Budgetshopping

När man inte har lust att plugga hinner man med mycket annat. Idag har jag till exempel budgetshoppat i matvarubutiker.

I veckan fick jag hem massa olika erbjudanden och kuponger från ICA-butiker. Så idag skrev jag ner en inköpslista för varje affär så att det skulle bli så billigt som möjligt. ICA Nyfors har byggt om och har därför haft massa prissäkningar idag, köpte till exempel tacokryddmix för 1 kr och 6-pack ägg för 5 kronor. På ICA Stenby fick jag fyra kuponger jag kunde använda, varav en gav 10% på hela köpet, så allt som inte fanns på kupong köpte jag på ICA Stenby. De här två affärerna gav mig tre fulla kassar för 600 kronor. Bra pris. Då använde jag även min bounscheck på 50 kronor.

Dock blev det en del godsaker, fick köpa Pringles för 15 kronor och godis för 3,90 kr/hg.

Jag har en kupong kvar att använda. Den ger 25 kronor på ICA Maxi. Jag ska nog ta en cykeltur dit om en stund och köpa kattsand. Det är bara dom som har favoritsanden och det är ju trevligt att få den för 30 kronor istället för 55.

Det tar lite tid att handla såhär, men man tjänar på det om man orkade hålla på.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad använder ni för kattsand? :)

Postat av: Jennie

Jaha, det var den kattsanden jag testade först men funka inte på våra katter. Stank kattpiss hela tiden och hade sand i hela lägenheten! Nu kör vi på en ekologisk som jag köper i djuraffären här under tror den heter Cat's Best öko plus, lite dyrare men går att spola ner i toaletten, är typ som träspån :) Skönt för oss som har en liten bit att gå till sopstationen, började ju lukta när man slängde kiss/bajs i soporna även fast jag använde dubbla hundbajspåsar :P Orkade ju inte slänga soporna varje dag så är mycket nöjd med den vi har nu! :) Katterna var lite tveksamma och den ena älskar väl inte "sanden" men gör sina behov där i alla fall, men stinker inte alls. Man kan stoppa ner näsan i lådan när dom har pissat men inte känna något förutom typ blött trä som inte luktar så illa :P

2011-04-14 @ 23:11:06
URL: http://jenniesplace.blogg.se/
Postat av: Jennie

Oj, blev värsta uppsatsen :P Men rekommenderar den i alla fall om ni någon gång funderar på att byta! :)

2011-04-14 @ 23:11:32
URL: http://jenniesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback