Hållstahelg

Ah, när jag jobbat mina nio timmar idag är det äntligen helg igen. Längtar. Hoppas det blir fint väder för jag ska tillbringa mycket tid i Hållsta och känner verkligen för att sola.

Imorgon ska jag hjälpa mamma med förberedelserna inför pappas 60-årsfirande på lördag så jag åker ut direkt efter min joggingtur på morgonen. Chili kommer bli överlycklig när hon får va ute och springa så mycket. Farmor kom i onsdags och stannar hela helgen så jag hinner umgås med henne oxå, trevligt. Sedan tänkte Petra och Freja kika förbi en stund, härligt.

lördag börjar pappas öppna hus klockan 15 men tyvärr börjar min match samma tid så jag får komma senare. Kör dock ut Chili innan, är roligare för henne att va på landet än i min lägenhet. Firandet krockar dock även med Eurovision senare på kvällen, men vi får väl ha tvn på i bakgrunden.

Söndagen kommer jag nog oxå tillbringa mycket av i Hållsta, särskillt om det är soligt och fint. Farmor och faster Barbro är där även då så jag får passa på att umgås med dom så länge dom är kvar i stan och Chili mår ju som bäst av att vara ute.

Jag och Chrille har kommit fram till att jag ska flytta in hos honom till att börja med, för att prova på och spara pengar. Vi kommer betala 3700 kr/mån i hyra (där bredband ingår) sen är det bara el och hemförsäkring som tillkommer och det betalar man ju inte så ofta + att det bara blir hälften så mycket var. Perfekt. Jag ska verkligen försöka lägga undan så mycket pengar som möjligt.
Den enda nackdelen är att lägenheten egentligen är lite väl liten för två personer, men va fan en stund funkar det nog. Jag planerar hela tiden hur man bäst kan möblera och försöker komma på smarta förvaringsmöjligheter. Surfar runt på Ikea, Mio och EM och tjatar på Chrille att han ska komma hem snart så vi kan börja fixa. Vi ska göra om hela lägenheten så det blir vår och inte hans.

Ser dock inte alls fram emot flyttpackningen, det måste vara något av det tråkigaste som finns. Som tur är ska jag inte ta med allt, vi har ju dubbelt av massa grejer, så en del kartonger behöver jag inte packa upp igen. Skönt.

Nej nu måste jag surfa vidare och leta inredningsprylar. Ciao.