Budgivning pågår

I fredags var jag på banken och fick ett lånelölfte. Sedan ringde jag upp mäklaren och la ett bud på lägenheten jag kikat på. Jag la 25 000 kronor under utgångspriset. Såhär i efterhand ångrar jag det lite, ingen har lagt över än så jag kanske borde ha lagt ett ännu lägre bud? Men men, bara ingen lägger över mig så är jag nöjd.

Den här måndagen måste jag verkligen ägna åt att plugga. Känner att jag ligger efter inför onsdagens problemfall och imorgon har vi föreläsningar hela dagen. Ska snart träffa Kattis för att gå igenom problemfallen med henne, känns alltid bra att ha någon att diskutera med.

Jag har kommit fram till att jag inte har några vårkläder och att en shoppingtur är väldigt behövlig. Undrar när jag ska ha tid med det bara. Egentligen skulle jag ju inte köpa kläder förens jag gått ner ett par kilo men jag tror att jag är på väg åt rätt håll iaf. Tänkte inte väga mig idag för att kolla, har precis fått mens och då väger jag alltid mer än i vanliga fall.

Nej nu måste jag klä på mig och gå till skolan.

Bostadsrätt?

Efter flera år att velat ha en bostadsrätt har jag nu varit och tittat på en. Två gånger. Första visningen i fredags gick jag själv på för att se vad jag tyckte. Enligt mig fanns det en hel del att göra med den för att få den som jag vill men jag är ju så dålig på sånt där så på visningen idag tog jag med mig en målare för att få ett proffs åsikt. Han tycker samma sak som jag men enligt honom är det småsaker som går lätt att fixa.

Problemet är ju att jag är student och måste ha en medlåntagare/borgenär för att få bolån på banken. Har messat med pappa som för tillfället befinner sig i Dubai och han verkar på att gå in som delägare. Dock vill han se lägenheten och prospektet först så jag hoppas verkligen att den inte blivit såld innan han kommer hem på fredag.

Jag är så grymt sugen på att få måla och fixa i lägenheten precis som jag vill. Vill ha den NU!! Har varit fem andra spekulanter på visningarna dock så vi får se hur de går..