Stelbent

Usch. Jag borde verkligen släpa mig bort till affären och köpa något att ha som kvällsmat. Har satt i mig typ 15 st chokladbollar eftersom det i stort sett är det enda som finns i min kyl. Inte det nyttigaste man kan äta kanske. Men jag har ingen motivation alls att lämna lägenheten, är så sjukt trött idag. Vill bara lägga mig och sova egentligen men tänkte försöka tvinga mig ut på en liten promenad sen för att stilla det dåliga samvetet lite.

Gick sådär på jobbet idag, två kollegor var borta så det blev automatiskt mer att göra, men det funkade faktiskt hyffsat ändå. Annars har jag inte gjort mycket idag, var och tankade och åkte sen hem till soffan. Mycket välbehövligt.

Motsträvigt.

Idag kan jag konstatera att jag måste vara en av de mest otränade personerna på denna planet. Förra veckan fick jag träningsvärk i armen efter att jag bowlat och idag kan jag knappt röra mig efter min första fotbollsträning sedan uppehållet. Smärtan är som värst i ljumskarna och ryggen, men det gör även ont i armarna och i sidorna av magen. Kan tillägga att det inte var den hårdaste träningen jag varit på. Fast det var roligt, kunde varit mycker mer folk dock, fyra personer bygger man inget fotbollslag av.

Nu ska jag titta på Ugly Betty. Ciao.


Mörklila

Min lediga fredag var ganska fullbokad, men trevlig. Det var sista morgonen jag och Petra vaknade i Hållsta, så vi packade ihop allt och gav oss av tillbaka to the city. Det var tänkt att vi skulle ge oss på ett styrkepass på friskis men klockan skenade iväg så det blev en promenad/joggingtur för min del istället. Sen trotsade jag det dåliga vädret och de långa trafikköerna för att ta mig ut till TunaPark med Chrille och köpa en nyårsklänning jag lagt undan och göra ett besök på bolaget. Väl hemma var det hög tid att röra ihop lite middagsgröt och göra mig iordning innan det bar iväg till Västerås för att gå på Jessicas inflyttningsfest. Nice, nice, träffade nytt trevlig folk. Några timmar senare for vi (jag o Pe) hem igen för att gå på F-rocken här i stan för första gången det här året. Var mycket trevligt, över förväntan faktiskt, träffade kul folk jag inte sett på länge.

Ikväll blir det en lugn kväll. Chips och dipp till en bra film med Petra och Zarah. Alldeles lagom. Nu på dagen har vi dock hunnit med en sväng på stan, en tur till Ikea och jag och Zarah tog en kort runda i TunaPark. Jag köpte ingenting, duktig flicka som håller i slantarna. Hittade en jättefin säng jag blev helt kär i dock, och nu älskar jag mörklila. Jag vill ha en mörklila fondvägg. Blev sugen på att göra om i lägenheten.. igen.

Annorlunda. Blandade känslor. Snurrigt. Dåliga vibbar.

Ciao.

Rolig lördag

Hittills har den här dagen mest varit fylld av bakfylla. Massa gnäll och dunkande huvud. Nu börjar jag må bättre dock, väldigt skönt. Det lär inte bli så mycket av den här dagen, en grå söndag som vanligt. Jag och Petra ska ut till skogen och där kommer vi säkert mest umgås med tvn. Jag hoppas vi orkar ta en promenad oxå, kan nog behöva lite frisk luft.

Gårdagen var kul. Jag fick äntligen sova längre än till klockan fem den här veckan. Började dagen med en rejäl frukost till en film och sen en och en halv timme på dansmattan. Klockan fyra hade vi möte med fotbollslaget, vi pratade lite framtid, hade prisutdelningar och dyligt. Sen bar det av till bowlinghallen där jag faktiskt inte var riktigt så dålig som jag trodde, lyckades iaf skrapa ihop 181 poäng på två serier. Sedan vankades det tacobuffé och jag fick äntligen min alkohol som jag varit sugen på hela dagen.

Förfesten fortsatte hos Pia, mycket trevligt, och sedan var det Lotus som gällde. Det var riktigt kul den här gången faktiskt. Jag var överallt och ingenstans som vanligt. Men som sagt.. det straffar sig såhär dagen efter.
 
Du är fin.


Ciao.


Jag gliiider

Grr.. Han tänkte bara med kuken, som så många andra, är inte förvånad. Stackars Brooke, men du och Rachel börjar bli riktigt tighta, tillsammans kommer ni att vara livsfarliga. Love that hair by the way. Det hände inte så mycket annat intressant i One Tree Hill den här veckan. Börjar bli väldigt trött på att det ska vara så synd om Peyton jämnt, kom med nåt nytt.

Det var halare än jag trodde på vägen igår när jag åkte till jobbet. Hade lite för hög fart i en rondell och gled in i trottoarkanten med en smäll. Trodde inte det var någon fara, bilen kändes inte konstigt så jag körde vidare glad över att slippa en punktering. När jag skulle åka hem märkte jag dock att navkapseln på högra framdäcket var borta. Suck. Just my luck.

Ikväll ska jag ta ett varmt bad, ska blir mycket skönt. Det är typ det enda positiva med att bo i skogen den här tiden, badkaret. Förutom att vara roomie med min Petra förstås. Kissen är oxå söt men så otroligt lat, då har vi ju iofs något gemensamt. Jag kan vara riktigt slö, men även väldigt energisk, beror helt på mitt humör och vad det gäller.

Dags att åka och handla, sedan bär det av towards the woods. Ciao.

Shake it

Jag har hittat en ny hobby. I fredags natt provade jag Pes dansmatta, slutade med att jag stod där i två timmar. Hur kul som helst! Mario är bäst på att svänga höfterna.
Vi är hus och kattvakt nu två veckor framåt jag och Pe, mina föräldrar är på Kanarieöarna, så hon ska ta med mattan till Hållsta så vi kan motionera lite även om det är kallt och mörkt ute.

Varför har inte Viasat kanal 5? Mina päron har ViasatGuld och där finns allt, sex olika TV1000 kanaler, flera sportkanaler, Disneychanel och mycket mer, inte inte kanal 5. Det är ju den bästa kanalen. Väldigt irriterande.

Nu till något roligare. Det var jättetrevligt i lördags. Var inte beredd på det, var jättetrött och helt off hela dagen. Men när jag fått lite alkohol i kroppen kvicknade jag till och tog några vändor på dansmattan. Vi ville ha en lugn kväll så vi satte oss på Perrongen lite senare och drack gott. Very nice.

Lovade precis Chrille att komma över med ett fälgkors så han kan laga sin punktering. Hoppas det ligger ett i bakluckan, jag har ju ingen koll på vad som finns i mina föräldrars bil. Hehe.

Dags att packa ihop lite saker och börja röra på sig. Ciao.

Macchiato

Idag har jag varit trött hela dagen. Likt resten av veckan har jag inte haft någon lust alls att kliva upp ur sängen på morgonen, men det har varit en ganska skön dag när jag väl vaknat till liv. Var och lunchade på Bamboo city med Pe och sedan köpte jag en födelsedagspresent till Peter, ett drygt kilo sura tungor - hans favoritgodis. När jag kom hem har jag inte gjort så mycket, sista tvätten ligger i torktumlaren och jag har dammsugit annars har jag mest suttit här och laddat ner musik och döpt om låtar. Visst är det irriterande att folk inte kan skriva likadant? Artist - Låttitel. Hur svårt kan det vara?

Snart ska jag iväg till Wayne´s, hoppas jag kvicknar till efter en latte macchiato caramel. Sen blir det chokladbollsbak och filmtittande hela kvällen. Skönt. Hoppas Elin bestämmer sig för att vara med, var ett tag sen, skulle va trevligt. Annars är ju jag och Petra ett starkt team.

Konstigt.Bra.

Dags att kila ner till tvättstugan sista gången för idag. Yes. Ciao.

Fullt upp

Idag har jag ett stressigt schema, det är ett under att jag ens hinner sitta här. Men man hinner det mesta om man vill. Jag ska snart ner på stan och luncha med Petra. Det var meningen att jag skulle ut och röra på mig innan nu på morgonen men det var skönare att sova en timme extra + att jag har sån träningsvärk. Jag förstår inte hur jag fått de, det enda jag gjort är att gått promenader och jag har ont i vaderna, rumpan och typ axlarna. Konstigt. Jag måste vara extremt otränad.

Efter lunchen bär det iväg till jobbet, suck, för ett tråkigt skift på nio timmar. Sen kommer Pe och plockar upp mig och det bär iväg till vår huvudstad för att hämta Zarah och Maarit som varit på konsert. Det hela var min idé, måste ha varit sjuk igår. Hehe. Nej men allt strulade till sig för dom så jag tänkte att vi kunde vara snälla och ställa upp som chaufförer, det är ju inte något som händer varje dag precis. Och vem vet, nästa gång kanske det är jag som behöver fylleskjuts från Stockholm.

Dags att hoppa in i duschen. Ciao.


Placebo - Running up that hill

It doesn´t hurt me.
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn´t hurt me?
You want to hear about the deal that I´m making?
You, (be running up that hill)
You and me, (be running up that hill)

And if I only could,
I´d make a deal with God,
And I´d get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh..

You don´t want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I´m tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby.

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don´t we?
You, (be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)
You and me won´t be unhappy.

And if I only could,
I´d make a deal with God,
And I´d get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh..

"C´mom baby, c´mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C´mon, angel, c´mon, c´mon, darling,
Let´s exchange the experience, oh.."

And if I only could,
I´d make a deal with God,
And I´d get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

And if I only could,
I´d make a deal with God,
And I´d get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

"If I only could, I´d be running up that hill.
If I only could, I´d be running up that hill."


Vårväder

Idag har det varit jättefint väder ute, strålande sol och så varmt att ingen jacka behövdes. Gick en promenad i Vilstaskogen i över en timme, det kändes nästan som vår och jag blev på riktigt bra humör. Härligt. Hoppas det är lika skönt imorgon.

Austin Power rules. Dupree var skön han med.

Zarah du tänker precis som jag. Vi har så rätt. Klurigt bara när det är ett mellanting, man vet inte riktigt vad man ska göra. Jag tycker det är toppen som det är nu men man vet ju aldrig hur det kan utvecka sig.

Kriga med kladdkakssmet är riktigt roligt, det borde alla testa.

Folk är väldigt bra på att snacka skit. Var får ni allt ifrån? Jag har tydligen haft fyra hemliga förhållanden på jobbet, varav två var samtidigt. Måste tacka för upplysningen, vilken tur att ni berättade det för mig, lite jobbigt att vara tillsammans med någon utan att veta om det.

Vad var det du ville säga? Du ville berätta något för mig men det blev aldrig av.

Imorgon ska jag hem till Chrille och titta på Prison Break, som vanligt på tisdagar. Det verkar bli ett händelserikt avsnitt, sånt gillar vi. Glöm inte hånglet bara. Vi tänkte klämma in en långpromenad innan jag ska till jobbet oxå. Motivationen till att börja träna igen växer hela tiden. Idag har jag varit riktigt peppad på att köpa kort på friskis&svettis, toksugen på att börja styrketräna igen. Hoppas bara pengarna räcker.

Du känner mig inte alls.

Ciao.


The devil without disguise

Äntligen börjar bakfylleyrseln släppa. Är fortfarande lite ostabil men mår rätt bra. Det var kul igår, roligt folk på förfesten och helt ok på Lotus. Halloween till ära hade jag mina röda glittriga djävulshorn på mig. Hot. Tjejen som tog betalt i entrén tyckte dom va så fina att jag fick en cd-singel med Basic Element, haha. På något vänster lyckades jag även få tag i en plastkniv som jag gick runt och skar folk med. Man gör konstiga saker på fyllan ibland. Efter krogen blev det Corner och sen hem till sängen. Synd att jag var så trött, efterfesten hos Emil lät rolig. Well, well.. better luck next time. Är lite besviken att djävulen inte bar Prada dock. Hmpf.

Träffade trevliga människor jag inte sett på länge. Very nice.

Jag har legat i soffan och tittat på Buffy hela morgonen. Lagom ansträngande. Har tryckt i mig lite för mycke chips och choklad dock, måste blir en ändring på det. Är rätt sugen på att träna, får bli en promenad senare. Konstigt hur man får lust att röra på sig på dagen efter när det är fotbollsuppehåll, men när man har en match dagen efter man festat vill man helst stanna i soffan. Mystiskt.

Igår fick jag något tokryck och började städa direkt när jag vaknade på morgonen. Jag gjorde sånt som jag annars aldrig kommer mig för att göra. Som att damma och plocka undan allt man stör sig på men inte orkar göra något åt. Jag röjde på och under soffbordet, skrivbordet och byrån. Vad mycket plats jag fick helt plötsligt. Fint.

Nu är jag verkligen sugen på att få vardagsrummet, hallen och sovrummet ommålat. Iaf omtapetserat, hyresvärden har ju något emot målarfärg. Morr. I fredags satt jag och Petra och diskuterade vilka färger jag skulle välja och hur möblerna skulle se ut om jag köper nya. Blev riktigt peppad. Skulle kunna blir så fint här, synd bara att det ska kosta pengar. Tapeterna och arbetskraft bekostar ju hyresvärden, om han nu går med på att byta ut de gamla. Får ringa och fråga någon dag. Måste även klaga på låset i ytterdörren, fallen har fastnat inne så om man inte låser om sig åker dörren upp igen. Vem är det som gör så dåliga lås?

Nej man kanske skulle ringa Pe och hitta på något så det blir någonting av denna gråa söndag. Senare ska jag titta på film med Chrille och lura ut honom på en långpromenad. Skönt att jag har sovmorgon imorron. Ciao.