Förkylningstider

Nu sitter jag här med inpackning i håret, som med allt annat denna månad håller även den på att ta slut. Suck. Jag har haft utgifter på 21000 kronor i april. Med tanke på att jag fick ut ca 15000 i lön så kan du räkna ut att mitt sparkonto inte mår alltför bra. Löningen på fredag är mycket välkommen. Dock kommer jag inte kunna lägga undan något av den, men hoppas jag kommer gå plus minus noll i alla fall.

Träningen har gått ganska bra och efter att ha stått och stampat på samma vikt ett par månader har vågen äntligen börjat visa lägre siffror. Trägen vinner. Men som alltid när det går bra för mig ska ju något komma och förstöra, den här gången var det en rejäl förkylning. Den gjorde att jag missade fotbollsträningen i torsdags och matchen i lördags + egna träningar. Doooh. Jag snörvlar fortfarande men det är betydligt bättre och eftersom halsen inte gör ont längre så har jag joggat lite lätt både idag och igår. Blir även ett gympass efter jobbet ikväll.

Nu är äntligen våren tillbaka igen, det kom snö för någon vecka sen (katastrof), men nu verkar vi vara stadigt påväg mot ljusare tider. Härligt.

lördag ska jag, Chrille och hans föräldrar åka till Karlstad och hälsa på hans storsyster Sara och hennes sambo Henrik. Sara fyller år på måndag så det blir lite firande, kommer nog bli trevligt. Hoppas det är fint väder så vi kan grilla och sitta ute.

Min gulliga pojkvän har kommit med den fantastiska idén att bjuda mig på en resa till USA i sommar. Lovely. Att shoppa i New York när dollarn är så låg låter ju inte helt fel. Resan ska bland annat va som plåster på såret för att han kanske åker till Kosovo i höst. Jag är inte alltför förtjust i dom planerna trots att jag vet att det är något han verkligen vill göra. Han har inte helst bestämt sig än dock, vi ska diskutera det när han kommer hem.

Jag har blivit beroende av smoothies. Det är helt fantastiskt gott och ganska nyttigt, i alla fall inte så onyttigt. Favoritsmaken för tillfället är hallon, mums, ska snart göra en.

Dags att hoppa in i duschen. Ciao.

Vårkänsla

Vilket fantastiskt väder det är ute, inte lika varmt som i tisdags och söndags men fortfarande soligt och fint. Jag har låtit Chili vara ute på balkongen med mig lite de här dagarna men det går nästan inte, jag blir för nervös. Hon springer fram o tillbaka på räcket och fönsterbläcket, jagar flugor och ibland ser det till och med ut som att hon tänker hoppa. Hon är nog världens klumpigaste katt så jag bara väntar på att hon ska ramla de här tre våningarna ner i gruset. Får ta med henne till Hållsta i helgen så hon får springa av sig lite ute på landet.

I måndags gjorde jag en synundersökning och kom fram till (igen) att jag är närsynt. Den här gången beställde jag glasögon på en gång så jag skulle få de gjort, dom hade ett erbjudande så jag fick två par för sammanlagt 3000 kr. DYRT! Men förhoppningsvis håller dom länge.

Jag har även fixat mina naglar, 500 kr fattigare blev jag men fina naglar har jag i alla fall. Som grädde på moset (och för att spä på min redan sjukt fattiga månad) har jag beställt tid hos frisören för klippning och slingning. Nästa fredag var det ledigt så jag blir fin lagom tills Chrille kommer hem.

Igår var jag och fikade med Emma, mycket trevligt. Vi hann även med en runda på stan, hon skulle titta på skor och jag blev jättesugen på att köpa vårskor, och skinnjacka, och vårkläder, och..

I tisdags hade jag min första fotbollsträning ute för den här säsongen.. på gräs! Vårkänslan är helt fantastisk när man äntligen får gå ut på gräset. Även fast det är riktigt jobbigt att springa på mjukt oklippt gräs så känns inte löpningarna lika jobba, allt är helt enkelt roligare på det underlaget. Har träning ikväll igen, weehooo! Hoppas även matchen i helgen blir på gräs. Måste verkligen köpa nya fotbollsskor, suck. Verkligen alla utgifter kommer den här månaden.

Nu är det dags för topmodel och glass. Ciao.