I´m alive

Nästan tre månader sen jag skrev här senast. Har hänt både mycket och lite.

Jag pluggar fortfarande såklart, ett år är klart nu. Eller nästan. Jag glömde anmäla mig till sista tentan så jag  får skriva den på ett omtentatillfälle på vårterminen och har alltså en kurs haltande efter mig. Inte bra. Hur som helst. Eftersom jag inte får skriva tentan fick jag plötsligt två veckor ledigt innan vårterminen startar. Som tur var behöver dom hjälp på jobbet så den här veckan jobbar jag kväll, får se om jag får något pass nästa vecka också. Behöver alla pengar jag kan få, har kommit på att jag är dyr i drift.

På fredag flyttar jag in i Odlaren, ska va kattvakt åt Timmy när Chrilles föräldrar är på semester. Chrille åker till USA på söndag morgon annars hade han tagit hand om kissen. Det ska bli skönt att ha tillgång till en jacuzzi, den kommer gå varm veckan jag bor där.

Chrille frågade om jag vill gå på bio på fredag. Jag tror vi bestämde att vi ska göra de, om det finns platser. Känns lite konstigt, det har ju varit slut i sju månader. Men det blir nog trevligt, vi tycker ju om varandra.

Oj va mycket klockan blev, måste duscha innan jobbet. Hejs!