt jobbigt, jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Efter en väldigt snabb dusch, med lånad handduk, gick jag en sväng på stan med Chrille och Emma I och köpte de sista julklapparna. Jag tror jag är klar nu. Ska baka något mer till mormor bara.

Igår var jag i Hållsta största delen av dagen och bakade. Det blev två omgångar drömmar, två plåtar pepparkakor och massa chokladtryfflar med apelsin. Hoppas det blev gott, smakade bara smeten och degen. Hann även med ett bad, härligt. Funderar på att åka ut imorgon också och ta ett till. Annars är morgondagens uppgift julklappsinslagning.

Något som passar dig i smaken?

Efter att jag blev förbannad på a-kassan/facket imorse fortsatte tråkigheterna. När jag skulle gå och posta det i min HM-beställning som inte passade låg inte retursedeln i påsen där jag lagt den. Rev ut hela pappersorteringen utan resultat. Har ingen aning om var den tagit vägen. Jag har absolut inte slängt den och Chrille säger att han inte rört den. Så nu har jag ett par skor och en topp som jag inte vill ha men som jag inte kan skicka tillbaka. Suck.

Dom här älskar jag, superfina. Tyvärr kommer jag aldrig palla att gå i dom, mina fötter kommer dö.

Den här toppen är söt. Skulle nog göra sig bra till en svart kjol med lika hög midja som det svarta bandet. Tyvärr är den lite för liten för mig. Suck.

Jag är förbannad!

Jag loggade in på a-kassan för att kolla när jag får min nästa utbetalning. Den kommer imorgon men jag tyckte beloppet lät för lite. Kikade närmare på utbetalningsspecifikationen och fick se att dom dragit 507 kronor i medlemsavgift, d v s medlemsavgiften man betalar när man jobbar. Jag jobbade en halv dag den tredje januari och får betala HELA medlemsavgiften. Dom snodde ju hela min lön. Dessutom förlorade jag 4,5 dagar av mina 75 sammanlagda uppstämplingsdagar. Med andra ord var det totalt onödigt att jobba, jag förlorade bara på det. Jävla skitkassa!

Knäckkokning och pepparkaksbak

Det blev bilen igår. Kan ju inte banga en åktur i pärlan. Det var riktigt trevligt hos Kristina, massa bra tjejer. Jag körde den nyktra och osminkade stilen och åkte hem elva så jag vaknade utan bakfylla imorse, skönt.

Idag har jag varit i Hållsta och bakat pepparkakor, kokat knäck och chokladkola. Mys. Ska tillbaka imorgon, då tänkte jag försöka mig på tryfflar. Måste baka kakor till mormor också.

Ikväll blev det en 7 km lång joggingrunda i 6 minusgrader. Det funkar, det är inte för kallt. Men när de börjar bli ner mot 10 minus vet jag inte om jag kommer ta mig ut. Det blir så kallt i ansiktet och luftrören.

Läste precis på aftonbladet att Brittany Murphy har dött. Tråkigt. Det är många kändisar som dött de senaste året. 2009 måste ta något slags rekord i kändisdöd.

Ta bilen eller traska i snön?

Julfesten igår var trevlig men jag kom inte igång. Sen dog jag när vi lekte På spåret, verkligen inte min grej så jag var inte med i leken utan bara satt där i mitt lag och tog upp plats. Inge pepp. Jag och Chrille liftade hem med en av hans kusiner efter det, dock hade klockan redan hunnit bli två. Julbordet var mycket gott. Så gott att jag, och typ hälften av gästerna, var proppmätta i flera timmar efteråt.

Jag vaknade utan baksmälla idag. Elakt hade det ju varit annars, att bli bakfull utan att ha varit full är jävligt orättvist. Jag gick en timmes promenad i den vintervita kronskogen och duschade sedan hett i tjugo minuter för att få tillbaka värmen.

Nu har jag beslutsångest för ikväll. Jag ska antagligen på förfest hos Kristina. Nykter och osminkad, orkar inte göra mig fin och är inte sugen på alkohol. Problemet är att jag inte kan bestämma mig för om jag ska ta bilen eller inte. Om jag går förbränner jag kalorier, men jag vet inte om det är så kul (eller skönt) att gå i 20 minuter i massa minusgrader, ganska sent dessutom. Tar jag bilen betyder det inga brända kalorier, skrapning av bilrutor både på vägen dit och hem, samt en kall bil och immig vindruta innan motorn blir varm. Vad göra?

Julfest

Nu har jag gjort mig fin och ska strax åka till Odlaren på Chrilles släkts årliga julfest. Brukar va riktigt skoj så jag är peppad. Måste säga att jag är väldigt snygg idag också så det känns extra bra. Party on!

Praktikinformation

Jag var på Lindex igår för Monica (butikschefen) skulle fylla i ett papper som jag sedan lämnade till arbetsförmedlingen. Hon berättade även lite om hur det kommer bli under min praktik. Jag kommer börja på kosmetikavdelningen och lära mig hur det går till där. Sedan kommer jag gå igenom de andra avdelningarna också men jag vet inte i vilken ordning. Först efter några veckor kommer jag få lära mig kassan. Man får mycket frågor där så Monica tycker det är bättre om jag lär mig sortimentet först så jag kan svara på det mesta. Hon har pratat med alla ute i butiken så dom känner att dom ha tid med mig, jag ska ju få ut det bästa möjliga av praktiken. Hon ser helst att jag är där tre-fyra månader så jag hinner lära mig allt, när jag slutar ska jag vara "fullärd" och anställningsbar för vilken butik som helst. Längsta möjliga praktik genom arbetsförmedlingen är sex månader och jag får vara på Lindex så länge om jag vill. Det finns även chans till sommarjobb.

Jag tycker det låter riktigt bra. Har inte bestämt om jag vill va där tre-fyra månader eller hela tiden ut, ska diskutera saken med min handläggare på arbetsförmedlingen. Jag kommer antagligen börja i januari. Det betyder att jag kan njuta av min sista ledighet nu. Har inte kunnat göra det hittills eftersom stressen och ångesten alltid funnits där i bakhuvudet. Men nu, nu ska jag njuta. Jag ska vara uppe hur länge jag, sova hur länge jag vill och bara ha det skönt. Så det så.

Förfrysningsskador eller Friskis?

Jag sitter här med beslutsångest. Jag kan inte bestämma hur jag ska träna idag. Jag hade tänkt att springa, man förbränner så många kalorier då, men det är 10 minusgrader ute så risken är att jag fryser fast någonstans. I bästa möjliga scenario förfryser jag bara ansiktet. Mitt andra alternativ är Friskis och Svettis. Klockan 12:10 är det ett Skivstångspass. Jag har gått på det en gång och då sa jag "aldrig igen" för det var så dåligt. Ledaren bytte övning hela tiden så man inte hann bli trött och jag hörde aldrig vad hon sa. Min mamma håller även i ett medelpass klockan 12:10, det är mer lockande. Fast jag har fått för mig att man inte bränner så många kalorier på ett medelpass. Fast ett sånt pass blir ofta så jobbigt som man gör det. Dessutom tränar man både kondition och styrka. Det lutar åt att jag går på passet, kan va kul att gå på mammas pass också, det var längesen. Sen kanske jag kompletterar med en tuff promenad för att öka förbränningen ytterliggare. Vad lätt valet blev när jag fick skriver ner det. Perfekt. Då måste jag snart byta om och ta mig ner till Friskis och Svettis.

Vinterkallt

God morgon. Idag är det riktigt kallt, nästan 8 minusgrader, och vackert vitt. Härligt. Dock inte lika härligt med tanke på att jag inte äger några vinterskor. Det betyder att jag måste ta en sväng på stan idag också. Fast det gör inget, måste ändå ner och träffa Monika på Lindex och jag vill prova lite kläder på Gina Tricot eftersom jag inte orkade göra det igår.

Igår gjorde jag något som jag nästan aldrig gör. Jag gick och tittade på handboll med mamma och mina två äldsta systrar. Mamma lyxade till det med sittplatser för oss och matchen var riktigt spännande. Från att ligga under med fem mål tog till slut Guif hem segern med ett mål. Way to go!

Fick även en trevlig överraskning igår. Min HM-beställning kom en vecka tidigare än väntat. Kalas. Har inte hunnit prova allt än dock. En lång topp hade jag igår på handbollen, samt armbandet från Jimmy Choo. En kortärmad topp ska jag skicka tillbaka, var inte alls lika fin i verkligheten, och en annan topp hamnade på ska ha listan. Kvar att prova har jag en bolero, en BH, ett par stövletter och ett halsband.

På min shoppingrunda med Marie igår köpte jag ett par svarta ormskinnsleggings, en lilarutig tunika och ett par örhängen. Praktikoutfit nummer ett är klar. Haha. Hittade inga jobbskor, får leta mer idag. Jag borde börja gå och rota i second hand affärer, alla hittar så fina fynd där.

Dags att börja göra sig redo för staden..

Äntligen något som går min väg

Jag har fått praktikplats på Lindex i Tuna Park! Det ska bli så roligt. Imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och fixa lite praktiska saker, ta reda på när jag får börja bland annat. För Lindex får jag börja så snart jag vill, så jag hoppas på måndag.

Jag måste ner till stan någon dag och köpa lite nya kläder och snygga bekväma skor, vill ju se representabel ut och göra ett gott intryck. Eller kanske bara för att ha en anledning att shoppa.

Konversation ikväll

Chrille släpper in Chili. Han sätter sig i soffan hos mig igen där vi precis ätit klart middagen och tallrikarna står kvar. Chili blir nyfiken på maten, som alltid, och hoppar upp i soffan.

Chrille - Du luktar bajs Chili.

Han tar upp henne och tittar i rumpan. Det sitter fast lite bajs i pälsen.

Chrille - Är du dålig i magen Chili? Det här får vi tvätta bort.

Chili - Vad gör du pappa?

Chrille bär ut henne o köket och jag hämtar babyschampo. Först klipper jag bort lite päls där det sitter en klump med bajs. Plockar bort disken så vi får en tom vask och sätter på ljummet vatten. Chrille håller Chili liggande på rygg och rumpan över diskhon.

Chili - Vad gör du pappa? Släpp ner mig! (vrider på sig)

Chrille - Ta de lugnt Chili.

Chili - Vaddå ta det lugnt? Tänker ni hälla vatten på mig?

Jag - Slappna av Chili, det går mycket fortare om du är stilla.

Jag blöter ner den skitiga pälsen och schamponerar in den.

Chili - Sluta mamma, sluta! (sprattlar massor)

Chrille - Ta det lugnt Chili.

Chili - Lätt för dig att säga, det är inte du som blir blöt! (paniken lyser i ögonen)

Jag lyckas skölja bort nästan allt schampo. Hämtar sedan en handduk och torkar henne så gott det går. Chrille sätter ner henne på golvet och hon börjar omedelbart slicka den blöta pälsen.

Ett par timmar senare när Chili blivit nöjd med resultatet och lagt sig till rätta i sin soffa.

Jag - Är du torr nu Chili?

Chili blänger på mig med mycket besviken min.

Chrille - Har man bajs i baken måste man tvätta bort det.

Chili ser på honom med ett uttryck som bäst beskrivs om blickar kunde döda.

Jag - Hehe. Kolla vad sur hon är.

Chrille - Ja, hon är inte helt nöjd med situationen.

Chili - Ni är inte min familj längre.

Jag - You will get over it.

Chili - Jag vill flytta hemifrån.

Hoppas, hoppas.

Jag kanske har fixat praktikplats. Hon jag pratade med lät positiv och skulle höra av sig till min handläggare på arbetsförmedlingen. Innan jul kunde det bli svårt men sen verkade det se ljust ut. Hoppas, hoppas.

Glitter och paljetter

Då har man gjort sig klar för kvällen. Bara håret som ska tupperas men det fixar Emma Å sen. Det blev en helt svart outfit men lite paljetter och guldsmycken. Samt sotade ögonen med mörklila glitter. Partytime!

Högra sidan är snyggsidan

Jag måste bara lägga in en liten iaktagelse jag gjort när jag tittat på mina bilder. Jag visste att jag hade en mer fotogenisk sida och det syns verkligen på mina foton om jag får säga det själv. Jämför den första och andra bilden, dom är tagna från olika sidor och den andra är mycket bättre. Samma sak om du jämför sjätte och sjunde bilden. Jag ska alltid vända högra sidan mot kameran från och med nu. Min snyggsida.

Swedens next topmodel

Idag har jag och Emma Å lekt modeller, det var väldigt roligt. Vi blev hämtade med limousin och skjutsade till hotell Plaza. Där fick vi en make up lagd och sen gick dom loss med kameran på oss. Här ser ni de åtta bilderna jag köpte.
















Fem år åt helvete

Jag fick inte jobbet på Mc Donalds. Visst, det var ju inte mitt drömjobb men ännu ett nej sänker självförtroendet ytterliggare. Det finns verkligen ingen som vill ha mig, jag förstå det nu. Mina fem års arbetslivserfarenhet betyder inte ett skit. Att jag i fem år jobbat och slitit, kommit i tid, jobbat över, stått ut med att jobba mitt i vintern utan värmen påslagen, stått ut med att jobba mitt i sommaren utan AC, gjort ett jävligt bra jobb, lärt mig massa nya saker och utvecklats som människa. Det betyder ingenting. På arbetsmarknaden ses jag som värdelös, jag är inte önskad någonstans. Fem jävla år åt helvete.

Nätshopping

Ojojoj. Nu har jag klickat hem massa saker från H&M igen. Att jag aldrig lär mig hålla i pengarna. Jag försvarar mig med att det var rea. Hoppas allt passar bara och blir så fint som jag tror det kan bli. Var faktiskt duktig och tog bort en del saker i kassan, tyckte det blev lite väl mycket. Har redan ångest över ett par skor jag valde bort men det fick räcka med ett par. Drygt 1000 kronor går kalas på och jag får hem det veckan 52.

Marabou Schweizernöt

Idag har jag ätit 100 gram Marabou Schweizernöt. Min nya passion. Helt fantastiskt gott. Det fick dessutom plats i min kaloribudget. Perfekt. Jag hade tänkt jogga idag men kände att mina ben inte var up for it. Det blev en lång promenad med Emma I istället, en timme och 45 minuter. Skönt.

Jag har inte hört något från Mc Donalds än, idag har det gått två veckor. Jag vill veta för om jag får ett nej ska jag jaga praktikplats, det kan jag inte göra om jag plötsligt har ett jobb. Tokigt.

Jag vs Fettet

Jag fick en glad överraskning när jag ställde mig på vågen idag. På mina 8 veckor i viktklubb har det försvunnit 3,3 kilo fett från min kropp. Man tackar. Den här veckan har jag dessutom "fuskat" mycket mer än vanligt. Har blivit Mc Donalds, American Pizza, popcorn, choklad, godis och ostbågar. Kompenserade med massa träning, vilket verkar ha funkat.

I forumen på viktklubb säger många att de gått ner mer när dom äter sina motionskalorier. Det kan nog stämma. Om man bara äter 1300 kcal och tränar bort 500 håller kroppen hårt i de resterande. Kanske ska prova att äta nästan alla motionskalorier den här veckan.

En del säger också att dom gått ner mer i vikt när dom slutat träna. Samma sak händer med Chrille, och min storasyster för några år sen. Men jag vill träna. Jag mår bra av det och vill tighta till kroppen, samt få bättre kondition.

Hur som helst blev jag lycklig imorse. Jag ska vinna över fettet!

De bakre kärlekshantagen har fått jobba

Idag har jag och Chrille färdats med stil. Både när vi hälsade på hans farmor och när vi åkte och åt på American Pizza trotsade vi larmet på instrumentpanelen och tog Galanten. Jag älskar vår bil.

Va värdelöst det är att äta skräpmat, man står sig ju inte på det. Jag föll för frestelsen att äta på American Pizza ikväll och struntade (nästan) i kalorierna. Nu två och en halv timme senare är jag hungrig igen. Äter jag nu betyder det ännu fler kalorier. Suck. Vad ska vågen säga imorgon?

Denna söndag har jag haft en vilodag. Jag ville gå en promenad med det är inge kul när det regnar. Träningsvärken kom idag, som jag misstänke. Dock på lite udda ställen. Till exempel i de bakre kärlekshandtagen.

Den här veckan har jag bränt 3637 kalorier genom motion. Det är nästan tre dagars matintag. Way to go!

Fotbollscup

Idag har jag spelat cup största delen av dagen. Vi förlorade tre matcher med 2-0, spelade en oavgjord på 2-2 och vann en med 3-0. Är väl inga toppresultat precis men vi mötte duktiga lag. Min fot höll. Hurra! Dock fick jag ett hårt skott i huvudet så jag missade nästan hela fjärde matchen. Känns fortfarande i huvudet, men jag spelade sista matchen ändå. Den var en rolig dag, kul med fotboll. Nu är mina ben helt slut och jag har/kommer spendera hela kvällen i soffan.

Det är den sjätte dagen den här veckan och med tanke på all fotboll idag så har jag tränat varje dag den här veckan. Dock tror jag att söndagen blir lugn. Men en promenad ska jag nog gå, om det inte regnar.

Nu är reklampausen slut. Dags för Robinson igen.

Jag, ett tomt skal?

Det verkar som att lyckan var kortvarig. Imorse när Chrille skulle åka till skolan kom han inte längre än till Hållsta innan instrumentpanelen larmade för motorn och bilen gick inte att köra fortare än 30 km/h. Efter många upprörda samtal startade han om bilen och då gick det att köra som vanligt, dock larmar den fortfarande. Han åkte hem och ringde en verkstad som sa att det antagligen skett en feltändning i en cylinder. Det kan tydligen bli så om det är kallt och fuktigt. Motorn hackar inte eller något så han trodde inte det ska vara någon fara. Vi ska lämna in den på tisdag dock så vi får det kollat. Jag hoppas verkligen det är det som är felet. Vi vill ju inte ha något stort fel på bilen inte ens ett dygn efter att vi köpt den. Jag vill aldrig ha något fel på bilen. En sådan skönhet ska alltid fungera perfekt. Så nu får vi nöja oss med att titta på den så länge. Fick parkering utanför fönstret den här gången så vi har bra uppsikt över henne.

Som jag sa till Chrille. She´s pretty to look at anyway. Då svarade han. Mm.. precis som du.

What??

Vi har fått vår pärla

Jag har ikväll blivit stolt ägare till en Mitsubishi Galant. Silvermetallic med helt fantastiska svarta skinnsäten. Jag kanske kommer bränna mig lite i sommar men det skiter jag i, dom är helt galet snygga. Det gör lite ont i hjärtat att pärlan inte fick parkering utanför fönstret utan står en gata bort. Jag kan inte titta ut och beundra min nya kärlek. Hon är helt underbar att köra, vi blev genast kompisar på vår jungfrufärd från Järfälla till Eskilstuna. Fina, fina pärlan.

Frostigt vackert

Idag tog jag en timmes joggingrunda i naturen. Det är så fint när där skogen öppnar upp sig och allt är vitt och glänsande. Får vi ingen snö till jul hoppas jag verkligen att det blir frost.

Annars gick det inge vidare att springa idag. Benen var väldigt tunga, jag antar att det beror på skivstång/kondition igår. Men jag höll gav inte upp och det här blev mitt fjärde träningspass på fyra dagar.

Efter fem idag ska antagligen jag och Chrille åka till Järfälla och titta på en bil vi funderar på att köpa. Är den så fin och bra som vi hoppas tar vi den på en gång. Så senare idag kanske jag är bilägare.

Nu är det dags för en sen lunch bestående av spagetti, smält ost och ketchup. En burk tonfisk på sidan om för proteinerna. Och ja, det är faktiskt gott. Så det så.

Träningen är på topp

Usch, jag tror jag har ätit gammal matlagningsgrädde. Chrille gjorde korvstroganoff och den smakade inte som vanligt, ändå tryckte jag i mig en portion. Jag fick lite ont i magen men nu verkar de ha lugnat sig. Bra, fortsätt så.

Idag har jag lunchat med Jenny, mycket trevligt. När jag ändå var på stan passade jag på ett lämna en arbetsansökan i en butik, samt köpa kuvert och frimärken. Mamma hade även skrivit ut två ansökningar till som jag ska skicka iväg till Strängnäs. Nu när vi ändå pratar om jobb kan jag tala om att jag sökte ett i Västerås ikväll också. Titta, jag vidgar mina vyer.

Det blev även ett pass Skivstång/kondition såklart. Det var mycket jobbigt. Nästa vecka är sista passet, måste gå på det också. Jag var ute och sprang igår och det var ju fotbollsträning i måndag. Tre träningspass på tre dagar alltså, bra jobbat.

NEEEEJ!!

Varför, varför, VARFÖR surfade jag inte in på platsbanken igår? Jag gör det i stort sett dagligen men inte igår inte. När jag klickade in nyss såg jag det som jag hoppats på men inte trodde skulle komma. En butik i city söker två säljare. Man ska ha intesse av mode och/eller skor. Dom lägger stor vikt  vid personlig lämplighet. Helt perfekt för mig, då jag inte har erfaranhet. Vad är då problemet? Jo, butiken ville träffa de sökande på en rekryteringsträff. Idag. Klockan 11:00. Jag är några timmar för sen. Fan, fan, FAN!! Det står att annonsen kom in i söndags, jag är ganska säker på att jag var inne och kikade då, den måste ha kommit in senare på dagen. Suck. Jag är helt sjukt besviken på mig själv att jag inte surfade in på platsbanken igår. Ångest till tusen. Fan, vad jag hatar mig själv just nu.

Sömnspöken

Idag har jag och Chili lekt sortera tvätt leken. Den går till så att Chili hoppar ner i tvättkorgen och försöker förhindra mig att ta upp smutstvätten. Dessutom försöker hon bita på allt som nuddar tvättkorgens sidor. Mycket rolig lek, enligt Chili. Jag tycker det är roligt eftersom Chili ser så söt ut.

Du kan alltså gissa dig till att jag tvättar idag. Mycket behövligt. Jag ska även surfa runt på nätet och leta efter dolda jobb att söka. Dvs sådana ställen som inte annonserar efter ny personal men kanske behöver det ändå. Tänkte även försöka bredda mitt tänk på branscher. Vi får se hur det går.

Jag har inte sovit så bra inatt
. För det första kunde jag inte somna då jag kom att tänka på min arbetslösa situation, blev stressad och kände mig värdelös. För det andra så fortsatte min blåsa att krångla, så jag var uppe och kissade flera gånger. Och för det tredje så drömde jag att Chrille var otrogen. Han skulle ligga med en annan tjej och jag var på väg att ge honom en kondom innan jag kom på bättre tankar och blev ledsen istället. Vad säger den drömmen om mig?