Fotbollscup

Jag spelade cup i lördags och under sista minuten i sista matchen blev jag brutalt tacklad så jag flög ner i backen, skrapade upp armbågen, slog huvudet hårt i backen och knäckte till nacken så hårt att jag inte kan använda en muskel på vänster sida. Hade även känningar i ryggen men vet inte det berodde på smällen eller inte. Huvudet gjrode ont hela kvällen, va rädd att jag fått en lättare hjärnskakning. Nacken gör fortfarande ont, har jag legat ner måste jag lyfta huvudet med händerna när jag ska resa mig. Det är inge kul och är så irriterande, kunde inte domaren blåst av en minut tidigare?

Annars var cupen rolig, spelade med Stenkvista. Första matchen förlorade vi med 1-0, ett skitmål, men vi jobbade bra. Andra matchen var vår sämsta, den förlorade vi med 2-1, jag gjorde målet - slog en frispark rätt upp i krysset. Kul, jag som aldrig gör mål annars. Den sista matchen vann vi med 2-0, vi kanske inte hade det bästa spelet hela tiden men vi kämpade på bra och det räckte uppenbarligen. En sjuk grej var att domarna på de två planerna hade olika regler, mycket dumt. Självklart fick vi inte reda på det förens det var försent, vilket resulterade i en frispark till motståndarna precis utanför straffområdet. Som tur var sköt dom över målet.

Det var riktigt kul att spela, längesen jag var med i en turnering, hoppas det blir fler nu i vinter. På söndag är nästa träning med Stenkvista, då ska dom ta med övergångspapperna, och det lutar faktiskt åt att jag går tillbaka till dom. Hoppas dom får en tränare bara och att det fortsätter att komma lika mycket folk på träningarna som det tydligen gjorde förra året. Annars är det ju ingen vits.

I lördags kväll firade vi Zarah som fyllde 25 år i onsdags. Först var vi sju tjejer som åt på Papas Tapas, mycket gott. Sen gick vi hem till mig och hade förfest och ytterliggare några personer anslöt sig. Det blev bål, tårta och daquris. Mums. Tyvärr kunde jag inte ha så kul eftersom huvudet värkte hela tiden, och när dom andra fortsatte till krogen (eller gick hem) städade jag upp i lägenheten och gick och lade mig i väntan på att Chrille skulle komma.

Söndagen spenderade jag tillsammans med mina älsklingar - Chrille och Chili. Vi åkte hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på lunch och jag bakade pepparkakor. Sen blev det två avsnitt av Heroes och mys hemma hos Chrille. Det var en spännande dag för Chili som fick springa runt och nosa i två andra hem, hon var helt slut när vi kom hem. Som alltid saknade jag Chrille direkt när han åkt till tåget. Suck. Jag önskar att han alltid var hemma.

Nu är det måndag och första dagen av en kvällsvecka på jobbet. Hade tänkt gå ut och springa idag men hade ingen motivation alls. Måste verkligen göra det imorgon. Huvudvärken gick som tur var över natten till söndag men smärtan i nacken blev värre och sitter fortfarande i. Hoppas de går att jobba i alla fall.

Måste verkligen börja köpa julklappar snart så jag får det gjort. Skriva en önskelista till familjen borde jag också göra men jag kommer inte på något kul jag vill ha. Lika svårt varje år. Det är ju så tråkigt att bara önska sig pengar och presentkort, men jag är ganska petig och vill välja ut saker själv. Jaja, de löser sig.

Ciao.