Söta läkare

Så var helgen slut. Det är sjukt vad fort tiden går. Blev en ganska lugn helg, var ute igår men var riktigt städad. Det var kul iaf fast mina fötter gjorde sjukt ont den sista timmen. Nackdelen med nya skor.

Jag har hittat en ny serie jag gillar, Greys Anatomy, superbra. Det verkar spännande att jobba på ett sjukhus, dock lite väl många arbetstimmar. Synd att läkare sällan är sådär söta i verkligheten.

Det blev inget pass på gymmet idag som jag och Peter hade planerat. Hade ingen lust alls, blev en timmes promenad istället. Bättre än inget.

Haha.. det kändes lite krystat, men ganska trevligt.

Nu ska jag bre nattmackor sen är det dags att åka till jobbet. Suck. Ciao.

The end of The OC

Nu har jag sett det sista avsnittet av The OC, serien har lagts ner. Det var iaf ett bra och lyckligt slut, alltid något att trösta sig med. Summer och Seth gifter sig, Cohens flytter tillbaka till Berkeley och Ryan har fått ett bra jobb efter examen från college. Dessutom verkar Julie äntligen ha tagit tag i sitt liv. Som sagt, slutet gott - allting gott.

Idag har jag varit på gymmet med Peter. Det var skönt, jag vaknade till liv. Hade velat konditionsträna lite mer dock, men det är skönare att göra på egen hand. Kanske tar en joggingtur imorgon istället. Jag har kommit på att jag är en "pusher" när jag tränar med någon. Peppar alltid den andra att orka mer. Peter fick inte fuska med magövningarna fast han var helt död, förhoppningsvis blir han nöjd med resultatet.

Snart ska jag hem till Petras päron och äta potatisgratäng. Smaskens.

Det är lite frustrerande att inte veta om jag kommer ryka när varslingen på jobbet börjar. Antagligen kommer jag få gå men det är inte det jobbiga. Det irriterande är att jag bara har en månads uppsägningstid så jag kan inte planera någonting. Jag tror inte dom kommer börja kicka folk förens runt juni så några månader till sitter jag säker, men vad händer sen? Ska jag ta ut semester i sommar? Eller är det bättre att slita i värmen för att sedan ta ut allt i pengar när jag slutar? Många frågor som vill ha svar men antagligen inte kommer att få det. Suck.

Oj, jag vet inte vad jag ska säga.

Ciao.

Singstars

Haha, kom just hem från Petra. Vi lekte med hennes nya singstar. Superkul. Var inte så dåligt som jag trodde jag skulle vara. Men killåtarna var ingen höjdare, det var ju omöjligt att få rösten så låg.

Jag gick faktiskt ut och sprang/gick idag i 37 min, trots minusgrader. Huvudet och luftrören tyckte det var lite väl kallt annars gick det över förväntan. Jag hade t o m orkat ännu längre om det inte var för att jag skulle hem till Petra innan det blev för sent. Tänker absolut dra ut igen.

Imorgon ska jag till gymmet för första gången på några veckor, har inte fått p g a sprutorna i benen. Men nu kan jag nog börja lite lätt igen, får sällskap av Peter för lite extra motivation.

Jag älskar One Tree Hill. Tokbra avsnitt idag. Yes! Jag håller på dig Brooke och jag hoppas Rachel kommer tillbaka snart. "Derek" däremot, var gör han där? Trodde de var överspelat. Längtar till nästa torsdag!

Nu kom Chrille så jag ska vara lite social. Ciao.

Briljant idé

Jag vill åka till Thailand! Läste min systers resedagbok nyss och det låter helt underbart (om man bortser från äckliga småkryp och bussar som lämnar en ute i djungeln för att man va rvungen att gå av och bajsa). Öarna hon besökt och allt dom provar på verkar helt toppen. Vill åka NU!

Jag kom just på den briljanta idén att åka dit om jag får kicken från jobbet i år. Om jag snålar och försöker spara ett par tusen i månaden borde jag få ihop tillräckligt för att va borta ett par månader i vinter. Har redan messat Em och invigt henne i mina planer, hon skulle bli en exemplarisk resekompis. Jag säger upp lägenheten och bara drar, sen när jag kommer hem går jag på a-kassa tills allt styrt upp sig. Toppen.

Jag är så uppspelt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Weeei!

Ciao.

Vill tillbaka till USA

Såg nyss ett reportage som hette "The Babes of the OC", det handlade om Mischa Barton och Kristin Cavallari (kända från The OC och Laguna Beach), och jag blev jättesugen på att åka tillbaka till USA. Strålande sol och kritvita stränder, helt underbart.

På tal om tv-serier så var det längesen jag skrev om de jag följer. Det är fortfarande samma såklart (The OC, One Tree Hill och Prison Break), fast Heroes och Ugly Betty har tillkommit. Tyvär kommer det sista avsnittet av The OC att visas på fredag så efter det blir det en serie mindre att följa. Så kan vi inte ha det, måste hitta nåt annat kul att börja titta på.

Nu är det snart dags att åka till jobbet. Jag hatar söndagsnätterna, dom tar ju aldrig slut. Konstigt att två timmar kan göra så stor skillnad. Inatt kommer Madde tillbaka efter flera veckors sjukskrivning, något positivt iaf.

Jag måste verkligen börja träna mer, har sackat ner totalt. Förstår inte hur det kan vara så svårt att hitta motivation. Hoppas snön smälter bort snart, det är roligare att vara ute i vårväder än i slask. Men det är ingen ursäkt att inte träna nu, jag har ju kort på friskis. Väldigt dåligt av mig, skärpning.

Ciao.

Tomt fodral

Fan va jag fryser om tårna, det gör ont. Gick en promenad med Petra och mina skor läckte in vatten, så jag har gått en timme med tårna i iskallt vatten. Gått och gått har vi väl inte gjort mer än halva tiden iofs. Vi kom på att vi va sugna på McDonalds paj så vi köpte en sån och sen lockade en smoothie från Wayne´s. Så det som skulle bli en göra av med kalorier-promenad blev en intag av kalorier-promenad.

Jag var på 25-årsfest igår. Det var trevligt men hade kunnat bli roligare om jag fått i mig mer alkohol. Mådde illa av det mesta jag drack, förutom äppelcider och öl av någon anledning. Lotus var helt dött, att skratta åt tjejen med silikonbröst och en klänning som knappt täckte rumpan var det roligaste man kunde göra. Så det var väl det vi gjorde den lilla tiden vi var där, sen vankades det hamburgare på Phoenix.

Vad ville du säga med det?

Ikväll blir det lugnt, enchilladas och melodifestivalen med Petra. Inte ett dugg sugen på alkohol idag heller, hoppas det ändrar sig till nästa helg. Någon film lär det ju bli ikväll oxå, annars är det ju ingen slapp lördag.

En del ska verkligen bara vara "sexiga" fodral utan innehåll för folk att vila ögonen på.

I torsdags var jag och Petra på Skärholmens shoppingcenter en snabbis. Trots att vi bara hade en o en halv timme på oss hann jag köpa ett par röda stuprörsjeans (150 kr på MQs rea, toppen), två kortärmade skjortor, rött läppstift + läppenna och skoinpregnering. Dessutom åt vi supergod sallad på den italienska restaurangen. Efter det slog vi sönder någon timme på Heron City genom att spela spel och fika. En riktigt trevlig torsdagskväll.

Dags för en varm dusch. Ciao.


Alla hjärtans dag

Jaha, ännu en Valentine utan någon att fira den med. Jag är inte den som måste ha en dejt den 14 februari, men att umgås med en vän vore trevligt. Det här blir tredje året jag är helt själv och sedan jobbar på kvällen. Romantiskt va? Det är såna här dagar man tycker det är lite tråkigt att nästan alla ens kompisar har en partner. Jaja, jag köpte iaf dyra skor till mig själv i present, kanske blir det något gott till magen oxå för att pigga upp. Nej nu ska jag göra något av den här dagen, man har ju som bekant inte roligare än man gör sig. Ciao.

Superkrafter

Burr. Man får ju förfrysningsskador av att vistas utomhus en sån här kylig dag. Skulle gå en långpromenad med Petra och Jani men det blev bara en halvtimme då vi började tappa känseln i diverse kroppsdelar. Jaja, lite är bättre än ingenting.

Efter fredagens festligheter har jag lärt mig att jag verkligen måste börja äta innan jag hugger in på alkoholen. Annars slutar det som de två senaste gångerna.. i katastrof. I fredags hade jag för visso kul, kom ut på krogen och allt, det är ångesten över alla minnesluckor som inte är lika skoj. Har fått höra att jag sagt saker som jag inte trodde skulle komma från min mun, det låter inte alls som jag. Jag kan tydligen bli en Bitch på fyllan.

Som straff mådde jag pyton igår, kunde knappt röra mig på hela dagen. Låg mest i sängen och soffan och tyckte synd om mig själv. Patetiskt. Förhoppsningsvis har jag lärt mig min läxa och tar det lite försiktigare nästa gång. Tack vare min långa powernap mellan sex och åtta igår kväll kunde jag inte sova på hela natten, låg och vred och vände på mig och sysselsatte mig med diverse tidningar. Det resulterade i en sjukanmälan idag, orkar inte jobba ett tio timmars långt pass utan sömn.

Det är inte bra att vara vaken under dygnets ljusaste timmar, man ser allt skit på golvet och då bara måste man dammsuga. Det är så tråkigt att städa min lägenhet för den känns aldrig ren. Det har jag färgstänk på golvet och kala väggar att tacka för. Kanske dags att ta tag i dekorationerna någon dag?

Imorse hade jag min bästa smaldag på länge, du vet då man faktiskt tycker om hur tjejen i spegeln ser ut. Bara för det tänkte jag förstärka självkänslan ännu mer och smörja in mig med brun-utan-sol kräm. Har inte solat solarium sen jag fick veta att vi har hudcancer i släkten och jag började bli lite väl blek. Jag gillar BUS, man får en ljus gyllenbrun färg och len hud på köpet. Det negativa är att det inte luktar så gott och kan färga av sig på ljusa klädesplagg, men det löser man med en dusch. Man får inte smörja in sig för ofta bara, då ser det bara fejk ut och är inte alls snyggt.

Jag har börjat titta på en ny serie, Heroes, toppenbra. Va kul det skulle vara om jag hade en superkraft, undrar vilken det skulle va. Att kunna läsa tankar kanske, verkar väldigt användbart, fast flyga och stanna tiden verkar oxå skoj.

Blandade känslor.

Nu ska jag värma tomtegröt. Mums. Sen ska jag till Chrille och titta på film. Ciao.

BOB Blandsaft

Jaha så var helgen över. Söndagen är här och jag börjar jobba om fyra timmar, fick två veckor förlängt nattarbete. Toppen. Helgen har varit lugn, spelade cup i lördags. Utan att ha sovit en blund natten innan, svårt att ställa om sig när man jobbar natt. Va helt slut när jag kom hem, tog en två timmars powernap, sen kunde jag va vaken nästan hela natten igen.

Cupen gick inte så bra som de kunnat gå, vi spelade rätt illa. Förlorade första matchen med 1-0, den skulle vi ha kunnat vinna. Andra va svårare, förlorade med 2-1 (stod lika tills det var 10 sekunder kvar, så himla typiskt). Vi vann iaf den tredje matchen med 1-0 och den sista med 3-0. Den sista matchen spelade jag deffinitivt bäst i. Gjorde ett mål, var mycke mer offensiv och blev dessutom vald till matchens lirare, men vi gick inte vidare till slutspel.

"Fan vad jag ser fram emot den dagen jag kan se henne på gatan och bara tänka. Jaha, där är hon. Hur kunde jag bli så knäckt av henne? Hon är ju sjuttiofem procent vatten! Hur kunde någon med samma sammansättning som BOB Blandsaft förstöra mitt liv?" - Rocky

Ciao
.