Sjuk

Jag är sjuk men jag vet inte varför. Jag har inte ont i halsen, är inte förkyld. Jag kan inte riktigt beskriva hur mitt huvud känns. De gör ont fast det inte gör ont. Det är tugnt fast det inte är tugnt. Det liksom trycker, innifrån. Jag har feber, men bara så pass lite att jag knappt känner av det. Det här är typiska jag-sjukan. Blir jag sjuk är det så här det känns.

Jag blir nästan aldrig sjuk. Jag är oftast så frisk att jag ibland önskar att jag vore sjuk så jag skulle få va hemma och bara ta de lugnt. Det kanske är just därför jag mår dåligt. Kroppen vill ta det lugnt ett tag, vila ut, så den höjer temperaturen och ökar trycket i huvudet för att jag ska vara hemma några dagar.

Nu har jag tröttnat dock, jag vill kunna träna igen. Vill ha bort huvudvärken så jag kan tänka klart. Vill gå till jobbet och vara pigg, träffa folk. Vänner har hälsat på men det blir inte samma sak när man inte är riktigt kry. Varför blir jag inte frisk? Jag tar det lugnt hela tiden, ligger mest i soffan hela dagarna. Jag dricker vatten och försöker sova ordentligt på nätterna. Får bara vara borta från jobbet en dag till utan läkarintyg.

Jag ska inte klaga egentligen. Ska väl vara glad att jag inte mår sämre än såhär. Men man börjar undra när det är samma sak varje gång, när det håller i sig i veckor och varken blir bättre eller sämre. Man börjar undra om det inte är nåt som är väldigt fel..

Hej

Jag sitter och försöker lära mig hur allt funkar här på blogg.se, jag och datorer är ingen bra kombination, men övning ger färdighet som det så fint heter. Jag skapade en blogg för att kunna skriva av mig ibland, få ut lite tankar som maler runt i huvudet. Just nu står det dock ganska still. Orkar inte tänka efter en sömnlös natt och en dag på jobbet. Återkommer en annan gång..


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!