Pengakåt

You hadn´t changed a bit.

Sista veckan med nattskift har börjat, känns lite tråkigt. Jag fick sjukt bra lön i torsdags och då hade jag bara jobbat fyra nätter + att jag tagit två semesterdagar. Längtar till nästa lön då jag har jobbat en hel månad natt, fast tog ett par sjukdagar iof. Men men, borde bli några extra kronor iaf. Usch va pengakåt jag är. Hehe.

Det enda som ska bli skönt med att börja skifta mellan morgon och kvällsjobb igen är att jag kommer få se ljuset på dagarna. Man blir lite piggare då.

Det gör sjukt ont vid mitt vänstra knäveck. Att få en hård fotboll rakt där du nyss fått en spruta är inget jag rekommenderar. Smärtan är olidlig, känns som att ha en riktigt ömt blåmärke och att någon petar på det.. hela tiden.

Jag ska åka utomlands i maj, ska bli så himla kul. Tusen tack Pe för resan, du är bäst. Jag vet inte var vår destination är än, det enda jag fått veta är att Jani blir min travelpartner och att vi ska packa för en solsemester. Vi får första ledtråden i helgen, spännande.

Ciao.

Insomnia II

Jag som hade hoppats på att få sova mycket inatt, ta igen lite förlorad sömn, men icke. Jag la mig väldigt tidigt igår för att vara mig nuförtiden, 01:30, och löste lite korsord tills jag somnade. Inge problem där. Jag vaknar 05:30, antagligen för att jag var kissnödig. När jag gjort mina behov kröp jag ner i värmen i sängen igen. Men där tog de stopp. Jag låg och vred och vände på mig tills klockan hann bli 08:57, då gav jag upp. Inte för att jag inte var trött, det värker till och med lite i ögonen fortfarande, utan för att det verkligen inte gick att somna. Kanske för mycket tankar som snurrade i huvudet, jag vet inte. Tyckte det kändes onödigt att bara ligga där så jag gick upp och började med tvätten istället och hamnade sedan här.

Igår var inte min dag. Humöret var långt ifrån på topp och jag var ganska lättstingslig. Fanns nog ingen direkt anledning till det, blir bara så ibland. Som grädde på moset hade jag värsta fet-dagen och kände mig större än en sumobrottare. Jag hatar såna dagar. Stackars alla som fick träffa på mina sämre sidor.

Hoppas inte min korta skönhetssömn förstör min fredag. Jag har planer med Emma att gå en långpromenad om vädret tillåter och sedan pratade vi om att prova min dansmatta. Kan bli mycket trevligt.

Nu börjar magen skrika efter frukost. Ciao.


Komplex

Visst blir man nyfiken, när man sitter i väntrummet hos doktorn, på vad dom andra patienterna ska göra där? Och det är ju inte riktigt så att man vill fråga. Idag när jag satt och väntade på min tur delade jag andningsluft med människor som ytligt sett verkade helt olika varandra. Två äldre farbröder, ett par medelålders kvinnor, en tjej som verkade några år äldre än mig och en tjej så ung att hon hade sin mamma med sig. Vad skulle dom göra där? Men det faktum att alla var där visar ju att vi kanske inte är så olika varandra, trots ålder och utséende.

Jag har ingen lust alls att jobba idag. De två senaste nätterna har vi bara varit två av den ordinarie personalen, det var inge kul alls. För mycket att göra för två personer och man får inte alls fram så mycket färdiga produkter som man skulle vilja. Hoppas verkligen att någon av Madde och Rebecka kommer inatt annars orkar nog inte jag heller. Inte med den här smärtan i benen och den lilla sömnen jag fått. Börjar dom tjata på oss och klaga på sina platser igen kommer jag bli a real bitch och inte särskillt trevlig att arbeta med. And by the way, gör som vi förklarar, förstår du inte så fråga igen. Säg inte att du kan, för då hade du inte gjort fel. Så de så.

Ett litet tips till er som driver klädaffärer. Ha lite dovare belysning i provhytterna. Om man ser alla skavanker och celluliter köper man inte lika mycket kläder, trust me. Var inne i en helmysig affär idag, Monki, men ljuset var så bright att mina komplex blev värre än någonsin. Suget att shoppa försvann helt och det enda jag kunde tänka på var att aldrig mer äta och börja springa tre mil om dagen. Behöver jag tillägga att jag inte köpte någonting? Kan rekommendera köpcentret dock, Shoppingstaden i Skärholmen. Jag tänker deffinitivt åka tillbaka.. när jag tränat lite.

Nu kom Pe så jag ska vara lite social. Ciao.

Orealistiska mål

Suck. Jag, jag, jag. Jag orkar inte lyssna längre.

Mitt nya mål är att se ut som Danneel Harris till sommaren. Visst är det bra med orealistiska mål? Men försöka duger. Några kilo mindre och, om jag vågar, färgat hår så har jag gjort så mycket det går utan att ta till kniven. Och så desperat är jag inte. Har börjat träna nu så det går framåt sakta men säkert. Jag har fått en ny gymkompis, Jani, mycket trevligt. Det är lättare att få motivation om man är två, då kan man inte banga ur.

Cupen förra helgen gick bättre än förväntat. Vi vann första matchen med 1-0, andra med 5-0 och spelade oavgjort den tredje, 3-3. Hade vi vunnit eller spelat lika den fjärde oxå hade vi gått till final, men tyvärr förlorade vi med 3-0. Vi var tydligen inte så dåliga som vi trodde. Dessvärre sträckte jag ljumsken i tredje matchen och var tvungen att stå över den sista. Som tur är känner jag inte av det nu så förhoppningsvis var det bara en lättare sträckning, inte som i somras då jag inte kunde vara med på någon månad.

Mitt nattskift har förlängts månaden ut. Toppen. Det är hur sköna tider som helst, bara söndagsnätterna som är jobbiga då man börjar klockan åtta istället för halv elva. Dock har jag lite svårt att slita mig från sängen och går inte upp förens klockan tre på eftermiddagen, men sånt är livet. Det blir ändå mer fritid än om jag jobbar kväll, jag är inte lika trött som när jag jobbar morgon och dessutom blir det ju lite extra pengar. Hur bra som helst. Som det känns nu skulle jag gärna jobba februari ut oxå.

Imorgon får jag äntligen festa, har varit suger jättelänge. Hurra. Jag ska göra bål.

Snart är det dags att ge mig av till gymmet, kommer bli jobbigt med tanke på vilken träningsvärk jag har. Det blir nog bara ett lugnt pass med en längre powerwalk/jogging på rullbandet.

Ciao.

Moulin Rouge

Har just sett Moulin Rouge, är sååå kärlekskrank. Någon måste krama mig nu! Ingen? Jag är helt ensam. Suck.

Finns det nåt värre att vara ensam när man verkligen behöver en kram? Men kan säkert rabbla upp många saker men det stillar ju ändå inte begäret. Kramsjuk, hallå någon? Nej, det blir väl till att krama kudden.. igen.

"I will love you until the end of time"

Egen teori

Nu är jag trött på att vara sjuk så jag trotsade min minifeber idag och gick till gymmet med Jani. Det gick bra, lite snorig bara. Vanliga huskurer verkar ju inte hjälpa så jag provar min egen teori nu, att febern kanske går över om man ignonerar den. Jag har inte råd att stanna hemma från jobbet längre.

Dags att äta mat och titta på film med Petra och Jani. Ciao.

2007

Ett nytt år har börjat. Ett år då ingenting går snett och alla drömmar blir uppfyllda. Eller ja.. man kan ju hoppas iaf. Tyvärr är det redan förstört då ett par små dispyter ägde rum endast några timmar efter tolvslaget på nyårsnatten. Men det är så gott som utrett så det kan vi glömma nu. Förutom det var  festen vi fixat hyffsat lyckad. Maten gick hem, det fanns mycket alkohol, bra musik och glada miner. Det enda som hade höjt nivån ännu lite mer var några fler gäster. Vi var rätt många men lokalerna var så stora så på det viset såg det lite glest ut. Men det var trevligt ändå.

Några minnesvärda ögonblick:

*Magnus rumpskakande ensam på scenen.
*Janis flirtande med Putte.
*Två personers nästan topplessa grovhångel i det ljusa köket.

En del gäster verkade ha svårt att hålla reda på sina accessoarer, Elins skärp och Magnus slips hittade man lite överallt. Dessutom ligger Petras örhängen någonstans på golvet i köket.

Den här dagen tänkte jag ägna åt att fixa till i lägenheten. Jag behöver verkligen diska, har bara ett rent glas kvar, och mina nya ihoppbyggda byråer måste bort från vardagsrumsgolvet och in i sovrummet på sina bestämda platser. Jag har tänkte gör ett dressingroom i miniformat. Det vill säga att den vänstra väggen i sovrummet ska prydas av en hög hylla där man kan hänga kläder på galgar under och längst ner en rad av byråer. Det kan nog bli riktigt coolt.. om det blir som jag tänkt mig.

Ikväll har jag min första fotbollsträning efter ett par veckors uppehåll. Ska bli tokskoj, längtar massor. Cupen på söndag kommer bli katastrof men vi får väl se det som en träning inför vår egen cup en månad senare. Fast för att kunna vinna någon match behöver man först och främst ett helt lag. Hm.. det kommer bli klurigt det här.

Ännu senare ikväll går jag på mitt nattskift efter nästan 13 dagars ledighet. Jag har tre arbetande nätter framför mig. Men det känns inte så jobbigt faktiskt, nätterna har gått förvånansvärt fort hittills.

You´re still an asshole.

Jag har mina misstankar. Good or bad?

Ciao.