Marshmallows

Jag har beslutsångest. Fast det har jag ju ofta. Den här gången står det mellan att festa eller inte festa. Vilka svåra val man har ibland. Hehe. Vi ska iaf över några stycken till Petra och grilla korv och marshmallows. Jag packar helt enkelt ner en flaska vin så får vi se vilken väg kvällen tar. Jag har match imorgon och vill helst inte vara bakis, annars hade valet varit enkelt.

Haha. Så det kan bli.

Nu har jag fått bilderna från kryssningen som Em tog med sin kamera. Ser jag verkligen ut sådär i verkligheten? Jaja, en del roliga bilder blev det. Hoppas Hanna skickar över sina snart oxå. Det början bli dags för mig att köpa en egen digitalkamera.

I min dröm var du värsta svinet.

Ciao.

Slagstaglass

Idag har jag och Petra ätit årets första slagstaglass. Supergod. Tog en strut med mjukglass och tuttifruttiströssel. Min favorit just nu. Tidigare idag har vi varit på Vattenpalatset och plaskat runt i äventyrsbadet, samt kopplat av i bubbelpoolen. Härligt. Sedan avnjöt vi en picknick i Djurgårdsparken som lunch. Det är ju sånt fint väder, man vill vara ute hela tiden.

Klockan tre kommer Zarah ner till mig, vi ska dra iväg till gymmet och lyfta lite skrot. Tänkte köra ett långt och ordentligt pass idag. Jag kommer ha sån träningsvärk på söndag lagom till träningsmatchen. Haha.

Senare ikväll måste jag se Let´s Dance finalen. Jag hoppas Tobbe och Annica vinner, dom är roliga. Va kul det skulle va om man hade en partner som man dansade med ett par gånger i veckan. Både för att det är kul och för att bränna massa kalorier, dansare har ju så snygga kroppar.

"Sometimes, when I´m looking back, it makes me smile."

Ciao.


Snart arbetslös?

Jag är 99% säker på att jag kommer ryka i varslet på jobbet, frågan är bara när. Jag kommer bli besviken om jag inte får gå, nu när jag äntligen har en "anledning" att komma därifrån. Jag vill inte säga upp mig själv hur som helst då jag har fast tjänst och helt okej lön, det är ju inte det lättaste att få i dagsläget.

Jag och Zarah har planer på att åka till Thailand i några månader i vinter när vi ändå inte har något jobb. Skulle vara så underbart, jag är helt besatt, det är det enda jag tänker på. Hur jag ska spara ihop pengar, när vi ska åka, vad jag ska ha med mig, att jag måste jobba på beachformen. Haha, töntigt jag vet. Men äntligen ser det ut att kunna hända någonting i mitt liv.

Idag är det möte på jobbet, då vi ska få information om varslet. Förhoppningsvis får jag en klarare bild av hur länge jag får stanna. Skulle ju vara bra att veta så man kan planera, om man ska ta semester i sommar t.ex.

Dags att åka. Ciao.


Kryssning

I fredags drog vi iväg åtta glada partydjur på en 24-timmarkryssning med Birka Paradise. Det var hur kul som helst. Läcker båt, bra stämning, schysst nattklubb och skönt bubbel. Skulle jag försöka beskriva hela resan skulle det bli väldigt mycket text så jag sammanfattar det till några kortare meningar.

*Pimpla vin och snacka gamla minnen i hytten. Nostalgi.
*Pia var aspackad hela resan och skrattade konstant.
*Det var mycket fler killar än tjejer på båten, vilket resulterade i många komplimanger.
*Någon snodde Pias byxor när hon satt i bubbelpoolen.
*Jag och "Michael Scofield" sprang runt och letade efter nya dansgolv när klubben stängt. Dock utan resultat.
*Zarah däckade i hytten halv elva och missade hela partyt.
*En asfull kille satt säkert en halvtimme och förklarade hur vacker jag var. Men kom varken ihåg vad jag hette eller hur gammal jag var. Smickrande? Kanske inte.
*Tre små flickor (vi) och 15 väldigt närgångna killar i bubbelpoolen.

Den väldigt lyckade kryssningen gav mersmak och vi ska boka en ny redan tills i påsk. Toppen.

Ciao.

Chokladrutor

Torsdagen började segt. Gick av nattskiftet klockan åtta och fick sedan bara sova till tolv. Var tvungen att försöka ställa om dygnet.. igen. Var helt paj största delen av dagen, det är först nu på kvällen som energin kommer tillbaka. Så dags nu när jag snart ska sova.

Efter ett väldigt slappt pass på gymmet följde jag med Petra och Jani till Tuna Park där vi åt och tittade runt i affärerna. Mötte även upp Zarah som var fikasugen så det blev ett besök på Waynes. Surprise. Jag blev typ kär i en röd skinnjacka, superfin, ska nog åka tillbaka och köpa den imorgon när lönen kommit in på kontot. Funderar oxå på att köpa dream matte mousse foundation, har hört att den ska vara bra och det verkar ju så kul att applicera den. Hm, jag som skulle lägga undan pengar den här månaden.. så det kan gå.

Nu på kvällen har jag bakat andra satsen chokladrutor till Petra. Jag försöker komma upp i samma standard som hennes mamma, full pott på 10-poängsskalan, men hittills når jag bara 9,7. Vad gör jag för fel? Första omgången fick jag 8 poäng så jag gör framsteg iaf. Nu använde jag mer smet och hällde i extra kakao, det gjorde tydligen susen, men Petra efterfrågar en mer fluffig botten. Får försöka vispa äggen och sockret ännu längre nästa gång och hoppas det hjälper mig till full poäng.

Nej om man skulle ta och kypa ner i sängen och träna hjärnan med lite korsord innan man somnar. God natt. Ciao.

Kanintofflor

När jag vaknade idag, halv fyra på eftermiddagen, hade brevbäraren dumpat nya HM-katalogen i mitt brevinkast. Med skräckblandad förtjusning bläddrade jag igenom den och konstaterade att jag, som vanligt, kan göra av med mycket pengar med bara några tangentklickningar. Jag fastnade mest för träningskläderna faktiskt, roligare att träna om man har fina kläder. Och nya underkläder är ju roligt, och några baslinnen går alltid åt. Sen måste jag ju köpa lite nya sommarkläder eftersom jag snart åker till Cypern. Suck, det här kommer bli dyrt. Om man handlar för minst 400 kronor innan den fjärde april får man dessutom en klänning på köpet. Toppen.

Mina nya nattskiftstider suger. Okej söndagen var väldigt skön då det passet var två timmar kortare än vanligt, men de resterande dagarna jobbar jag 00:00 - 08:00. Man sovar bort hela dagen. Jaja, bara två nätter kvar och jag får tänka på de extra pengarna.. som jag kan använda att betala min HM-faktura med. Kalas.

"Ah, mina kanintofflor stack och gömde sig!"

En timme kvar till jobbet. Ciao.

Vårväder

Utanför fönstret är himlen blå och solen lyser ikapp med fågelsången. Jag kan inte låta bli att le, blir alltid så glad av vackert vårväder. Problemen blir som bortblåsta och det känns som allt kommer att bli bra. Måste ut och ta en promenad eller joggingtur innan jag börjar jobba och blir instängd i en tråkig industrilokal för resten av dagen.

Igår var jag och Petra ute och gick i en och en halv timme i värmen. Man kände verkligen att våren är här när dom sopade gatorna och vi var tvugna att köpa varsin mjukglass. Helt underbart.

Dubbla budskap. Förstår inte.

Ciao.


Dr McDreamy

Jag skulle göra vad som helst för att få Dr McDreamy.

Nu har jag sett alla avsnitt som finns av Grey´s Anatomy, nästa kommer inte förens på fredag. Dom sista  var riktigt spännande, ganska förutsägbara men ändå satt man helt fastklistrad framför skärmen. Känns tråkigt, det har varit min höjdpunkt den här veckan, att komma hem och se nya avsnitt, och nu finns det inga fler. Vilket patetiskt liv jag har. Haha.

Idag var jag ute och sprang. Ok jag fuskade och gick ett par gånger men ändå. Det tråkiga var att när jag sprungit mitt långa varv och skulle påbörja en liten extrarunda, hade kommit in i typ tredje andningen, fick jag jätteont under högra revbenet. Ungefär som håll fast värre och mer i mitten av magen. Skumt. Var iaf tvungen att gå hem för jag kunde knappt stå upp. Det gick över sen när jag satte mig ner och vilade, hoppas det var en engångsföretéelse.

Jag har även hunnit med en runda på TunaPark där jag shoppade fina underkläder på H&M helt gratis. I love it. Jag hade fått en bonuscheck på 250 kronor för att jag handlade så mycket förra året. Yes, I am a shopaholic.

Nu kommer snart Petra, vi ska titta på Melodifestivalen och äta chips. Jag hade tänkt gå ut efteråt men har helt tappat lusten. Konstigt hur allt kan ändras så plötsligt, i förmiddags var det ju jag som tjatade på folk att jag ville festa. Köpte nya fina örhängen och allt. Jaja, jag får ha dom en annan dag.

Sov tio timmar inatt, helt underbart, tänkte göra en repris nu ikväll. För att göra det ännu mer perfekt ska jag göra allt för att drömma om min favoritläkare. Lovely.

Ciao.

Let´s Dance

"My heart was beeting faster and you made me warm inside"

Imorgon har jag sovmorgon, kommer bli helt underbart. Har gått upp runt klockan fem varje morgon den här veckan. Det är nackdelen med dagskiftet. Veckan har varit bra annars, jobbet va segt emellanåt men de är de ju alltid. Jag har tränat tre gånger, känns lagom. Hade kunnat klämt in en eller två promenader oxå, det får bli nästa gång.

söndag har jag första träningsmatchen för den här säsongen. Ska bli spännande hur mycket vi orkar och se om vi kan få till något hyffsat spel. Ett par mål oxå vore ju kul. Tyvärr är matchen i Arboga, lite väl långt bort för min smak. Det tar sån tid att ta sig dit och hem, dessutom blir man seg i benen av att sitta i bilen. Men det är sånt man får stå ut med.

Ikväll ska jag och Petra äta ceasarsallad och titta på Let´s Dance. Känns som att det kommer bli en lagom slapp fredagskväll. Jag orkar inte så mycket mer, har för vana att slockna i soffan runt halv tio. Hehe.

"I can´t breeth with you looking at me like that"

Ciao.

Sängdags

Nu är jag hemkommer och nyduschad efter min andra fotbollsträning på grus den här säsongen. Det gick bättre än jag trodde. Vi sprang två kilometer som uppvärmning och jag orkade faktiskt, va helt död på slutet men ändå. (Ja jag har kass kondition jag vet) Måste verkligen gå ut och springa själv, särskillt dom veckorna jag jobbar natt och missar träningarna. Nu är jag glad, de kändes faktiskt bra. Hihi.

Måste bara få klaga lite på några av mina nya arbetskamrater. Jag förstår inte att man kan vara så seg och ha ett sånt långsamt tempo, inte kan dom tänka själva heller. Skärpning. Tiden går så himla sakta när man bara får stå och vänta.

Jag tänkte komma i säng i tid för en gångs skull så jag ska gå och lägga mig nu. Kors i taket.

"If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?"

Ciao.

Internetlös

Äntligen funkar mitt internet, det har krånglat de senaste dagarna. I onsdags var jag riktigt förbannad och saken blev ju inte bättre av att sitta 50 minuter i telefonkö innan jag fick prata med någon på telias kundservice. Jag skulle inte palla att ha det jobbet by the way, arga människor som ringer och gnäller hela tiden, men det är tur att några står ut. Tjejen jag fick prata med hade inte mycket att komma med dock och jag fick fortsätta att vara internetlös. Det är konstigt vad naken man kan känna sig utan sina tekniska prylar. Jag känner mig inte riktigt hel utan ett fungerande internet eller en laddad mobil. Ganska sorgligt. Igår kväll ringde iaf Chrille kundservice åt mig och felet verkar nu vara fixat, som sagt.. äntligen.

Jag har nyss sett sju avsnitt av Grey´s Anatomy på raken. I love it. Och jag som undrade vad jag skulle göra min fredagseftermiddag. Jag hade ju supertrevligt. Helt för mig själv.

Mina nattskift är slut så jag håller på att ställa tillbaka dygnet så jag sover på nätterna igen. Det funkade ganska bra så det ska nog inte bli några problem att gå upp och jobba klockan 6 på måndag morgon.

Jag har gått upp två kilo. Katastrof. Vet inte om det beror på att jag jobbar natt, det sägs ju att man går upp i vikt av det, eller om det beror på att jag inte tränat så mycket den sista tiden. Jag skiter i vilket egentligen bara de extra kilona försvinner igen, gärna med några fler på vägen. Var på gymmet igår och ska dit imorgon igen. Dessutom börjar vi med två fotbollsträningar i veckan istället för en + att det är träningsmatch på helgen. Toppen. Jag har ju bara två månader kvar tills jag ska gå i bikini på stranden.

Nu ska jag snart till Petra och titta på Let´s Dance och är tacos. Mums. Ciao.